Problém s přehráváním filmu na DVD.

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Problém s přehráváním filmu na DVD.

Příspěvek od Fox_25 »

Čau, koupil jsem si komplet origo červeného trpaslíka na DVD a když jsem sedl do gauče s popcornem tak jsem zjistil že mi to PC nepřechroustá. Mechanika neustále čte, za cca tři minuty naběhne menu, pustím nějaký díl a zas mechanika pořád čte a laser podle zvuku léta tam a zpět. Ani to nemůžu grabnout do pc abych nemusel přehazovat dvd, vyskočí IO error nebo chyba čtení. Zkoušel jsem Media player, media player classic, the km player a nějakou starší verzi power dvd co byla ke grafice.

Tohle dělá u každého PC kde jsem to přinesl. Je jedno jestli W7, WXP, sestavu je asi zbytečné vypisovat tak snad jen mechanika je Hitachi-LG GSA H11N DVD RW.

Jiné dvd přehraji naprosto bez problémů, jen tohle je na nic, že já blbec si to nestáhl :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s přehráváním filmu na DVD.

Příspěvek od Wuuduu »

este si v zivote nepocul o cinnosti, nazvanej reklamacia?

Co vlastne riesis?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

No ano, ale dělají mi to všechny dvd s red dwarf. Na zkoušku jsem koupil další dvd a dělá to to samé, mám podezření na ochranu dvd kdy soubory nejsou uloženy podle tabulky fat(nevím jaký systém souborů má dvd) a mechanika a PC to prostě nepřechroustá.
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Mohlo by to byt ochranou, to chce zkusit AnyDVD, nebo nejaky jiny program na obchazeni ochrany.
Nebo spatne nastaveny region mechaniky, ale to by AnyDVD take obeslo.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Region je ok, na anyDVD jsem zapomněl, díky.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“