Zvláštní chování sítě ve WIN 7 Ultimate
Moderátor: Loki5567
- Whiteman76
- Nováček

-
Zvláštní chování sítě ve WIN 7 Ultimate
Mám zvláštní problém s chováním sítě ve Win7. Po zapnutí Windows, a je jedno jestli z vypnutého stavu, hibernace nebo jen spánku, zhruba první 2-3 minuty nejde síť, tváří se, jako by vůbec nebyla připojena, a je jedno jestli wifi nebo pevná. Wifi vidí sítě, ale tváří se, že má omezené připojení, pevná síťovka se tváří, že kabel byl odpojen. Po pár minutách to samo naskočí a jede bezproblémově až do dalšího restartu/vypnutí/hibernace. Jedná se o notebook Dell Latitude E6400, Windows jsou legální.
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvláštní chování sítě ve WIN 7 Ultimate
S něčím podobným jsem se setkal, ale nevím jestli ti to pomůže, ale plácnu to sem. Úspora energie na sítových připojení. V Biosu jsem to měl jako ECO LAN a když jsem s počítam dlouho nic nedělal, nebo ja kříkáš šel spinkat PC, tak pak taky trvalo než se rozjel na 100%. Zkus se tam kouknout, jestli to tam náhodou nemáš něco podobnýho zapnutý.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- Whiteman76
- Nováček

-
Re: Zvláštní chování sítě ve WIN 7 Ultimate
Ano, je tam volba Povolit pořítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie
To bylo první, na co jsem měl podezření, takže jsem to zaškrtnutí zrušil, ovšem nemělo to žádný vliv.
To bylo první, na co jsem měl podezření, takže jsem to zaškrtnutí zrušil, ovšem nemělo to žádný vliv.