uTorrent 1.8.4

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: uTorrent 1.8.4

Příspěvek od bubanek »

No prosím :)

Tak co GulDucat? 8-)
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

GulDucat se pta, jestli to panovi ted jede 10x rychleji nez predtim, nebo porad stejne, jen s tim rozdilem ze nejaka ikonka zmenila barvicku :P
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Toť otázka, podle nastavení uTorrentu. Nicméně i to je možné. Mě se to zrychlilo pěkně.
Pavel740
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavel740 »

GulDucat Odpovídám Ano jde mi to mnohem rychleji než předtím o hodne rychleji :-D
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Tak jsem taky prenastavil svuj router a vyhradil port pro uTorrent, ikonka je zelena trvale, a prumerna rychlost downloadu je 31,3kB/s - prestoze jde o velmi aktivni torrent, to je mene nez desetina toho co jsem mel pred tydnem s cervenou ikonkou a nenastavenym routerem u obdobneho torrentu.
Takze si vazne musim stat za tim ze ikonkou to neni, proste rychlost u torrentu obecne silne kolisa, a kdyz to nejede, tak muze clovek vymyslet prvni posledni, ale stejne s tim nehne.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

To je pravda, ale taky si pohraj s nastavením. Povol víc peerů na jeden torrent atp. Ať uděláš maximum pro to, aby ti to jelo co nejlíp.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“