DXVA + MPCHC + Haali media splitter ?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

DXVA + MPCHC + Haali media splitter ?

Příspěvek od myom »

funguje nekomu pri prehravani mkv v MPC pomoci DXVA Haali splitter? :?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Lukáš V
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: DXVA + MPCHC + Haali media splitter ?

Příspěvek od Lukáš V »

Ano, běžně to tak používám.

Jak jsi program nastavil? Při přehrávání ti nejede jen DXVA akcelerace nebo máš i jiný problém? Když použiješ integrovaný Matroska splitter v MPC HC, tak DXVA jede?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

dxva jede, nejede mi haali. asi jsem to vyresil. pouzival jsem x64 verzi, kde mi nesel integrovany haali a externe jsem ho tam nemohl pridat. zkusil jsem nainstalovat 32 bit verzi, tam jsem v externich filtrech zrusil vobsub, pridal haali (ktery se mi u x64 ani nezobrazoval ve vyberu externich filtru) a zatim to jede. ale zajimalo by me, proc to u 64 nejede.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Lukáš V
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš V »

Lepší je jít cestou nejmenšího odporu, 32b přehrávač a 32b filtry (tedy i splitter). Nejsem si jistý, jestli se mi vlastně v 64b MPC HC podařilo akceleraci zprovoznit. Zrovna u tohoto typu aplikací (přehrávač) není 64b výhodou.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

skoda no. akcelerace mi u x64 jela v pohode, ale bez haali je ovladani stop zvuku a titulku uplne na nic. vobsub je na prd.
Lukáš V
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš V »

A k čemu vobsub? Titulkový filtr v MPC HC nedostačuje?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

neni schopen vytahnout titulky z mkv
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Me teda v x64 akcelerace funguje i na MKV.
Jak neni schopen vytahnout titulky z MKV???
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kdyz jsou titulky v mkv, tak je ten interni filtr nedokaze zobrazit. teda alespon mi ne.
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

myom píše:kdyz jsou titulky v mkv, tak je ten interni filtr nedokaze zobrazit. teda alespon mi ne.
Caute vidim tady zajimavou diskusi a vysvetlim par faktu:

Za 1) Haali spliter jde nacist jen do 32bit verze MPC HC,protoze zatim neni jeho 64bit verze hotova. Usilovne na ni rusaci pracuji a je to dost ocekavana vec. Myslim ze se daji sehnat na netu nejake bety, ale vite jak to je-furt je to beta.
Mne v MPC HC x64 jede integrovana Matroska filtr + EVR cust renderer +DXVA. Mam win 7 64bit. Tato kombinace mi prehraje vsechno (tzn vsechno v DXVA s jakymykoliv titulky).
Za 2) titulky mi pomoci MPC HC integrovaneho prehravace titulku samozrejme jedou, a to jak ty externi (pretahnuti do okna s videem), tak i ty integrovane v. mkv jedno jestli SRT nebo AAS.

Obrázek

Abys videl title musis to mit zaskrtle jak na obrazku. + este dalsi nastaveni ktere popisuju tady:
http://highdef.cz/menu/navody/akcelerac ... _part3.php
na tom odkazu jinak najdete rozebran kompletni problematiky o DXVA v soucasnosti.
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“