Nelze se pripojit k internetu pres wifi

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
haldir_immortal
Nováček
Nováček

Nelze se pripojit k internetu pres wifi

Příspěvek od haldir_immortal »

Zdravim, mel bych dotaz ohledne pripojeni se k internetu pres wifi. Doma mam wifinu do ktere mam privedeny O2 internet a tak se pripojuji se vsemi pc k netu. Ze systemu Win XP a Ubuntu vse jde hladce. Z jednoho notebooku co mam doma (MSI L745 Megabook) se systemem Win7 32-bit EN to ale nelze. k mistni siti se pripojim, ale na net se nedostanu. Zkousel jsem nejnovejsi drivery wifi, vypnuti firewallu. Nic nepomohlo.

Nevite nekdo jak na to?
CPU: AMD Athlon 3200+ XP, MB: KT880 Delta series, VGA: Ati Radeon 9800XT 256MB 256bit. [418/364MHz] , 2 x 512MB ram, HDD 120GB sata
Ondrej1
Začátečník
Začátečník

Re: Nelze se pripojit k internetu pres wifi

Příspěvek od Ondrej1 »

Pokud je místní síť v pořádku, tak to drivery nebude. Projel bych we Windows 7 network wizard, asi tam je nějaké paranoidní nastavení.
FuWU
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od FuWU »

mám presne ten sami problem zkousel jsem ovladace sitovky chipsetu a nic
na druhem starsim PC jsou xp a ty jedou na routeru v pohode bohuzel 7ky 64bit obcas stavkujou lagy obcas vysoky ping atd. a vcera to kleklo uplne. PC jsou propojene kabelen ne wifi

takze dalsi zjisteni sitova karta je ok jelikoz kdyz dam zakazat sit potom hned povolit tak na chvili pokud se pripojim hned na router tak se na nej pripojim, ale po chvili to spadne a uz se zase na nej pripojit nemohu, sit ve win7 nevykazuje problem zadny prekrizeny kabel na diagnostice zadny vykricnik dole na ikone site

trochu jsem googlil a obevil jsem par diskusi na toto tema bohuzel ani jedna nevedla k doresenemu zaveru :(

asi prejdu zpatky na xp protoze jsem mel pred tim problem i se zvukem ze si win vista/7 priradili spdif z niceho nic jako vystup zvuku a neslo s tim nic delat ale na spdif jsem nic pripojenyho nemel pomohla reinstalace win ale na jak dlouho nechci byt pokusny kralik ms ikdyz 7ky sou dobry nechci
resit takovyhle blbosti

EDIT: vymena sitove karty nepomohla :(
haldir_immortal
Nováček
Nováček

no tak jak to tak nejak poresil tim, ze jsem na na wifi routeru vypnul NAT. vsechny internetove aplikace mi funguji az teda na pingovani no... jeste budu muset poresit vsechny dusledky
CPU: AMD Athlon 3200+ XP, MB: KT880 Delta series, VGA: Ati Radeon 9800XT 256MB 256bit. [418/364MHz] , 2 x 512MB ram, HDD 120GB sata
FuWU
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od FuWU »

no tak to ne jestli nefunguje pingovani na servery jelikoz hraju hry tak to je pekne blbe tohle neni pro me reseni reseni je stahni si tuhle aktualizaci a vse je ok
BTW: uz jedu na xp
PS: uz je zde zalozene nove tema Zvláštní chování sítě ve WIN 7 Ultimate myslim ze je to podobny problem a nejsme jedini kteri s tim maji problem
haldir_immortal
Nováček
Nováček

no tak jak hry nehraju, takze to pingovani mi az tak nevadi. jen me to zaujalo....
FuWU
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od FuWU »

nemate nekdo este nejakou jinou radu reinstaloval sem na xp ale je to tragedie zvykl jsem si na pohodli 7 :(
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“