Dragon Age: Origins
Moderátor: Baneshee
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...
Ke konci mě to už nebavilo hrát, jenom jsem se modlil ať je konec, no ale stejně jsem to smazal po tom co jsem s loghainem musel bojovat, určitě se to dá řešit i jinak, je tam více voleb, ale po 50 hodinách nahraných, jak save ukazoval, už jsem toho měl plnou prdel, letělo to z HDD a už to tam nechci vidět 
- Thellwin
- Administrátor

Promaz, warez nee
Goldnoob team proud member!
- Frostys
- Začátečník

-
Doufám, že víš, že to je chyba tvoje a ne chyba hryspajdr píše:Ke konci mě to už nebavilo hrát, jenom jsem se modlil ať je konec, no ale stejně jsem to smazal po tom co jsem s loghainem musel bojovat, určitě se to dá řešit i jinak, je tam více voleb, ale po 50 hodinách nahraných, jak save ukazoval, už jsem toho měl plnou prdel, letělo to z HDD a už to tam nechci vidět
Mně třeba naopak mrzelo, že už je konec a klidně bych to hrál donekonečna
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
copy that .... ja konec jen prolitaval a sral na ukoly jelikoz to byla nuda nudouci. Me to bavilo tak do pulky pak se z toho stal stereotyp. Ted sem si nainstaloval Fallouta 2 ... uronil slzu a pustil se do hrani.spajdr píše:Ke konci mě to už nebavilo hrát, jenom jsem se modlil ať je konec, no ale stejně jsem to smazal po tom co jsem s loghainem musel bojovat, určitě se to dá řešit i jinak, je tam více voleb, ale po 50 hodinách nahraných, jak save ukazoval, už jsem toho měl plnou prdel, letělo to z HDD a už to tam nechci vidět
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak chyba, je tam více možností, ale ta scénka s loghainem byla poslední kapka, prostě mě to už nebavilo, nemusí hra zase mít styl hraní, posere se co se dá a běž to napravit, nebo uděláme dungeon, ale tak pitomě , aby to nebylo moc přímočaré ale maximální bludiště s co nejdelší trasou na co nejmenší ploše.Frostys píše:Doufám, že víš, že to je chyba tvoje a ne chyba hryspajdr píše:Ke konci mě to už nebavilo hrát, jenom jsem se modlil ať je konec, no ale stejně jsem to smazal po tom co jsem s loghainem musel bojovat, určitě se to dá řešit i jinak, je tam více voleb, ale po 50 hodinách nahraných, jak save ukazoval, už jsem toho měl plnou prdel, letělo to z HDD a už to tam nechci vidět
Mně třeba naopak mrzelo, že už je konec a klidně bych to hrál donekonečna
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten kto sa tu stazoval ze je to lahke hrate to s patchom alebo bez? Patch znizuje obtiaznost, ja som isiel na Flemeth, moja postava level 12 Lotr s dikami + Shale + Wayne + Sten na normal obtiaznost som nemal sancu, na easy ten boj trval tak 5-10minut.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
10lvl bez patche ja/bojovnik tank, alistar lilana wayne obtiznost normal (asi 20minut) flemeth mrtva ...
- Frostys
- Začátečník

-
Nevíte jestli existuje někde hudba, která hraje v Ostagaru ještě před příjimaním resp. před bitvou? Zdá se mi, že v OST není.
No vypadá to, že to je jen krátká pasáž http://www.youtube.com/watch?v=9Y9YfR9vz04 od 0:18 do 1:00.. ale i tak

No vypadá to, že to je jen krátká pasáž http://www.youtube.com/watch?v=9Y9YfR9vz04 od 0:18 do 1:00.. ale i tak
- goelr
- Začátečník

vysel novej patch 1.01B...a zase snizeni optiznosti..wtf?!!
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Wuuduu
- Středně pokročilý

americki zakaznici v teenagerskom vekugoelr píše:vysel novej patch 1.01B...a zase snizeni optiznosti..wtf?!!
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
žádné snížení, jenom poslední tři řádky v patchi jsou novinka oproti 1.01A. Cokoliv nad tím je výpis ze starého patche.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Pokořil jsem prvního draka. Na druhej pokus, ale jen tak tak
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://games.tiscali.cz/reviews/dragon- ... a-recenze/
DRUHÁ STRANA MINCE - Martin Holas ... naprosto trefny
DRUHÁ STRANA MINCE - Martin Holas ... naprosto trefny
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Holt niekoho bavi hrat hru, a niekto si predstavuje pod pojmom hardcore/oldschool nie hru ale kalkulacku...
.
To ze ma nejaky film rovnake herecke hviezdy, podobny rozpocet, etc. este neznamena ze su obidva rovnako kvalitne, recenzent by sa mal naucit neskatulkovat a trochu menej zaujatosti by tiez neuskodilo.
Plakanie nad tym, ze v hre nie je to co tam ani byt nemalo. A ked niekoho bavi tvorit hodinu postavu a uspokoji ho vyberat z XY povolani ako barbar, warrior, templar, berserker, knight za ktorymi sa v podstate skryva jedno a to iste tak prosimtiscali píše:D&D pravidel čímsi na úrovni Diabla se rovná učiněné katastrofě. Tvorbou charakteru strávíte deset minut, z toho devět padne na úpravu jeho vzhledu.
Asi len v tom, ze NWN na hraca vyjde s mnozstvom tabuliek a hroznou kamerou vdaka ktorej som to po dvoch hodinach prestal hrat? Dragon Age ma vtiahol do deja a drzi ma stale, postavy narozdiel od NWN 2 maju svoju charizmu, cloveku na nich viac zalezi, pribeh hoc je to klise je jednoducho lepsie podany.tiscali píše:V čem je tahle hra lepší než Neverwinter Nights 2, je mi věru záhadou. Mé hodnocení 7/10
To ze ma nejaky film rovnake herecke hviezdy, podobny rozpocet, etc. este neznamena ze su obidva rovnako kvalitne, recenzent by sa mal naucit neskatulkovat a trochu menej zaujatosti by tiez neuskodilo.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- goelr
- Začátečník

taky me ta druha strana mince pripadla trosku zaujata, ale v leccems ma pravdu, na druhou stranu s temi pajany s 9+ rozhodne nesouhlasim...ale hodnotit budu, az dohraju 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Maddogg
- Čestný člen

Takže poprvé dohráno, musím ale říct že nejvíce mě to bavil začátek, pak to šlo trošičku dolů. Nicméně né všechny RPG dotáhnu do konce, tady sem to zvládl i s vedlejšímy questy a nenudil jsem se. 9/10
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Frostys
- Začátečník

-
Myslím, že to je to hlavní na co se zapomíná. Když se u hry nenudíme, tak proč ji pořád jen kritizovatMaddogg píše: a nenudil jsem se. 9/10
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ale plno dalsich hracu se v pulce nudilo .... myslim ze hre uskodil hype kolem ni a hlavne jak pisou na TG tak behem hodiny hrani mate to nejlepsi za sebou myslim po pribehove strance.
- Bucho95
- Začátečník

Nejlepší část hry, jeden z nejlepších momentů v RPG a ty uděláš tohle....LAMEspajdr píše:Ke konci mě to už nebavilo hrát, jenom jsem se modlil ať je konec, no ale stejně jsem to smazal po tom co jsem s loghainem musel bojovat, určitě se to dá řešit i jinak, je tam více voleb, ale po 50 hodinách nahraných, jak save ukazoval, už jsem toho měl plnou prdel, letělo to z HDD a už to tam nechci vidět
nordir: Vždycky nedokážu pochopit jak někdo může neustále lézt zpátky někam a říkat jak se mu to nelíbilo, já vlez na forum o Twiligtu a napsal jaká je to hrůza hruzoucí a už se tam nevrátil, protože jednoduše nemám důvod....
1.01B: je mi líto Bioware, je vidět že i oni chtěj dělat stará dobrá RPG kde ti nikdo nepomůže a člověk musí taktizovat, dnešní masa je ale tak hloupá, že jim to prostě nedovolí....
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
nejvetsi hovnospajdr píše:Ke konci mě to už nebavilo hrát, jenom jsem se modlil ať je konec, no ale stejně jsem to smazal po tom co jsem s loghainem musel bojovat, určitě se to dá řešit i jinak, je tam více voleb, ale po 50 hodinách nahraných, jak save ukazoval, už jsem toho měl plnou prdel, letělo to z HDD a už to tam nechci vidět
svata pravdaBucho95 píše:1.01B: je mi líto Bioware, je vidět že i oni chtěj dělat stará dobrá RPG kde ti nikdo nepomůže a člověk musí taktizovat, dnešní masa je ale tak hloupá, že jim to prostě nedovolí....