Dobrý den,
na notebooku ASUS X61 (grafika ATI Radeon HD4570), Vista, v záruce, mi zacal v nepravidelnych momentech blikat display (ma i svetle chvilky, kdy nezlobi), winexplorer zareaguje zvysenou zatezi CPU, prekresli se obraz, tj. mam pocit, ze se asi odpojuje graficka karta (obcas zazni i zvuk odpojovane periferie). Vzhledem k tomu, ze se to deje i v BIOSU, a reaguje to i na mechanicky pohyb (zavirani/otvirani) displaye, jde pravdepodobne o hardwarovou chybu (uvolneny kabel?). Pri prepnuti do vstupniho dialogu Vist (ctrl+alt+del) se vetsinou blikani zastavi, ale nekdy pokracuje i tam? Tak to mi zase nehraje s tim hardwarem, nejaky konflikt ovladacu? (preruseni jsou v poradku) Otazka zni, zda to lze opravit doma (hrozi ztrata zaruky?), nebo je to na servis?
Dekuji.
Samovolne odpojování grafiky (ASUS X61)?
Moderátor: Don
- pethon
- Nováček
-
Samovolne odpojování grafiky (ASUS X61)?
Naposledy upravil(a) pethon dne úte 24. lis 2009, 22:20, celkem upraveno 1 x.
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samovolne odpojování grafiky (ASUS X61)?
rozhodne servis
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC