Anno 1404

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Anno 1404

Příspěvek od KapaCZ »

Mám stejnej problém jako viiitezslav

PS: Asi sem na to přišel stiskni F7 a vyhlaš jí válku :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tie tri lode tam majú byť aby odbili útok.
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Q se třema loděma byl pro mě dlouho zakletej, pomoci F7 jsem jim vyhlásil válku, a pak když přijely nepřátelský lodě až k přístavu, kterej jsem měl chránit, tak jsem je zničil a Q splněn.
BTW: Velký válečný lodě jdou vyrobit, chce to šlechtice a hodně zásob, na konci ve velký lodní bitvě se hodí :)
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Veľké válečné lode so nevyrábal, stačilo poskytnúť materiál šejkovi a on ich daroval niekoľko.

PS: niekedy je lepšie udeľovať manuálne tituly, na auto to neide hneť aj keď všetko potrebné je dostupné. :wink:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hmm, po několika týdnech hraní, jsem zjistil k čemu je ten otazník u ukazatele jaké suroviny jdou na ostrově pěstovat :lol: :lol: Koupil jsem si u obchodníka třeba obilí a vysadil jsem ho na sotrově, na kterém jsem ho potřeboval :lol:

Jak tady probíhá boj? Postavím tvrz a nějaké ty velké a malé kempy, ale mají malý dosah.. já myslel že s nimi budu moct jezdit po celém ostrově :(
viiitezslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od viiitezslav »

supr už mi to de dik moc
Battlefield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Battlefield »

Ahoj, mám takovej dotaz, hraji 5. misi, mám za úkol stavět jakési nomádské budovy atd, ale nemam dostatek prestiže, četl jsem si to tady a všichni pisete o jakemsi svitku, nebo svitcich, kde bych je mohl koupit?
Díky
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ten svítek se dá koupit u toho Lorda Cosikcosik (nepamatuju si to jméno). Pak jak budeš mít větší civilizaci, si odemkneš další věci na prodej a i větší svítky..
Roboconeco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roboconeco »

Po ostrově s nimi jezdit můžeš dle libosti. Stačí kliknout na tlačítko pro přesun a zadat novou destinaci, kde má být tábor složen.
Kdyby to někoho zajímalo, tak je potřeba postavit 100 domů základních poddaných, aby vůbec bylo možné dopracovat se až k šlechticům (noblesmani). Ze 100 domů poddaných vznikne 80 domů občanů, z toho pak 48 domů patricijů a z toho 19 domů šlechticů. Paricijů musí být 1190, aby se jim vůbec daly uspokojit všechny potřeby a mohli postoupit na šlechtice.... zato pak šlechticů máte hned 760 (v každém z 19 domů jich žije 40) :) Je-li tedy na stavbu 4 fáze císařské katedrály potřeba 3500 šlechticů, tak to znamená počáteční město o velikosti 464 domů poddaných (x8 v každém domě to dělá 3712 poddaných). A 464 domů na jednom větším ostrově se dá zvládnout jako nic :)
johnmager
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnmager »

Zdravím. Mám takový problém, hrál jsem pátou misi a musel jsem přeinstalit Win. Tak jsem si zazálohoval save. Hra jede normálně (nově spuštěné scenaria apod.), ale pokud chci načíst ten starý save, tak se přímo v menu u savu objeví vykřičník a když jej dám načíst, tak hra spadne. Nevíte náhodou co s tím? Popravdě se mi tu kampaň nechce hrát odznova....
Díky za odpověď
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

mam podobnou zkusenost , musel jsem zacit hrat od znova :|
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

jednou se mi to taky blbě uložilo. Bohužel musíš jít znovu. Naštěstí jen misi, ne celou kampaň.
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

stačí vymazat autosave- normální save se načtou.
johnmager
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnmager »

2nevidany: Bohužel nepomohlo. Budu muset začít odznova. Ale teď mám cíl dohrát Master buildera...nicméně katedrálu už mám, 10000 obyvatel v pohodě taky, ale uspokojit 4000 noblemanů tak, aby se přistěhovávali další je docela nářez. Už nemám kde bych stavěl a docela jsem na štíru s bronzem, toho je furt málo :sad: A teď po mně začaly chtít zlaté hábity nebo co to je, tak snad je to poslední věc a už to bude dohráté. Popravdě mě to už docela sere...není to jen tak ukočírovat takovou civilizaci :)
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

mě pomohlo vymazání všech autosave, běžné save se pak načetlo.
Mmch, bronz je mnohdy třeba dokupovat ve všech přístavech, uhlí se snadno získá a odlitky mají mnohem vyšší cenu takže na přebytcích se dá i vydělat ;-)
peet5
Nováček
Nováček

Příspěvek od peet5 »

Ahoj, už se asi 10 hodin nemůžu hnout z místa v 5 misi. Abych postavil papírnu potřebuju 960 patriciánů, ale na ně je zapotřebí mít komoditu majetek. Nenašel jsem nic co by tuto komoditu pro evropany produkovalo a v okně, kde je zobrazena spotřeba patriciánů je to okno šedé-neaktivní. Pokud s tím máte někdo zkušenost, tak to sem dejte. Dík
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Postav nějaký domky navíc, splň všechny požadavky pro občany a oni se ti povýší na patricije. Prostě jen potřebuješ víc obyvatelstva aby se ti z nich "rekrutovalo" potřebnej počet patricijů.
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak dosáhnout toho že budu mít ve městě jen Patricije? Nemá tam ani jednoho obyvatele na 1/2 levelu :o
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Já myslím, že jsem tam nějaký chatrče viděl. každopádně čím máš víc těch lepších arabáčů (si nevzpomenu jak se jmenujou) a čím líp máš splněný jejich potřeby, tím víc můžeš mít šlechticů. Už si to přesně nepamatuju, ale taková nějaká úměra tam byla.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“