BASS

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
esfilip
Začátečník
Začátečník

BASS

Příspěvek od esfilip »

Ahoj lidi potřeboval bych poradit .. mám sestabu 5.1 ale to je ejdno u suba bych potřeboval nějak softwarove udělat to aby hrál celkově hlouběji... ale nevím jak.. poradte pls předem děkuji
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: BASS

Příspěvek od Ollie »

Takový problém se musí řešit hardwarově :-D
Obrázek
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no jakou mas sestavu? pokud alespon za neco stoji, tak to jde malinko vyspravit equalizerem. jinak tvoje cestin je uzasny :-D
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

no šlo by to i softowa určitě třeba když nastavím v EQ více basu tak se hlouba mění jen u satelitu ale se subem tzo nehne a já bych potřeboval jen u subu .. a když hardarově tak jak nejednodušeji?
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

vým že cz mám příšernou :D ale co... sestavu mám redstar 502 ale upravovaný a zvukovku od creative a v ex se zvedne jen hlasitost ale jí potřebuju celkově hz aby třeba když má hrát 12hz tak aby místo toho zahrál třeba 80hz aby to reálně nějaký program převáděl...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

noooo, pro tebe nejjedonussi reseni je koupit nove repro, ale jinak by to mozna spravila nova vyhybka. creative ovladace maji neco ve smyslu bass booster, pokud vim, uz je to nejaky patek, co jsem mel audigi.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

bass booster je jen pro sestavy který nemájí subwoofera...
prstě třeba jestli není nějaký plugin do winampu?
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

Teda nic ve zlým, ale zrovna z těch beden s výkonem 7700 W P.M.P.O (pro mentálně postižené občany) nikdy pořádný basy nepolezou. To je stejný, jak kdybys chtěl softwarově zvýšit výkon škody 120 :mrgreen:
Ve winampu je ekvalizér, můžeš zkusit klidně přidat 12dB na basech (70 Hz), ale stejně to nepomůže.
Obrázek
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Jo, užž tu máme první zajatce IT, kteří si myslí, že jde všechno ošetřit softwarově. Musím vás upozornit, že tomu tak není, a že na konci jsou stejně mechanická zařízení s fyzickými možnostmi, které na SW reagují jen ve vymezeném rozsahu. Tvoje potřeby jsou pravděpodobně uplně mimo rozsah. Vyměň HW :-)
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“