Zamrzani PC, muze to byt zdrojem?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
apach29
Nováček
Nováček

Zamrzani PC, muze to byt zdrojem?

Příspěvek od apach29 »

Ahoj, moje sestava je: AMD Athlon 64 3400+ 2400MHz na desce MSI K8N NEO Platinum, ATI x1950PRO od MSI, 2x1GB Kingston PC3200 400MHz, 3xHDD 20+200 GB ATA + 120 GB SATA, zdroj Fortron Epsilon 700W 80+. PC mi zamrza pri jakekoli 3D aplikaci i v nenarocnem CS 1.6. Obraz zamzne a potom se vypne monitor, ale PC stale jede, ventilatory se toci i HDD jedou, ale obraz neni. Zvuk se zasekne na poslednim zvuku pred zamrznutim a stale se opakuje dokud nedam tvrdy RR tlacitkem na bedne. Chci se zeptat, jestli to neni zdrojem a proto prikladam screeny z OCCT a prosim o radu. Diky

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Za kazdou pomoc, nebo radu predem diky
Naposledy upravil(a) apach29 dne stř 25. lis 2009, 22:41, celkem upraveno 1 x.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Zamrzani PC, muze to byt zdrojem?

Příspěvek od xxsawer »

A v prohlizeci udalosti mas co?
apach29
Nováček
Nováček

Příspěvek od apach29 »

Je tam toho spousta, nevim co hledat a kde.
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Na zdroj to nevypada, je mnohonasobne vykonnejsi nez je treba, ani napeti nekolisa, pokud pada jen ve 3D, zkusil bych preinstalovat ovladace graficke karty, v pripade ze to nepomuze, zkusit jinou grafickou kartu, pokud to bude padat i pak, mohlo by jit o problem operacniho systemu, zkusil bych tedy kompletni reinstalaci.
apach29
Nováček
Nováček

Příspěvek od apach29 »

Tak diky vsem, vyresil jsem to koupi jinyho PC protoze nepomohl ani kompletnii reinstal. Prosi o smaznuti a jeste jednou diky vsem.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“