Zablokovaný účet na RapidShare
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zablokovaný účet na RapidShare
Zdravím všechny,
chtěl bych se zeptat, jestli se už někdo nesetkal se zablokováním z tohoto důvodu:
"Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account has been illegally used by several users."
Přeložil jsem si, že to je za to, že byl používán nelegálně více uživateli, ale nechápu to, protože ho opravdu využívám jen já.
Nemůžu to udělat nějaký download manager? Používám RapGet, ale používám ho od začátku a nikdy jsem s tím problém neměl.
Psal jsem na support, ale nikdo se neozval.
Děkuji všem za rady.
chtěl bych se zeptat, jestli se už někdo nesetkal se zablokováním z tohoto důvodu:
"Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account has been illegally used by several users."
Přeložil jsem si, že to je za to, že byl používán nelegálně více uživateli, ale nechápu to, protože ho opravdu využívám jen já.
Nemůžu to udělat nějaký download manager? Používám RapGet, ale používám ho od začátku a nikdy jsem s tím problém neměl.
Psal jsem na support, ale nikdo se neozval.
Děkuji všem za rady.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zablokovaný účet na RapidShare
Vyřešeno. Nelíbilo se jim, že jsem se několikrát přihlašoval z jiné IP. Ikdyž nikdy z více na ráz.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- bubanek
- Středně pokročilý

Divím se že tohle řeší 'autobotem'.
Pokud ADSL net tak pokaždé když restartuju modem dostanu jinou IP (pokud si nepřiplácím).
Mohli by aspoň kontrolovat jestli ta IP není z podobného rozsahu...
Pokud ADSL net tak pokaždé když restartuju modem dostanu jinou IP (pokud si nepřiplácím).
Mohli by aspoň kontrolovat jestli ta IP není z podobného rozsahu...
- valda84
- Nováček

-
a jak si to pls vyresil?ja mam stejne blokly ucet a nevim co s tim... 
- beardie
- Středně pokročilý

samozrejme beru ako rozne iba adresy mimo rozsah /24
staci napisat na support a vsetko sa da vybavit, potrebne je vediet datum a cas kupy a ID transakcie
staci napisat na support a vsetko sa da vybavit, potrebne je vediet datum a cas kupy a ID transakcie
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- gejmer
- Začátečník

-
Nejlepší je Rapid vůbec nepoužívat!Rapidshare The Idiot Share
Uploadovat tam může bud' jen úplný idiot a nebo naschvál.
Fakt nevidim jediný rozumný důvod proč tohle používat.
Například na Ulozto je možné upnout až 2Gb soubor,kam se hrabe rapid,o dostupnosti ani nemluvim!!!
Uploadovat tam může bud' jen úplný idiot a nebo naschvál.
Fakt nevidim jediný rozumný důvod proč tohle používat.
Například na Ulozto je možné upnout až 2Gb soubor,kam se hrabe rapid,o dostupnosti ani nemluvim!!!
- KapaCZ
- Začátečník

-
gejmar:
Tipuju tě na to že používáš czshare. Takže podle tebe je víc jak polovina uploaderů idiotská!! 
- myom
- Středně pokročilý

gejmer: komplex z toho, ze nemas 180 kc mesicne na premium?
jinak bacha na tyhle maily. vzdy si zkontrolovat hlavicku s nejakym 100% originalnim mailem. tyhle maily totiz vyuzivaji zlodeji uctu, kteri tim ziskaji, ze si uzivatel potom nesezuje u RS za kradez.
jinak bacha na tyhle maily. vzdy si zkontrolovat hlavicku s nejakym 100% originalnim mailem. tyhle maily totiz vyuzivaji zlodeji uctu, kteri tim ziskaji, ze si uzivatel potom nesezuje u RS za kradez.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- gejmer
- Začátečník

-
Hele Myo žádný komplex nemám,ale vyhazovat 180,- měsíčně je blbost a pro ty peníze najdu lepší využití.Není to o tom,že bych je neměl
To už si radši ten W koupim
K uploaderum mám respekt,ale trošku soudnosti lidi
K uploaderum mám respekt,ale trošku soudnosti lidi
- beardie
- Středně pokročilý

ked mate problemy s uploadermi, tak si to rieste na prislusnych forach, nie tu
- martin.kubik
- Nováček

-
Zdravím, dnes jsem také obdržel hlášení This Account has been illegally used by several users. Chtěl jsem vás tedy poprosit, zda byste tu nemohl zkopírovat ten "kouzelný" e-mail, který to vše napravil.beardie píše:samozrejme beru ako rozne iba adresy mimo rozsah /24
Za případnou odpověď předem velice děkuji.
- beardie
- Středně pokročilý

ak ti prisiel taky email, tak niekde v texte toho e-mailu (To protect us and yourself from hackers, we have changed your password to "xxxxxxx") je aj nove heslo, ked zistia, ze taha viac ludi, tak ho meni automat
to, co si citoval, som myslel skor ku kradeziam uctov, vtedy je potrebne kontaktovat ich a napisat tie udaje, co som spominal
to, co si citoval, som myslel skor ku kradeziam uctov, vtedy je potrebne kontaktovat ich a napisat tie udaje, co som spominal
- martin.kubik
- Nováček

-
beardie: právě že mi žádný e-mail tentokrát nedošel, prostě mi to natvrdo zablokovali. Kařdopádně děkuji za radu.
- beardie
- Středně pokročilý

ak neovladas anglictinu na dostatocnej urovni, tak ti mozem nejaky mail vytvorit, napis mi SS ak chces