Praskání,ozon,svištění to vše vydává adaptér k NB HELP!

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
otrekr
Začátečník
Začátečník

Praskání,ozon,svištění to vše vydává adaptér k NB HELP!

Příspěvek od otrekr »

Jsem vlastníkem staršího notebooku,který je así starý 5-6.Je to model HP NX9010.Před rokem jsem měnil na všem pastu a čistil od prachu.Jelikož je to model,dle mnou slyšených informací,s deskop procesor,chladil jsem jěště podložkou.Obsahuje nějakou 256x2 ramku a nějakou grafiku.
Adaptér je in 100-240v 1,5A out:18,5V 4,9A 90w
Problém?
Začal vydávat zvuky když neměl odběr (měl mít odběr za pár sekund).Začal praskat jako když jiskří,dle mého názoru zápach paléné elektroniky a jako třešnička na dortu ozon.Když přiložíl blížeji ucho slyším svišt :oops:
Notebook pracuje prozatím na baterky. :sad:
Nechci zkoušet zdaly notebook pracuje se zdrojem,vrhnu se na zdroj se zkoušečkou a pajkou o víkendu.Jsem student nemám čas na zkoumání,učím se :( ,proto vás prosím o předčasnou radu než začnu zdlouhavě vše zkoušet.Jde viděť učuzení nějakého spoje.Dle mého názoru bude někde studený spoj,protože se zdroj hodně moc zahříval a nějakej ten cín mol přetéct atd :oops: .Jěště jde vidět že je někde divný spoj.Děkuji mockrát za odpovědi názory (jsem bastlíř amatér :oops: )
FOTOGRAFIE >> http://otrekr.rajce.idnes.cz/Plocha/
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Re: Praskání,ozon,svištění to vše vydává adaptér k NB HELP!

Příspěvek od GulDucat »

Tak ten vypada ze uz na nem nekdo pajel, ja bych se bal takovy zdoj pouzit, asi bych shanel jiny, treba nejaky zachovaly bazarovy kousek, ale tohle bych doporucil do elektroodpadu :|
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“