Asus N51VN - blikání monitoru

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Asus N51VN - blikání monitoru

Příspěvek od jim »

Ahoj,
Nedávno jsem si pořídil tento notebook a už od začtku mám problém s blikáníním obrazovky... Nevím jestli to může být špatnýma ovladačema nebo je to prostě vadný ntb. Ovladače tam jsou původní, co byly na předinstalovaných windowsech (vista home premium). Pokoušel jsem si stáhnout nové ze stránek nvidie, ale nešly nainstalovat, protože moje grafika nebyla podporovaná (GT 240M).Blikání projevuje hlavně na bílých plochách jednou za čas, ale je to celkem nepříjemné... Jestli někdo víte o ovladačích, co by to mohly spravit nebo si myslíte, že je to vada a měl bych ho vrátit, prosím piště. Díky
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus N51VN - blikání monitoru

Příspěvek od -- DiL -- »

blika i na externi monitor? pokud ne, hledal bych chybu nekde jinde nez v ovladacich. pripomina "blikani" treba "blikani" zarivky? pokud ano, mohl by byt na vine invertor.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim »

externí monitor jsem zatim nezkoušel, protože jsem žádnej po ruce neměl, ale vyzkouším... Bliká to jako zářivka, a je to jenom jednou za čas... ovladačema to asi opravdu nebude, protože se toto blikání občas projevilo i při instalaci windowsu nebo v biosu... k čemu tam je invertor?
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

sry, beru z5 - tenhle model uz ma LED podsviceni displaye, takze pochopitelne zadny invertor nepotrebuje :oops: . zkus ten externi monitor a pak se uvidi - pokud bude obraz v poradku, tipoval bych to na problem v podsviceni respektive obvodech regulace / napajeni podsviceni. kdyz ale bude blikat i na externim monitoru, mohl by byt problem v obvodech zpracovani obrazu. tak ci onak doporucuju reklamovat...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“