Extrerní VGA k notebooku

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
heroik
Začátečník
Začátečník

Extrerní VGA k notebooku

Příspěvek od heroik »

Zdravím, četl jsem na jednom z konkurenčních webů že k notebooku Amilo Sa3650 od Fujitsu dostanete...(viz citace)
K notebooku dostanete externí grafickou kartu - Radeon HD 3870 v krabičce do XGP portu. Tím se notebook rázem stává super herní bestií, s devítičlánkovou baterií i docela s tuhým kořínkem. A cena je úchvatná.
1) co je ten XGP port?
2) dá se to někde sehnat? bodlo by se mi to...

dost by mě totiž zajímalo, co je tohle řešení zač....nikde jsem nic takového nenašel a pokud by sr ta krabička s tou VGA dala koupit samostatně a připojit k Hp probooku tak by se mi asi splnil sen :-) děkuju za odpovedi
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: Extrerní VGA k notebooku

Příspěvek od Kamikadze »

http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... cne_v_akci
jde to jen k notebooku Fujitsu Amilo 3650
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

misak01 píše:Zdravím, četl jsem na jednom z konkurenčních webů že k notebooku Amilo Sa3650 od Fujitsu dostanete...(viz citace)
K notebooku dostanete externí grafickou kartu - Radeon HD 3870 v krabičce do XGP portu. Tím se notebook rázem stává super herní bestií, s devítičlánkovou baterií i docela s tuhým kořínkem. A cena je úchvatná.
1) co je ten XGP port?
2) dá se to někde sehnat? bodlo by se mi to...

dost by mě totiž zajímalo, co je tohle řešení zač....nikde jsem nic takového nenašel a pokud by sr ta krabička s tou VGA dala koupit samostatně a připojit k Hp probooku tak by se mi asi splnil sen :-) děkuju za odpovedi
Pro připojení HP Probooku s integrovanou grafikou potřebuješ Pe4H.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

dá se to sehnat někde v česku?
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

To, co pise smoula, ti rozsiri PCI Express ×1 slot v Expresscard slotu na dlouhy slot pro grafiku. Ale je to uplne k nicemu, protoze rychlost bude stale jen ×1, a karta pojede tak na 10 % sveho vykonu

http://pctuning.tyden.cz/hardware/zakla ... _notebooky
o neco podobneho se kdysi pokousel Asus, jak to dopadlo, vidis sam
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Kamikadze píše: jde to jen k notebooku Fujitsu Amilo 3650
A k Acer Ferrari One 200.
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“