Test druhého patche?
Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Re: Need for Speed SHIFT
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jop, vypadá to, že patch #2 dneska vyšel 
Patch #2 release notes:
Patch #2 release notes:
Viz: forum.ea.comHere are the details for the new patch. We're currently working through the testing process so don't have a confirmed date yet; as soon as we do we'll update the thread.
NEW CONTENT/FUNCTIONALITYBUG FIXES - CROSS-PLATFORM
- Increased the maximum number of online players from 8 to 12
PC SPECIFIC
- General game stability and performance improvements
- Improved car handling
- Fix for issue where some cars would bounce on their suspension during high load situations
- Fix for grass sometimes being displayed out of position
- Fix for intermittent incorrect driver duel results
- Fix for inverted balance slider operation
- Fix for online wins and losses occasionally being calculated incorrectly for drift races
- Fixed issue where loaned career car would inherit the player's career car tuning settings
- Fixed various usability issues with the advanced tuning screens
- Fixed lap timing for first lap of rolling start events
- Fixed car tuning settings sometimes not taking effect
- Fix to prevent rewinding past the start of instant replays
- Fixed car livery occasionally appearing all white during driver duel events
- Fixed incorrect screens being shown when player is disqualified
- Fix for occasional invisible opponents appearing during online drift events
- Fix for intermittent hang when skipping quickly through post-race screens
- Fix for intermittent hang when pressing X repeatedly in My Cars screen
- Fix for missing race groove on point-to-point tracks
- Prevented car livery resetting to default after an online race
- Fix for advanced tuning not staying unlocked on reload
- Fixed invitational event cars getting their setups corrupted and becoming undrivable (e.g. Veryon and Carrera GT)
- Fix for Lamborghini's having a low top speed when upgraded
- Fix for Corvette Z06 and Dodge Viper not able to move at the start of some events
- Fix for some upgraded AI cars bottoming out causing some instability over bumps
- Fix upgrade menu bug
- Fix for a force feedback strength settings save bug
- Fix multi-player settings for AI opponents and drift mode
- Fix for vinyls being incorrectly applied on rear wing
- Fix for a hang in lobby when accessing friend's list from car select
- Fix for profile load bug which skips save select menu when holding down Enter key
- Fix for jumping body parts when car resets
- Improved ATi graphics card support
- Improved dynamic vertex buffer usage (performance optimization on all PCs)
- Fixed crashes on certain PC configurations when changing shadow settings
- Fixed intermittent crash during first lap of races on certain PC configurations
- Disabled forced dampening for custom wheel presets on PC
- Optimized multi-GPU PC operation
- Fix for intermittent missing surface sounds on certain PC configurations
- Fix for intermittent black skies
- Fix for LAN menu hang for client when host quickly returns to main menu
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

doufám, že mi to tu hru nepohnojí, jsem s tím jak to jede teď celkem spokojený...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
dneska????a kde je???
šup sem s nim
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
- Hujeros
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
překvapivě tady : http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloadspetit píše:dneska????a kde je???![]()
šup sem s nim
popřipadě přímý link
Kód: Vybrat vše
http://cdn.needforspeed.com/data/downloads/shift/SHIFTPCPATCHV1.02_OTHER.exeCPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no ale mě se to nechce nainstalovat vubec
číím to?? jenom blikne instal a nic se neděje......
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
- spike18
- Černá karta

-
Zkoušel to někdo s ATi, zlepší se plynulost?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no teda nepoznavám rozdíl... na startu 20 fps, v prubehu zavodu 65 
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
tak já mám třeba na startu 14 fps
nechapu,nemálo se směju těm lidem co vydaly patch.....
- Mahone
- Nováček

-
U mě patch pomohl. Mám HD4850 a předtím jsem měl na startech kolem 20 fps...teď mám 35-40 a je to o dost lepší než to bylo..i na okruzích kdy jezdím sám - předtím kolem 40 fps, ted s patchem i 60.
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ty máš origo ale vid???ono je to tim že když někdo nemá origo a da tam novej patch a přeplacne to crackem na patch 1.01 tak to asejc blbne....
- barco
- Středně pokročilý

A Pravidla a doporučení sekce Hry a zábava si čítal ?
Takže žiadne ďalšie zmienky o wareze nech tu nevidím.na PCTf se warez neřeší. Žádné cracky, žádné dotazy a odkazy na stažení nelegálních kopií, žádné probírání nelegálních kopií a problémů s nimi, žádná seriová čísla. Za cokoli z toho může být udělen postih dle pravidel fóra
.
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jasně
já se omlouvám ale jen sem chtěl vyřešit tuhletu situaci proč to někomu jde a někomu ne 
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
patch je super, driv sem musel jezdit 1440x900 2x AA 4x AF, stiny na medium trat taky jinak high, ted 1680x1050 4x AA 4x AF vse high a zadny skubani, ty novy auta sou taky fajn... hlavne nemusi se kupovat a sou hned koupeny
akorat se nedaj prodat
, starejm amerikam moc nehovim tak jediny zajimavy kousek je supra, ale je parada ze si clovek nemusi kupovat auto druhy tridy
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tak u mě po patchi naštěstí žádná změna, jen mi uz neblikají ručičky ve volkswagenu 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
rekl sem si ze budu hrat s manualni prevodovkou, jen s tovarni podporou a ukazatel idealni stopy, zkousim hrat na xbox360 like gamepadu, ale porad nemuzu prijit na idealni rozlozeni, leva analog packa jasny zataceni, zkousel sem pravou analog plyn/brzda - to mi moc nevyhovuje, lepsi je RT/LT, jenze pak je problem s razenim, to je ideal lb/rb jenze problem je ze musim premackavat z plynu na razeni, zkousel sem i razeni na A a B, ale to je zas takovy neprehledny a obcas si misto razeni zmenim pohled a tak, no proste ve zkratce, ma to cenu na tomhle ovladaci hrat s manualnim razenim a nebo se na to mam vykaslat a pokazdy vytahovat volant (coz se mi moc nechce, na stole mam malo mista a tak ma svy misto v krabici..., tam je to jasny, razeni pod volantem, driv sem takhle hral a dost me to bavilo, je z toho jinej pocit, nez jen mackat tlacitka a naklepavat analog. packy... je mi jasny ze reknete vytahni momo FF a neres to
, ale co kdyby to slo na tom ovladaci? 
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Můžu potvrdit úžasnej nárůst výkonu na ATI (HD4850 GS GLH). 1680x1050, 8xAA, 16xAF, všechno HIGH a pod 40 FPS nejdu, ani na startu, ani ve velkejch bouračkách. No je vidět, že když se chce, tak to jde i na ATI 
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky muzu rict ze je ted hra konecne pekne plynula bez zaskubu v 1680x1050 4xAA HIGH, skoda jenom ze jsem to uz dohral 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Syntex
- Začátečník

-
Tak jsem si zajel pro připomenutí Nurburgring, abych zavzpomínal, jak krásné to tam bylo když jsem byl na 24h 
A čas Nissan GTR tovární úprava: 7:12s bez všeho, automat, klávesnice. Hrůza
//Tak jsem vyzkoušel to Shelby GT500 v tovární úpravě a HORŠÍ auto jsem v životě neřídil na pc, jak může mít závodní auto 1. qvalt jenom do 40km/h? Copak má špajzku z feldy nebo co? To samé 2. qvalt, 3. je rozumně dlouhej a 4. spadnou otáčky jenom snad o 500RPM
nemluvě o neuvěřitelně dlouhým 6. qvaltu, kdy spadnou otáčky tak, že motor neví co dělat.. katastrofa..Nebyl jsem schopný s touhle americkou kraxnou dojet Nurburgring..
Jinak jsem zajel s Lambem v tovární úpravě 6:46s..
A čas Nissan GTR tovární úprava: 7:12s bez všeho, automat, klávesnice. Hrůza
//Tak jsem vyzkoušel to Shelby GT500 v tovární úpravě a HORŠÍ auto jsem v životě neřídil na pc, jak může mít závodní auto 1. qvalt jenom do 40km/h? Copak má špajzku z feldy nebo co? To samé 2. qvalt, 3. je rozumně dlouhej a 4. spadnou otáčky jenom snad o 500RPM
Jinak jsem zajel s Lambem v tovární úpravě 6:46s..
- crashPC
- Mírně pokročilý

Dnes jsem nainstaloval NFS shift, a stihlo mě nemilé překvápko - na X2 4800+@2900MHz, 3GB DDR2 800MHz, Samsung F3 500GB, Geforce EVGAGTS250OC, Windows7, mi to seká jak prase. Tj kolem 20Hz. Nechápu co s tím. Poradil by někdo?
//běhá mi to jen na režim kompatibility, jinak "černá smrt", a to i demo,kterým můj zájem o NFS začal....
Přečetl jsem si něco zpět, že to běhá kvůli té kompatibilitě nedobře. Už je nějaké řešení?
//běhá mi to jen na režim kompatibility, jinak "černá smrt", a to i demo,kterým můj zájem o NFS začal....
Přečetl jsem si něco zpět, že to běhá kvůli té kompatibilitě nedobře. Už je nějaké řešení?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...