Pomoc z "vyberom" zvukovky

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomoc z "vyberom" zvukovky

Příspěvek od keno 10 »

potreboval by som poradit moc sa nerozumiem do zvuku ale chel by som posudit co je lepsie
kedisy mi odisla na byvalej doske zvukovka tak som si na rychlo kupil tuto a zvuk sa mi zdal lepsi ako povodny neskor som kupil novu -dosku- s integrovanou zvukovkou. Audio je dost rozdielene aj ked mam len stereo repraky tak je rozdiel pomerne znatelny ta genius hra zvuk cistejsi (ale basi sa mi zdaju lepsie na tej integorvanej) a viac sa mi paci lenze ma to niekolko nevyhod Zvukove drivery su odflaknute a hlavne na XP mi tam nejde microphone boost co kedze vyuzivam casto skype a ventril otak je pre man dost potrebne ale podporuje EAX a A3D.

tak by som chel poradit: co je lepsie pouzivat a ci niekdo nepozna nejake alternativne drivery k tej geniuske ktore podporuju aj mic boost alebo niesu take odflaknute :)
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Re: Pomoc z "vyberom" zvukovky

Příspěvek od Fox_25 »

Než takhle laborovat kup jetou sb live nebo sb audigy za pár kaček. Zvuk nemají nejhorší a oproti tomu co máš bude asi lepší. Taky záleží co máš za repro u PC. EAX je u obou samozřejmostí ale aureal 3D mi nefungoval dobře ani na jedné, až na XFi funguje jak má.
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

praveze nechem nejako financovat do zvuku pretoze kupujem NTB (kedtak k nemu reproduktory) ale mam take stereo chrastitka u PC maju uz dakych 8+ rokov :D ale stale funguju a pocuvanie je obcasne len mi je skoda tej externej ktora zapada prachom :(

edit: a to hlavne kvoli tomu ze orig drivery nepodporuju mic boost
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Tak to potom jo, já mám stejnou zvukovku kvůli midi rozhraní které SB XFi nemá. Když jsem ji měl kdysi dávno tak jsem MIC boost nevyřešil. Vyřešil jsem to až mikrofonem s vyšší citlivostí.
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

tak skusil som nahodit tu od genius a su novsie drivery ktore su celkom obstojne a maju hlavne mic boost

vyriesene diki < (lock)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“