Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...

Příspěvek od spajdr »

Ten večer jsem měl šílenou migrénu a nějak jsem chytil nerva, ale druhý den jsem to dojel a teď hraju zase znova, tentokrát za trpajzlíka :)
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Prosim, mohol by mi niekto povedat ci spotkam este Duncana niekde v hre? Nechce sa mi verit ze dostal na prdel na zaciatku. Podla mna je to suprovy charatker a chyba mi tam.
Mimochodom tie animovane videa ktore boli odvysielane pred vydanim hry nemaju nic spolocne z hrou? Ma to aj nejake ine animacie okrem videa tvorene v engine hry?
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Duncana ještě ve hře potkáš, ale ... no uvidíš sám 8-)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Správně. Nenech si kazit příběh a nechávej se překvapit :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

ja teda duncana uz nepotkal, ze bych si to rozjel podruhe uz ted? :-)
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

spajdr píše:Duncana ještě ve hře potkáš, ale ... no uvidíš sám 8-)
ja som to vedel :D Dufam, ze sa nezjavy ako nejaky duch alebo cosi podobne. To by ma asi znechutilo.

A su este v hre nejaky iny Grey Wardens? a kolko postav sa da naverbovat? ja mam Wynne, Alistair, Morrigan, Stan, Zevran, Liliana, toho Trpaslika, psa :D, a shayle. Je tam este niekto iny?
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Myslím, že jich tam víc není.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

T1ger : Jeden grey warden tam ještě je.
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

(spoiler) Šedých strážců je mnohem mnohem víc, ale v jiných zemích - Ale Duncana jsem ve hře opravdu nepotkal po bitvě, že bych něco přehlíd? :?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Bucho95 píše:(spoiler) Šedých strážců je mnohem mnohem víc, ale v jiných zemích
Tak o tom oni mluví ve hře často. Je jich spousta, ale asi se jim moc do Fereldenu nechce po tom, co udělal Loghain nebo nevím. Už si to nějak nevybavuju :)
Hudry
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hudry »

Technické problémy žiadne nemáte? Ja mám originál českú verziu a hra mi občas padne pri loadingoch alebo dojde k rozkladu obrazu. Ine hry to nerobia. Stalo sa mi to sice len trikrat za dlhe hodiny parenia ale aj tak. Mam WinXP SP2, 9800GTX+ ovladace najnovsie + patch. Inak je to super hra.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

cca 5x za tech 75 hernich hodin me to spadlo do windowsu pri zonovani, vetsinou to bylo pote, co jsem predtim hodnekrat a rychle po sobe loadoval (rozsahlejsi rozhovory s morrigan/lelianou, ktere jsem zkousel nekolikrat, abych nasel kombinaci, ktera prinese nejvic plusovych bodu :) )
problemy s obrazem jsem nemel zadne, jedu na vistach, 8800GT ovladace asi pul roku stare, hra byla bez patche s grafickym nastavenim na high

edit: neprehriva se ti neco? tahle hra vytezuje procesor na 100%,takze jestli mas spatne reseny odvod tepla od procesoru, tak se ti pak muze prehrivat kde co, ale to uz se poustim na tenky led, s HW ti tady poradi povolanejsi
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Hra má nějaké memory leaky, čím více člověk zónuje, tím horší to je, takže je pak třeba po zpozorování zpomalení hry restartovat hru, snad to pořeší patch co má brzy vyjít.
Hudry
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hudry »

Diky za odpovede - vyzera to skor asi na softwarovy problem (grafika sa neprehrieva, procak neviem) ale nejdem to riesit spadlo mi to cca 3 x za 15 hodin hrania (ale nikdy nie pocas hry ale len pri loadovani lokacie a raz pri otvoreni inventara) co sa da prezit. Mozno to robi trebars antivir kto vie. Inak na dakom zahranicnom fore som cital ze stare ovladace 182xxx mozu pomoct ale nechce sa mi laborovat s tym....
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Nevíte někdo,jak to zvládnout u Kovadliny duchů.....určitě je tam nějakej fígl ale nevim jakej......mlátim je tam půl hodiny a nic,sbírám ty dvě ,co se rozsvítěj a nic...nakonec mě dostanou...už jsem to jel asi 5x...dík...
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

anti.77 píše:Nevíte někdo,jak to zvládnout u Kovadliny duchů.....určitě je tam nějakej fígl ale nevim jakej......mlátim je tam půl hodiny a nic,sbírám ty dvě ,co se rozsvítěj a nic...nakonec mě dostanou...už jsem to jel asi 5x...dík...
Jestli myslíš jak se tam objeví čtyři trpaslíci duchové dokola kovadliny, tak stačí zabíjet toho prvního co je vepředu a jakmile ho zabiješ, tak klikneš na tu kovadlinu kde stál (ostatní ať stojí vzadu odkud jsi přišel), paprsek vystřelí do kovadliny duchů, mezitím se kovadlina duchů otočí a takhle to opakuješ až do doby až všechny oči na kovadlině duchů krvácí, no a potom zabiješ tři zbývající trpaslíky u ostatních kovadlin, zase na ně po jejich smrti klikáš a paprsky co z nich vyletí do kovadliny duchů jí nakonec zničí. Snad je to to místo co myslíš :D
Naposledy upravil(a) spajdr dne pát 4. pro 2009, 20:28, celkem upraveno 1 x.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

A tuším, že z těch "masek" na tom kameni uprostřed srší taková blbost, co dává dmg všem, kdo před ní stojí. Dává to jen ta maska, která má v očích tu krev se mi zdá.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Je to ono,zkusím jestli se mi to povede,dík Vám oběma.....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

To se povede, jinak taky jsem tam poprvé trávil pár delších chvil :oops: :lol:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevim jestli delam neco spatne, ale sem na 7LVL a ted sem dosel do rudoskali a vubec to tam nedavam.Ten utok vecer sem haluzne prezil asi na 4x pokus, ale sporadal sem asi 20x lecivych lektvaru.
Ted delam vedlejsi ukol s nazvem karavana a zase je to uplne bez sance.Uz sem asi 5x opakoval.
Delam neco blbe a nebo je ta hra tak neuveritelne tezka?
Zatim nemam zadnyho healera a slozeni druziny je:Ja-valecnik s 2H, Alistair-tank se stitem, Leliana-lucisnik a bud morigan a nebo sten to je celkem fuk oba sou +- stejne silny.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“