Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od Zub »

hned v první sekundě jak auto vystřelí jako z praku sem si řekl že to bude průser. zvuk auta jak nějaký elektromoturek auta na autodraze. zatáčení je citlivý že neudržim auto na cestě a v zatáčče se dostaví nějaká zvláštní odstředivá síla která mi nedovolí zatočit. Panové thle je arkáda jako řemen, přirovnal bych to k budgetu jako je třeba sega rally. Nechce se mi věřit, že tohle je dirt 2, tak očekávaná hra.
Závody na ledu? díky nechci, abych řekl můj verdikt - tahle hra mě urazila a to se jedná o demo zadarmo.
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Zub: zkoušel jsi nejtěžší nastavení ? Já včera jen 3 minutky zkusil nejlehčí a sedělo to co říkáš (mě to ale na odreagování stačí a líbí se mi to).. Otázka právě zní, jestli se to nechová na jinou obtížnost jinak...
Obrázek
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

No ty baja buginy byly docela fajn, ovládát se to docela dalo (klávesnice). Ale druhý závod, viz zub. auto vystřelí a následně nabere rychlost která člověku připadá jako by jel 300+ :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Mám podobný postřehy jako Maddogg, auto se chová krapet divně (hold arkáda).

Jinak optimalizace vcelku dobrá a potěšili mě soundtrackem z "ostrovů" (Bloc Party, The Quemists atd. ).
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Můj upload na Rapidshare, vzhledem k tomu že je většina servru přetižena tak se mužou hodit

7x 195MB
1x 61MB

Smazáno
Naposledy upravil(a) Dejv Rok 99FPS dne ned 20. pro 2009, 13:53, celkem upraveno 1 x.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Ta hra je naprosto příšerná. První závod s buginama jako by z oka vypadl DiRTU 1. A druhý závod? Ty auta zní jak fóbie 3 válec. Ovladatelnost strašná, hnus největší.
Mc Baxxter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mc Baxxter »

Nevim na joypadu na konzoli mi to přišlo fajn, ale na PC jak sem to hrál na klávesnici, tak než sem dojel první závod, tak sem tu klávesnici málem rozmlátil, je to fakt strašný...zdá se mi, že tam něco špatně poladili....
Q6600@3.6Ghz | Asus P5Q-E | Asus HD5770 1GB | 8GB OCZ | WD6400AAKS | X-Fi | 7 Professional x64 | XBOX 360
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Paradoxně na klávesnici je horší jet rovně, než do zatáček :) Ale na gamepadu je to v pohodě hratelné...
Naposledy upravil(a) hypnotic666 dne úte 1. pro 2009, 10:47, celkem upraveno 1 x.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mc Baxxter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mc Baxxter »

Nedá se zatáčet trochu a nedá se ubrat plyn...byl sem an sr*acky už v první zatíčce v tom trailblazeru....
Q6600@3.6Ghz | Asus P5Q-E | Asus HD5770 1GB | 8GB OCZ | WD6400AAKS | X-Fi | 7 Professional x64 | XBOX 360
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Nejhorší na tom všem je, že jedeš před zatačkou, auto neudržíš na cestě jak píše hypnotic666 a zatáčka tě vynese jako bys jel 300 z místa :D nemůžu se zbavit pocitu, že špatně poladili vliv odstředivé sily na rychlost.
To je hrozná magořina..
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Neco s tou odstredivou silou bude, nejvetsi zatacky jsem vzdycky byl zvykly jezdit tak ze si pribrzdim, dam rucku a jedu pekne vy smyku, ale tady nekdy i auto nema vubec zaber a jede pozadu jak kdyby to fakt bylo nejake nejslabsi auto nejmenovaneho koncernu. Na to ze jsou to auta 4x4 tak mam spatny pocit s drzenim stopy a fyziky obecne, jinak mi to ale prijde kdyz si na toto clovek zvykne ze je to vcelku pekne udelana hra. Jo a stava se vam taky ze kdyz se snazite jet porad pekne bokem ze je auto v nekterych situacich silne pretacive?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Jo stává, hlavně na začátku v maroku na tom asfaltu nebo co to je... Tam to nemůžu jet na plný plyn, protože jinak končím v hodinách... Ale já už si na to ovládání zvykl a nehorázně mi sedlo. Zkoušel jsem včera hrát nfss po delší době a nedalo se to skoro řídit, dirt mi teď sedí víc :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Tak jsem si vcera taky "kostnul" to demo a na prvni pohled si rikam: sakra to se neda hrat :D Ale parkrat jem si ty 2 trate projel a zaclo se mi to fakt libit. Optimalizace vyborna, grafika taky a s trochou cviku si to muze uzit kazdej(kdo ma rad arkady) :-D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

PCGH si pro náš připravil CPU benchmarky - http://www.pcgameshardware.com/aid,7007 ... /Practice/

Opět můžeme vidět přímo ukázkové využití čtyřjádrových procesorů, doufám, že takových her bude jen přibývat.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Jen je škoda, že AMD vítězí v titulech, které se můžou honosit titulem "propadák roku".
schali
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schali »

propadak roku to nebude, ale nedoladeny to je, opravdu ty kary moc sily nepobrali, schvalne sem si kopil tu nejlepsi v nabidce na rally a prestoze ma myslim akceleraci na max tak vyslednej dojem je trosku jak z beznyho vozidla kde nema motor dostatecny vykon - proste trapas:), ale budiz to bych asi prezil, co ovsem nepreziju je ta parodie na rally s upravenymi karami kdy to vypada jak vytunenej vysavac a klidne se s tim jezdi sotolina a vubec vsechno, kteryho genia tohle napadalo ten by potreboval povesit za koule do pruvanu:((. Proste zas nekoho napadlo ze to "vylepsi" a zkazil vsechno na co sahnul. Klidne to mohli nechat jak v 1, proste rally se jede s nejlepsima WRC a podle toho se ty auta chovaj a ne nejaky vysavace pro tunery, booozzee proc. Pritom ovladani neni zas tak spatny, rozhodne je lepsi jak u shiftu je tady i lepsi FF.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jde nak hrat MP?Dostal sem kupon ke grafice a kdyz chci hrat MP tak to pise
Obrázek
Co mam udelat aby to fungovalo?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Zkusit změnit region ? Pokud to teda v tom games for windows učtu jde...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nejde...Tajze sem v hajzlu.Opravdu parada.

BTW vytvoril sem si novej ucet a tentokrat tam mam spojene staty a ted to pro zmenu pise, ze CD-KEY se uz pouziva v jinym profilu :lol: .Tomu rozuzim, protoze sem cd-key uz zadavl v tom ceskym profilu, kterej pro zmenu nefunguje vubec.

Nehorazna kokotina tenhle windows live.To muel vymyslet nakej idiot.Neuveritelny.
Kdyby aspon sel smazat profil, ale ani tohle nejde!! :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“