Minimalizace odběru při běhu na baterii

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Minimalizace odběru při běhu na baterii

Příspěvek od LordikCZ »

Ahoj,

vlastním notebook HP Probook 4515s a chtěl bych se vás ,zeptat jestli někdo nevíte o nějakém kvalitním prográmku ,který by měl nějaké pokročilejší nastavení spotřeby.
Mockrát díky :)
CPU:Athlon64 X2 4200+,MB:Foxconn C51XEM2AA,
GK:BFG 8800GTS GPU:640,Ram:950 2xSeagate 200GB,SATA,4GB ram Transcend 800Mhz,Wather Cooling
WerK
Začátečník
Začátečník

Re: Minimalizace odběru při běhu na baterii

Příspěvek od WerK »

Ja pouzivam uz velmi dlouho RMClock, umoznuje u vetsiny procesoru undervolting, ktery dost zasadne muze prodlouzit zivot na baterie. Chce to ale vedet, co clovek dela, protoze pri spatnem nastaveni muze byt system nestabilni.
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Minimalizace odběru při běhu na baterii

Příspěvek od LordikCZ »

WerK píše:Ja pouzivam uz velmi dlouho RMClock, umoznuje u vetsiny procesoru undervolting, ktery dost zasadne muze prodlouzit zivot na baterie. Chce to ale vedet, co clovek dela, protoze pri spatnem nastaveni muze byt system nestabilni.

Jj ten jsem zkoušel ,ale buhužel mi tam nic nefunguje protože nemá asi úplně nejlepší podporu.Protože nezná můj cpu.
CPU:Athlon64 X2 4200+,MB:Foxconn C51XEM2AA,
GK:BFG 8800GTS GPU:640,Ram:950 2xSeagate 200GB,SATA,4GB ram Transcend 800Mhz,Wather Cooling
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“