Větrák a chladící podložka

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
mirasnovak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Větrák a chladící podložka

Příspěvek od mirasnovak »

Dobrý den chtěl jsem se zeptat na větrák a taky na chladící podložku. Na notebooku hraju skoro pořád hry a zdá se mi že je pořád moc teplý. Chtěl bych poradit při výběru podložky a jestli se dělají nějaké herní větráčky do notebooku ?
Liqid
Začátečník
Začátečník

Re: Větrák a chladící podložka

Příspěvek od Liqid »

Muzes nam zedelit o naky NTB se jedna a jake mas teploty?
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

ntb se staví tak jak je, tudíž žádné jiné větráčky nejsou, jinak by mě také zajímalo co si představuješ pod pojmem "herní věntilátor" :-D

jinak podložku si zvol na uhlopříčku monitoru, když máš 15,4" tak si kup podložku pro ntb 15,4". Kupuj nejlépe podložky Zalman nebo Cooler Master. Sám mám Cooler Master a spokojenost. Ale chce to aktivní podložku (s ventilátorem). Gelové jsou naprd.

to Liqid: v popisu máš procesor AMD Turino :-D je to AMD Turion TL-58 s taktem 1,8GHz, není liž pravda? :roll: :lol:

//EDIT: jinak ještě, pokud hraješ na ntb hry, tak se nediv že je teplý :-) když dáš nějakou komponentu do malého prostoru, tak je jasný, že se bude zahřívat víc. A zvlášť pokud je na ni nápor, když na tom hraješ. Teploty komponent můžou dosahovat klidně i 70°C a to je vcelku normální teplota, takže je jasné že šasi ntb se zahřeje. Shruba na těch 40°C. Takže asi tak, zahřívání ntb při hraní je naprosto normální, sám na ntb hraju a vím to. :wink:
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W

DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
Liqid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liqid »

a dik za upozorneni btw jede na 1,9GHz :wink:

ad podlozka: me se zamlouva tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41857
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

JJ ta je dobrá, kámoš ji má a je s ní opravdu spokojený ;-) doporučuji..
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W

DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
mirasnovak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirasnovak »

okej
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“