Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od Shit »

HEAD píše:...
Jak se to chová v režimu offline?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

MP nejde hrat s offline profilem :(
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

me se podarilo zmenit region snad to pujde

edit: hmmm tak se mi to podarilo jen diky tomu ze sem mel na live neuplnou registraci ted uz to zmenit nejde :(
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

HEAD píše:Nejde...Tajze sem v hajzlu.Opravdu parada.

BTW vytvoril sem si novej ucet a tentokrat tam mam spojene staty a ted to pro zmenu pise, ze CD-KEY se uz pouziva v jinym profilu :lol: .Tomu rozuzim, protoze sem cd-key uz zadavl v tom ceskym profilu, kterej pro zmenu nefunguje vubec.

Nehorazna kokotina tenhle windows live.To muel vymyslet nakej idiot.Neuveritelny.
Kdyby aspon sel smazat profil, ale ani tohle nejde!! :evil:

jeste stesti ,ze jsem se neregnul.
Takze staci zalozit novy ucet region US a pujde to?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Automat »

Zdravím, nevíte, jak ve hře vypnout to protivné zaprašování, zabahňování, či co to je? Když dojedu, tak auto vypadá, jak kdyby to byl zahalený utajovaný prototyp, ne jak rally auto. Pohrál jsem si s nastavením a zaboha na to nemohu přijít.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Celkem to jde, ale jednička mi přišla lepší... byla rozmanitější (víc divizí, aut, tratí,..), ale hlavně měla dobrej jízdní model, tady ty auta tak pochybně plujou krajinou .)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

durod píše:
HEAD píše:Nejde...Tajze sem v hajzlu.Opravdu parada.

BTW vytvoril sem si novej ucet a tentokrat tam mam spojene staty a ted to pro zmenu pise, ze CD-KEY se uz pouziva v jinym profilu :lol: .Tomu rozuzim, protoze sem cd-key uz zadavl v tom ceskym profilu, kterej pro zmenu nefunguje vubec.

Nehorazna kokotina tenhle windows live.To muel vymyslet nakej idiot.Neuveritelny.
Kdyby aspon sel smazat profil, ale ani tohle nejde!! :evil:

jeste stesti ,ze jsem se neregnul.
Takze staci zalozit novy ucet region US a pujde to?
aj mne to robilo :sad:
stačí ale offline registrácia a všetko pôjde ako má
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tobe funguje MP s offline profilem?
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, chtěl bych se zeptat o kolik je hra náročnější než DIRT 1 či GRID. A taky jak velký je rozdíl v grafice, především v dx9, protože hraju stále na win xp. S phenomem II 940 3.0 ghz a radeonem 4830 OC 700 mhz by neměl být problém v nižžší rozlišení ne? Dík za odpověď
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Pro mě propadák roku ani náhodou, dokonce bych řek jedna z nej her roku a lepší než nfss ;) Sice ty buginy jsou za trest, skoro se to nedá řídit, ale jinak je to bomba, hlavne ty čínské tratě mi sedí... Hlavně po sto letech závodní hra, kde mi nevadí žádný herní mód a není tam nic ala drift atp. A pak ty replaye jsou supr, už v gridu mě bavilo se na ně dívat a tady jsou snad ještě lepší ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

2Hypnotic: Schválně kolik je ti let?
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

fiLL-kiLL píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat o kolik je hra náročnější než DIRT 1 či GRID. A taky jak velký je rozdíl v grafice, především v dx9, protože hraju stále na win xp. S phenomem II 940 3.0 ghz a radeonem 4830 OC 700 mhz by neměl být problém v nižžší rozlišení ne? Dík za odpověď
Vyzkoušej demo a pak uvidíš co dál..

Už jsem se ke fyzice vyjádřil na minulé stránce. Nevim jestli finální verze přinese nějaké změny k lepšímu, spíš asi ne. Já tuhle hru beru jako arkádu kterou bych si klidně koupil ale jen v případě, že by na mě koukala někde v Albertu u pokladny za 150kč.
Ale co mě uplně dohání k šílenství je výbět aut. Pravidelně chodim na Rally které se jede v Čr ale už ste někdy viděli na RZtě Nissana 350z?? nebo BMW M4 Coupe?? Proboha!!! Možnost tuningu ?? WTF?? Chudák Colin, ten se musí otáčet v hrobě
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mastodont píše:2Hypnotic: Schválně kolik je ti let?
23 proč? Odlišný názor = dítě? Nebo jak jsem si to měl vyložit?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

náhodou je to parádní hra :)
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

fiLL-kiLL píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat o kolik je hra náročnější než DIRT 1 či GRID. A taky jak velký je rozdíl v grafice, především v dx9, protože hraju stále na win xp. S phenomem II 940 3.0 ghz a radeonem 4830 OC 700 mhz by neměl být problém v nižžší rozlišení ne? Dík za odpověď
Dirt 1 jsem zkoušel jen demo a to se mi nehorázně škubalo, GRID úplně bez problémů, stejně jako tohle, jede plynule na high 1280x1024 2x AA (E2140 1,6@3,1 GHz; HD3850 256MB 670@810 MHz; 2 GB RAM; OS W7 RC).

Jinak sdílím názor že je to parádní hra. :lol: Jediný co mě zklamalo je menší orientace na rally a dýlka jednotlivejch závodů (když vezmu v potaz první díly, tak jsou hodně krátký a ještě tam narvou flashbacky, takže můžu jezdit jak magor a sešrotovat klidně 3x za závod auto :lol: ), ale s tím se dneska asi už musí počítat, jinak by to haranti nedojeli do konce.
Obrázek
schali
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schali »

hypnotic666 píše:Pro mě propadák roku ani náhodou, dokonce bych řek jedna z nej her roku a lepší než nfss ;) Sice ty buginy jsou za trest, skoro se to nedá řídit, ale jinak je to bomba, hlavne ty čínské tratě mi sedí... Hlavně po sto letech závodní hra, kde mi nevadí žádný herní mód a není tam nic ala drift atp. A pak ty replaye jsou supr, už v gridu mě bavilo se na ně dívat a tady jsou snad ještě lepší ;)
Lepsi nez nfss to je, hlavne jizdni model je vic prirozenejsi a da se to jet vsechno hned a nemusi se s tim nastavenim moc laborovat. Ale ma to taky hodne musek, rally auta jsou nedotacivy az to boli a buginy naopak strasne pretacivy, taky nechapu proc se to nejmenuje Grid 2. Zatim se me zda Dirt 1 lepsi v mnoha smerech, ale nemam to jeste vsechno odjeto.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Hra je vcelku fajn, ale mam s ní malej problém ...
v menu - v karavanu mi ta hra cuká a jede snad jen 3fps, jinak mimo karavan a při závodech naprosto plynule (65-70fps) při nejvyšších možných nastaveních pro xp a dx9. Zkoušel jsem najít něco v nastavení, ale bez úspěchu. Stalo se to taky někomu nebo jsem jen výjimka?
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tovr1203 píše:Hra je vcelku fajn, ale mam s ní malej problém ...
v menu - v karavanu mi ta hra cuká a jede snad jen 3fps, jinak mimo karavan a při závodech naprosto plynule (65-70fps) při nejvyšších možných nastaveních pro xp a dx9. Zkoušel jsem najít něco v nastavení, ale bez úspěchu. Stalo se to taky někomu nebo jsem jen výjimka?
Dle mého uvážení se ti grafika v menu nepřepne do 3D a běží na snížených taktech.. ale je to jen výstřel do vzduchu
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Nainstaluj nejnovější Catalysty. Měl by asi pomáhat i hotfix, ale ten u mě problém nevyřešil.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

tovr1203 píše:Hra je vcelku fajn, ale mam s ní malej problém ...
stahni si fix me to pomohlo ...

Kód: Vybrat vše

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU41-Hotfix-to-improve-Dirt2-performance.aspx
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“