!!!!!!!!!! LOGITECH G35 x Roccat KAVE = = = ??? = = = S/PDIF

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Rouhac
Nováček
Nováček

!!!!!!!!!! LOGITECH G35 x Roccat KAVE = = = ??? = = = S/PDIF

Příspěvek od Rouhac »

Zdravím všechny :wink:

Jsem rád, že to tady existuje!!! Už mi několik recenzí a rad zachránilo dost času a hlavně peněz. Díky za vše...

Nyní přicházím s opravdovým osobním problémem, na místo obvyklého sledování fóra a čtení recenzí.

Mám notebook TOSHIBU X200 23G, který umožňuje S/PDIF. Rád na něm pařím games ;o) já závislák, ale klasický prostý zvuk sluchátek za 200,- mě už dost omrzel! Chci si pořídit něco lepšího, co mě do těch příjemných chvilek síťového zabíjení lépe vtáhne. Ohledně cenovky a designu mě dost zaujali LOGITECHy g35, jenže dostali od pana webového REDAKTORA z pctuning.cz = celkem nic moc hodnocení. Na druhou stranu Roccat KAVE dopadly dost super.

Otázky:
1. Může můj komp s S/PDIF přehrávat zvuk v 5.1 se sluchátky Roccat KAVE?
2. Pokud mohu přehrávat 5.1 na Roccat stačí koupit jen sluchátka, nebo ještě něco?
3. Jsou lepší sluchátka do cca 4.000,-, které byste mi doporučili Vy?
4. Pokud nemůžu přehrávat 5.1 sound, jsou Logitech g35 dobrá volba?

Zkoušel jsem své domácí 5.1 Genius soustavu, ale ta mi nešla, potom jsem si nainstaloval sowft Realtek HD, ale ten mě vše změnil tak, že už v ovládacích panelech/zvuk/přehrávání nemám vidět ani ten S/PDIF a vše se předělalo do HD... to je asi špatně, že ?

Vím, je to dost konkrétní dotaz, ale snad je srozumitelný. Neznám totiž přesnou fci S/PIDF a ani jsem se s ní více nezabýval. Můžete mi, prosím, poradit a pomoci mi vyřešit mé otázky?

rouhac :?:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“