Colin McRae DiRT 2
Moderátor: Baneshee
- Mirek E.
- Začátečník

-
Re: Colin McRae DiRT 2
Graficky je hra zpracovaná velice dobře, ale po stránce fyziky to je už trochu horší. Nicméně je to velký pokrok vpřed oproti minulým verzím Dirt a 2005.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- kusiks
- Nováček

-
Moc dobra hra. Jedna z mala her, ktere me u pc udrzela dele nez 30 minut a to o hodne
Pekna grafika odpovidajici svym pozadavkum na HW - dobre optimalizovana. Hra ktera opravdu chytne a jen tak nepusti. Pro vsechny kteri porad hru kritizujou, aneb pro vsechny rozezrane spratky: Neni nic jednodusiho nez kritizovat, - kritizovat kazdy rocnik, kazde zavodni serie. Nikoho to nezajima - tyhle vykriky do tmy si radeji nechte pro sebe a nezasirejte s nimi forum. Budu Vam za to moc vdecny. Dekuji...
- Automat
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proboha, každý má právo na svůj objektivní názor. Mě zajímá, jestli se hra líbí nebo ne. Daleko míň mě baví číst co vadí tobě na vyjadřování ostatních.
Btw-na vypnutí toho zaprašování fakt nikdo nepřišel?:)
Btw-na vypnutí toho zaprašování fakt nikdo nepřišel?:)
- Krteq
- Středně pokročilý

-
V prvním CMR: Dirt se to dalo nastavit v konfiguračním XML, nevím jak je to řešené v tomhle novém díle.
- marek p
- Začátečník

-
Mám stejný problém jen ve w7 64bit, v XP to běží jak má.Nepomohlo na to nic,ani ovladače ani update.tovr1203 píše:Hra je vcelku fajn, ale mam s ní malej problém ...
v menu - v karavanu mi ta hra cuká a jede snad jen 3fps, jinak mimo karavan a při závodech naprosto plynule (65-70fps) při nejvyšších možných nastaveních pro xp a dx9. Zkoušel jsem najít něco v nastavení, ale bez úspěchu. Stalo se to taky někomu nebo jsem jen výjimka?
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hraje to nekdo na volantu?Ma vubec cenu u takove arkady vytahovat volant?
- Zub
- Začátečník

-
Tak ty si to sem přišel rozlousknoutkusiks píše:Moc dobra hra. Jedna z mala her, ktere me u pc udrzela dele nez 30 minut a to o hodnePekna grafika odpovidajici svym pozadavkum na HW - dobre optimalizovana. Hra ktera opravdu chytne a jen tak nepusti. Pro vsechny kteri porad hru kritizujou, aneb pro vsechny rozezrane spratky: Neni nic jednodusiho nez kritizovat, - kritizovat kazdy rocnik, kazde zavodni serie. Nikoho to nezajima - tyhle vykriky do tmy si radeji nechte pro sebe a nezasirejte s nimi forum. Budu Vam za to moc vdecny. Dekuji...
- tovr1203
- Začátečník

tak muj problem vyřešen ... měl jsem starší ovladače 9.9, nahodil jsem 9.11 + ten hotfix, co postnul suke ... už to běhá, jak má 
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5
- marek p
- Začátečník

-
Úplně stačí joystick.HEAD píše:Hraje to nekdo na volantu?Ma vubec cenu u takove arkady vytahovat volant?
- Jimmyk
- Nováček

-
mam takový problém, nefunguje mi autosave, přišel někdo na to, jak ho zapnout? v options -> profile zapnout nejde
tady je muj replay z Chorvatské rally (z plné verze) -> http://www.youtube.com/watch?v=jfUPlbETRjU
omlouvám se za mizernou kvalitu, točeno mobilem
ještě sem si nestáhnul fraps 
tady je muj replay z Chorvatské rally (z plné verze) -> http://www.youtube.com/watch?v=jfUPlbETRjU
omlouvám se za mizernou kvalitu, točeno mobilem
- Blue Storm
- Odborník PCT

zatím mám sice jen demo, ale běhá to naprosto dokonale...nastaveno 1280x1024 4x AA, vše na High a FPS neklesá pod 40 s přetaktovanou HD3850 512MB
akorát se mi to zdá v poušti hodně citlivé na smyky, protože tam většinu zatáček projíždím driftem, mohli by to trochu upravit, aby auta nešla tolik do smyku, resp by mohli pozměnit trochu vlastnosti povrchu
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Jimmyk
- Nováček

-
no nevim jak ty, ale já sem zatim žádné problémy s řizením neměl
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z jiného fóra:Jimmyk píše:mam takový problém, nefunguje mi autosave, přišel někdo na to, jak ho zapnout? v options -> profile zapnout nejde
Kód: Vybrat vše
1.zapnout hru
2.dát start z kartičky
3.zapne se windows live
4.dejte moznost create acount - vytvořit učet
5.potvrdte a zobrazí se vám popis text kde v levo dole je -submit-
6.nedávejte submit ale text srolujte dolu ,kde dole je modrym písmem napsáno local acount-to potvrdte
7.napište název svého profilu a zvolte autosave
8. můžete hrát - Nothingus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pomůže mě někdo vyřešit můj problém? Mám plnou verzi dirt 2 a při hraní asi po 5 minutách, mě při závodu jednou za 15sekund divně trhat obraz a potom se hra normálně rozjede a fičí dál a tak pořád dokola. Zkoušel jsem měnit rozlišení a nastavení detailů , ale nepomohlo to. Stáhl jsem si nejnovější ovladače a problém pořád přetrvává. Myslím si, že je to procesorem jinak netuším. Mám procesor Duo T8100 ,3giga ramek, Nvidia 9500M Gs. Normál jsem hrál 1024 na high detaily bez trhání...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tahla hra nema s rally absolutne nic spolecnyho.Myslel sem, ze tam bude aspon naka rally jako byla treba ve tretim dilu atd, ale odjel sem zatim asi 10 zavodu a tohle je fraska.Jedna rychlostni zkouska asi na 2min jinak porad naky buginy atd.Vsechno je proste moc kratky.Zadnej delsi zavod-vse mam odjeto za 2 minuty.
Velky zklamani.
Velky zklamani.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To tam není ani jedna normální rallye? V prvním díle jsem mohl jezdit rallye seriály podle zemí i světadílů. Tady fakt nic?
- schali
- Začátečník

Omlovám se člověku, který tady nasal, že je hra propadák a já mu to vyvracel, ted už bych to rozhodně neudělal:). Na 19 levelu jsem musel hru zabalit z důvodu totální deziluze. Těsně před tím jsem upradoval rally auto na nejvyšší uroveň a čekal nějakou změnu, bohužel jsem se nedočkal. Auto nejenže nemá dost síly jet pořádně na 3, ale ani 2 a někdy mám pocit že i samotný rozjezd na 1 indikuje obsah motoru asi 50KW. Jednička jakoby říkala "dobře tentokrát se rozjedu a nic velkýho nečekej", dvojka jakoby se ptala "opravdu jsi tu jedničku vytočil?protože mě se vůbec, ale vůbec nechce a mám asi kašel" a trojka "dobře že už máme nějakou rychlost, protože jet jenom o fous pomalejc tak mě tam nemusíš ani dávat". Prostě hnus velebnosti a jestli v Dirtu vypadaly wrc jako totálně nekompromisní trhači asfaltu tak tady je to naopak, ale ve výsledku mnohem horší. O tratích radši nemluvit, šanci jsem tomu dal pořádnou, ale nevyšlo to.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- Jimmyk
- Nováček

-
2 Woita: thx alot 
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Jasně že tam rallye je, sice tam jsou i ostatní auta, ale startuje se postupně a když si nastavíš obtížnost přesně pro sebe, tak potkáš max 1 auto za tu jízdu...Krteq píše:To tam není ani jedna normální rallye? V prvním díle jsem mohl jezdit rallye seriály podle zemí i světadílů. Tady fakt nic?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslis tu 1 rychlostni zkousku, kterou projedes za 2min?Ja bych tomu rallye nerikal.Sem teprve na 11LVL, takze nevim co bude dal...Ale zatim to nema s rallye nic spolecnyho.