včera jsem se zaregistroval na pctunig.cz, do fór se přihlásit můžu, ale když to zkusím normálně na www.pctuning.cz tak to nejde
Přihlášení na webu pctuning.cz - oddelene registrace od fora
- Deponer
- Nováček

Přihlášení na webu pctuning.cz - oddelene registrace od fora
Dobrý den,
včera jsem se zaregistroval na pctunig.cz, do fór se přihlásit můžu, ale když to zkusím normálně na www.pctuning.cz tak to nejde
poradí mi někdo??? Moc děkuju
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress 
- zombux
- Odborník PCT

- bonavox
- Začátečník

-
Re:
Registrace pro fórum a magazín je oddělená?
Vždyť mi to v přihlašovacím dialogu magazínu píše Přihlaste se, prosím, pod svým uživatelským jménem a heslem z PCT fóra
Tak jak teda? Bo se do diskusí pod články ne a ne dostat ...
A když kliknu v magazínu na registrovat, tak mě to hodí do přihlášeného účtu na fórum, takže se není kde registrovat. Začarovaný kruh
Vždyť mi to v přihlašovacím dialogu magazínu píše Přihlaste se, prosím, pod svým uživatelským jménem a heslem z PCT fóra
Tak jak teda? Bo se do diskusí pod články ne a ne dostat ...
A když kliknu v magazínu na registrovat, tak mě to hodí do přihlášeného účtu na fórum, takže se není kde registrovat. Začarovaný kruh
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přihlášení na webu pctuning.cz - oddelene registrace od fora
To bylo v červnu 2008, teď je to sjednocené...
Burn in hell.
- bonavox
- Začátečník

-
To je sice fajn, ale co mám udělat, aby mi to fungovalo?
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdy ses registroval? Zkoušel jsi to potom znovu, je tam cca. 2 hodiny prodleva mezi vytvořením účtu na magu.
Burn in hell.
- bonavox
- Začátečník

-
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorry, mam toho trochu moc, tak me to nenapadlo. No tak se na to podivame, no.
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bonavox
- Začátečník

-
Nic. Nepřihlásí se to. Zkoušeno v IE8 / Opera 10.10
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, neco to delat musi, vzhledem k tomu, ze se v DB zmenil hash hesla z formatu pro forum na format pro magazin. Zkusil jsem jeste nejakou upravu, takze prosim o opakovani pokusu prihlasit se...
Burn in hell.
- bonavox
- Začátečník

-
Hm, nedělá to nic. Vlezu na stránku http://pctuning.tyden.cz/, nahoře vidím Přihlášení / Registrace / Zapomenuté heslo / RSS / Jako domovskou stránku. Kliknu na Přihlášení, vyplním jméno, heslo, dám buď entr nebo kliknu na tu oranžovou šipku, stránka problikne (znovu se načte?), ale vše je jak před tím. Nahoře stejný pás Přihlášení / Registrace / Zapomenuté heslo / RSS / Jako domovskou stránku, v diskusích pod článkem mi svítí Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkusil jsem jeste jeden mechanismus, to udelalo, co melo, kdyztak to prosim nyni zkuste.
Burn in hell.
- bonavox
- Začátečník

-
Rok jsem to nechal u ledu, teď jsem chtěl napsat nějaký komentář k článku na PC Tuningu.
Když kliknu na registrace, hodí mě to na pcforum.tyden.cz, kde jsem přihlášený.
Nefunguje to. Stále se nemůžu přihlásit na PC Tuning.
Kliknu na přihlášení, vyplním údaje, stránka problikne a nic se nestane.Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
Když kliknu na registrace, hodí mě to na pcforum.tyden.cz, kde jsem přihlášený.
Nefunguje to. Stále se nemůžu přihlásit na PC Tuning.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud máte problémy s přihlášením na magazín, oznamte to v tomto vláknu a rovnou připojte výpis ze zkušební stránky http://pctuning.tyden.cz/login-checker.html
Bez něj je informace o nefunkčnosti bezcenná.
//Napsáno naschvál neutrálně, prosím adminy do umístění někam do prvního postu
Bez něj je informace o nefunkčnosti bezcenná.
//Napsáno naschvál neutrálně, prosím adminy do umístění někam do prvního postu
Burn in hell.
- bonavox
- Začátečník

-
2011-01-27 14:40:55 Fórum: Loguje se uživatel Bonavox a jako heslo zadal: ------
Nenalezen odpovídající uživatel
Joomla DB
joomla user neexistuje
- del42sa
- Pokročilý

tak musím říct, že se chlapi z web magazínu pochlapili. Už mi přihlášení funguje
děkuji !
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
bonavox: zkuste se přihlásit jako bonavox, ne jako Bonavox...
Burn in hell.