Asi Fallout3, průběžně asi tak měsíc.
Jakou nejdelší hru jste hráli
Moderátor: Baneshee
- jack08
- Středně pokročilý

Re: Jakou nejdelší hru jste hráli
COD:MW2 to rozhodně není
- Skeeter
- Začátečník

Planscape: Torment
nejlepsi hra celkove co jsem kdy hral. Tech 5Mb textu je i na dnesni dobu docela narez 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- cyanite
- Nováček

-
Fallout 1 - kto hral bez akehokolvek navodu vie o com je rec
A potom Gothic 1.
//edit : zabudol som este napriklad na Neverhood a Abe's Exodus/Odysee (este z tych velmi starych).
//edit : zabudol som este napriklad na Neverhood a Abe's Exodus/Odysee (este z tych velmi starych).
Naposledy upravil(a) cyanite dne úte 8. pro 2009, 13:26, celkem upraveno 1 x.
- jonjesus
- Nováček

-
no mm6 sem dohral dvakrat a je to fakt celkem dlouha hra, ale zas 1000 hodin sem to fakt nehral:)...¨mozna tak 150-200 s tim ze sem splnil vsechny questy i obeliskovej a skoncil cca na 95 levelu, jinak asi to zas nekdy z nostalgie nainstaluju... nejdyl sem vzdycky byl v Darkmooru, Alamosu a hrobce VarnAccuphose píše:Jenom abysme se pochopili, protože někteří mě asi nepochopili....
Délku hry myslím jak ta hra byla dlouhá, oproti dnešním hrám to může znít neuvěřitelně, ale ten Might and Magic VI určitě těch 1000 hodin zabral...Možná 1500
Mám dojem, že Darkmoor mi zabral několik ěmsíců udělat celej, teda enž jsem ho dodělal, byly tam nový potvory, ale to už jsem měl slušnej level.... Princip hry byl zcela odlišnej než dnešní levelování, kdy krysa na 1. levelu je stejně těžká jako na 100. levelu... Hru jsem dohrál cca na 130 levelu a rozhodně titání a draci dávali pěknou sodu furt....Hru jsem dohrál jednou....
Takže žádné sčítání času za více postav/skupin
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
M&M VI byl super. BTW, to je ten díl, jak tam nakonec běháte s tim blasterem a střílíte ufony? 
Já asi nejdéle hrál Little Big Adventure 2, Transport Tycoon Deluxe, Duke3D, Soul Reaver, Fallout 2 a Freelancera. Jinak pak všemožné díly Super Maria a Sonica.
V poslední době jsem nejvíc času strávil při hraní/recenzování CitiesXL. Ty budovatelské hry může člověk hrát do nekonečna. Tam se řadí na první místo ten Transport Tycoon, který někteří klidně hrají od vydání až doposud, což je snad už patnáct let nebo kolik.
Já asi nejdéle hrál Little Big Adventure 2, Transport Tycoon Deluxe, Duke3D, Soul Reaver, Fallout 2 a Freelancera. Jinak pak všemožné díly Super Maria a Sonica.
V poslední době jsem nejvíc času strávil při hraní/recenzování CitiesXL. Ty budovatelské hry může člověk hrát do nekonečna. Tam se řadí na první místo ten Transport Tycoon, který někteří klidně hrají od vydání až doposud, což je snad už patnáct let nebo kolik.
- Accuphose
- Začátečník

-
Wuuduu tebe jsem fakt nemyslel.... jinak taky se mi plete Might and Magic VI a VII, ale sedmička byla asi čtvrtinová.. mám dojem že šestka končila v úlu...
A byl tam Q, kterej kouzlil smrtící kouzlo.... 
Na Fallout 3 se chystám....
Fallout 2 byl super, škoda těch bugů a takovejch těch momentů, kdy Sulik pokropil děti v denu samopalem za házení kamenů a vy jste dostali nálepku zabiják dětí 
Na Fallout 3 se chystám....
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
wizardry
- Kaldo
- Začátečník

-
X-COM Terror From The Deep - hra u které jsem trávil snad 100 hodin a dohral několikrát
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Daikatana, bez chatů a návodu. Málo kdo ji vubec dohrál, radeji ji lidi odsoudili jelikož náročnost na easy byla jako u ostatnich na very hard
Asi půl roku, nekdy i 8h denne 
- UncleCz
- Začátečník

Onlinenovky bych nepočítal, taky jsem hrál několik let Diablo 2
Singleplayer:
The Elder Scrolls 3 : Morrowind. Celé letní prázdniny skoro každý den a nedohrál jsem všechny questy ani za 1 postavu !
Singleplayer:
The Elder Scrolls 3 : Morrowind. Celé letní prázdniny skoro každý den a nedohrál jsem všechny questy ani za 1 postavu !

- Accuphose
- Začátečník

-
Je dobře, že vzpomínáš Morrowind, koupil jsem ho a rychle se ho zbavil... protože s češtinou to bylo děsně zabugovaný a bez češtiny to nebylo ono, toho textu je tam fakt hodně....
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
HOMAM II - už pár let
HOMAM III - taky pár let
NFS: MW - od doby co vyšly do dneška:D
HOMAM III - taky pár let
NFS: MW - od doby co vyšly do dneška:D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T