Vývoj ceny NB po Vánocích?Vyplatí se koupit teď nebo počkat

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
doonio
Nováček
Nováček

Vývoj ceny NB po Vánocích?Vyplatí se koupit teď nebo počkat

Příspěvek od doonio »

Přemýšlím nad koupi nb, už mám víceméně vybraný DELL Vostro 1220, ale vyloženě teď hned ho nepotřebuji a bazíruji nad myšlenkou kdy bude z finančního hlediska lepší koupě. Jeslti se to třeba po novém roce neklesne o nějakou tu tisícovku.Jak to vydí ekonomové na pctuningu?
Vím sem asi deb.. když pokládám takový nesmyslný otázky, ale zajímalo by mě čistě ze zvědavosti, jak ta cena klesne?
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vývoj ceny NB po Vánocích?Vyplatí se koupit teď nebo počkat

Příspěvek od Zivan »

Pokud ten ntb zatim nepotrebujes, tak ho zbytecne nekupuj.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

podle me klesne po vanocich cena notebooku o 4,6 az 5,2%. pokud to nebude pravda, tak se ti v tomhle threadu verejne omluvim.. 8)
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
garfield_
Nováček
Nováček

Příspěvek od garfield_ »

Já tento notebook mám a jsem s ním maximálně spokojen. Záleží samozřejmě na co takový notebook chcete mít. Na hry totiž opravdu není, ale jinak svým výkonem je naprosto skvělý. Koho by to zajimalo, tak své zkušenosti jsem popsal tady: http://www.jaketoje.cz/notebooky/dell/vostro-1220
doonio
Nováček
Nováček

Příspěvek od doonio »

Díky za reakci, ale byl jsem nucen právě z důvodů absence HDMI tento model vyřadit
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“