Pro Evolution Soccer 2010

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Pro Evolution Soccer 2010

Příspěvek od Thellwin »

Až se trochu sžiju s Gamepadem, tak bych klidně s někým dal online :)
Goldnoob team proud member!
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Anebo než se sžiješ s gamepadem.
Zjistil jsem, že ač hraju Pesko už léta, tak jsem se nějak výkonostně zasekl a dál to prostě nechce jít. Holt komu není z hůry dáno...
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No mě to zatím jde o dost hůř než na klávesnici, holt ty roky odehraný na ní jsou znát, kolikrát ani nevím, co mám zmáčknout a nebo zmáčknu něco jinýho než chci.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pak to sloučím, ale teď jsem krapet na****ej :evil:

Seznam věcí, co mě na týhle hře po cca 50 odehraných zápasech neskutečně s***u

1) demence brankářů, to procento míčů, co vyrážej před sebe je hrozný
2) demence brankářů podruhé, soupeř se blíží k vápnu, mezi ním a mou bránou asi tři obránci a brankář se musí jít podívat blíž k hranici velkého vápna, co že se to děje. Samozřejmě lob a gól ...
3) demence rozhodčích, mě pískne všechno, PC skoro nic
4) demence rozhodčích podruhé, už asi třikrát jsem dostal červenou v podstatě za nic
5) demence rozhodčích potřetí, odpískal mi pár penalt proti mě, ale za co, na to jsem nepřišel
6) nefaulující PC, za celou tu dobu jsem kopal tak tři standardky, ze kterých se dala ohrozit branka.
7) nevybalancované obtížnosti, na Profeisonála se moc nechytám, na tu pod ní je to přesně naopak

a určitě bych si ještě na prá věcí vzpomněl ...
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Teď jsem hrál za Arsenal proti Volves na "Professional" a ačkoliv byl počet střel 23(13) ku 4(2) pro mě, tak to skončilo 1:1. Bušil jsem do nich jak slepej do vrat a nic z toho. Ale já jsem vůbec v zakončení obvykle jalovej. Červenku jsem snad ještě nedostal, ale já obecně málo fauluji.
Brankáři jsou občas pro smích, jindy mi zase chytnou všechno, jak kdy.
Pravda je, že na vyšší obtížnosti je na mě sudí trochu přísnější, ale nějak tu obtížnost počítač zvyšovat musí.
Ad nefaulující PC... on počítač fauluje, ale sudí mu to pouští, to mě taky pěkně vytáčí. Stejně tak smrtící efektivita PC. Pět střel na bránu často rezultuje ve tři góly.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem si včera dal na Profeisonála asi 6 zápasů Sparta proti Slavii a nevyhrál jsem ani jednou. Většinou jsem inkasoval 2 a více kousků, produktivita sešívek byla skoro v každém zápase úžasná, cca polovina střel na branku byla gólová. Možná je to ti ím, že na padu mi nejde moc bránit, alei tak. Se střelbou gólů mám obecně taky problém, když už se tedy ke střele vůbec dostanu.

Na vyšší obtížnost ať PC hraje líp, lépe kombinuje atd., ale zvyšovat obtížnost tím, že rozhodčí píská proti mě mi přijde ujeté :(

Pak jsem se naštval a snížil jsem si obtížnost na Regular, vzal si Bracelonu proti Slavii. Počet střel 40(20) ku 2(1) ... vyhrál jsem 11:0 ... a přiapadal jsem si, jak když hraju s mužstvem polobohů, Messi nešel v podstatě zastavit a jezdil tam jak motorová myš. Dokud někdo globálně neupraví atributy hráčů, tak to nebude vyvážené, ty rozdíly mezi lepšimi a horšími hráči jsou přehnané.

Jinak na Regular mě PC fauloval trochu víc.
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Jestli jseš reglej na fifacz, tak tam se ZDE řeší globální úpravy atributů pomocí editoru. Sám jsem měl v 09 globálně upravené atributy, v některých položkách (rychlost, stabilita apod.) až o desítky procent. Vliv na hratelnost to rozhodně mělo. Některé hráče si upravuji i sám, většinou trochu přistříhnu křídla některým známým firmám, jako např. Mesimu, Eto'ovi a podobným.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jj, reglej jsem, bez té úpravy to nepůjde, dík za tip.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

A ten neofiko patch nic?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

tak ja uz sem na to prisel , kdyz hrajete na profika , tak si to chce pohrat hodne s nastavenim ,ja to delam v ty assistent tabulce pred zapasem , hraju ted ligu za Milan a na profika uz je drtim v pohode klidne i 3:0 (2x10min.)
menim tam 4.kolonky a dost mi to pomohlo,mam uz overenou kombinaci
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Nordir píše:A ten neofiko patch nic?
Který myslíš? Já mám nahozen PESEdit.com 2010 Patch 0.8 a u něj je psáno:

Kód: Vybrat vše

* All CL teams (Rubin Kazan, Maccabi Haifa etc.)
    * 3 new teams (RB Salzburg, Rapid Wien, Steaua Bucuresti)
    * Complete 2. Bundesliga (Championship option coming later)
    * Correct ball names
    * Replay Logos
    * Bundesliga adboards
    * Includes kitserver 9.05 (-> works with 1.1)
    * Updated Bundesliga kits (incl. sleeve patches etc.)
    * Updated player stats
    * Complete Bundesliga
    * Updated kit configuration for all teams
    * Updated kits and numbers
    * Corrected names for unlicensed national teams
    * New balls
    * Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-)
    * Missing teams added to CL mode selection
    * updated league and cup logos
    * updated German national team
    * original league, cup and team logos
    * correct kits for all teams
    * faces for some players
    * correct team names
2ŠakaL: No tak se pochlub. :) Mě to zajímá.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

1) Lineup - podle formy mezi 1 a 2
2) Change formation - 1
3) Change game plan - 2 a tam nejcasteji prepinam na č.tlačitko
4) Attack balance - 4 (offence)

Ale u kazdyho tymu to muze bejt jinak,si to takle skus za AC Milan,hodne dulezita je taky forma,hraje se pak taky lip,naposled sem mel tym celej oranzovej skoro :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ten PESEdit.com 2010 Patch 0.8 chci tayk nahodit, ale pořád se tam objevujou nový verze, tak čekám, až se konečně rozhoupu, protože vím, že pak budu línej to měnit za novější.

To Šakal - taky by mě to zajímalo :)

EDIT - aha, dík
Max Casper
Začátečník
Začátečník

PESEdit.com 2010 Patch funguje na bázi kitserveru, takže po instalaci ti přibude kitserver, do složky save přidá "PES2010_EDIT.bin" a také upravuje "pes2010.exe" a "settings.exe",takže pokud si zazálohuješ poslední 2 jmenované soubory, tak je jeho deinstalace naprosto jednoduchá, protože jiné soubory nejsou dotčeny. Samotná instalace je také jednoduchá.
Pokud čekáš na nějakou final verzi, tak by ses také nemusel dočkat. Vždycky bude co vylepšovat.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Fajn, dík, to jsem chtěl slyšet :)

Ohledně toho nastavení od Šakala - to jsem samozřejmě na začátku také prohlížel, ale jak jsem viděl, že by za mě měl něco dělat komp, tak jsem se toho lekl a všechno nechal na manual. Za vyzkoušení ale nic nedám, takže do toho půjdu.
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

No, tak se taky svěřím... :) Mám naprosto stejnej problém, na regular se nestane abych prohrál (premier league za liverpool) ale na další obtížnost končím remízou 0:0 nebo 0:1 prohraju. Prostě si nevytvořím takový šance a když jo tak je spálim :(
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

chtěl bych si nainstalovat nějaký patch, obsahuje patch 1.1 to co např. patch 0.8 ? nebo musim postupně instalovat všechny? díky
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Stačí ta poslení verze, obsahuje všechny updaty.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem zpozoroval mírné zlepšení, už sem tam začínám i vyhrávat :lol:
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

daj se nejak kopat toceny strely? po dlouhy dobe sem si zase zahral PESa 2010 patchnul na v. PESedit 3.4 a rozhodne je to mnohem lepsi,docela to ma novej rozmer.Ale i tady je vcelku problem s vyvazenosti hry proti compu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“