Jaké doporuříte 5,1 bedny ??
Moderátor: CageJ
- Fox_25
- Začátečník

-
Re: Jaké doporuříte 5,1 bedny ??
Jindy>Ty "bílé" geniusy co jsou v odkazu na czc má můj synovec. Z jejich zvukového projevu jsem nadšen opravdu nebyl. Dokonce mají u výškáče takový pidi kondík velmi podobný tomu co jsem měl kdysi u plastových dvoupásem u PC. On byl zvukový projev popravdě stejný jako u těch plastových repro kromě basů kvůli použitému materiálu. Před měsícem jsem kamarádovi kupoval za 500 stereo geniusy ve dřevě a nečekaně hrajou stejně jako bílé geniusy, s tím rozdílem že mají menší výkon a malinko horší podání basů dá li se to takhle vůbec nazvat. O středech radši ani nemluvit a výšky se zlepšily po výměně kondenzátoru. Nakonec v nich vyměnil celý zesilovač i s měniči a hned to hraje líp(upravovali se ty bílé).
- crashPC
- Mírně pokročilý

Jindy, nečekej že tě budu podporovat. Pokud se náhodou povedlo, vyčarovat jim podobný zvuk jako "něco jiného", zcela jistě se jim nepovedlo udělat kvalitní součástky, které si své parametry udrží pět a více let, aby to hrálo stejně tak dobře, už vůbec to nebude hrát tak hodně, jako to od konkurence, neudrží si prakticky žádnou technickou podporu, to plastové kolečko potenciometru ze sebe při dotyku tvé ruky do ní uvolňuje ne zrovna příjemný chemikálie, atd atd. Zanedbal jsi toho opravdu strašně moc, a že se ti zdá zvuk podobný jiné drahé reprosoustavě opravdu neznamená nic, co by ty reproduktory stavělo na příčku těch za 10 litrů. Jestli chceš, vyjmenuju ti další možná desítky drobných aspektů, které žlutí prachsprostě vynechali a vosrali to. Nebudu tě ale nuceně dále přesvědčovat o nějaké jiné pravdě. Pravdu má jenom bouchačka 
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nechme toho kluci, v tomhle se prostě neshodneme. Ale není to důvod, proč bychom se měli rozhádat do krve. To fakt ne. Necháme toho, já se omlouvám, že jsem s tímhle začal.