Nevidany pocita s malym az zanedbatelnym prinosem matic ktere jsou na desce.
Tyhle matice se neutahuji na krev. Ale jen lehce. Spise slouzi pro snadnejsi montaz chladice. Backplate se nepropada az na zadni plech a lepe se montuje chladic.
Modifikace Arctic Cooling Freezer 7 Pro na patici LGA 1366
Moderátor: morke
- Woyta
- Středně pokročilý

Re: Modifikace Arctic Cooling Freezer 7 Pro na patici LGA 1366
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- nevidany
- Začátečník

-
Ano s tím počítám (byť bych to neformuloval jako vliv matic... je to způsob upevnění desky (včetě všech podložek) k backplate). Nicméně zas tak malý přínos to není - poloviční (až poloviční) moment tzn. dvojnásobná únosnost - mnohem nižší průhyb. Vzhledem ke gejmerově úpravě je možno klidně více přitáhnout, což u jiných konstrukcí uchycení možno není. Rozhodně bych to tak vehementně nezatracoval, účel to má.
Ale jak jsem psal již v prvním postu... podložením by nic nezkazil.
Ale jak jsem psal již v prvním postu... podložením by nic nezkazil.
- gejmer
- Začátečník

-
Nápodobně taky jsi pro mě úplný a neschopný LoserMastodont píše:Už od prvního příspěvku je všem, kromě gejmera jasné, že Woyta má pravdu. Bohužel nejhorší je srážka s blbcem.
2gejmer: Deska se ti prohýbá, protože nemáš podepřený střed a pokud jsi tak hloupý, že nedokážeš pochopit Woyotvy nákresy tak se do toho raději nepouštěj.
Aby jsme si to vyjasnili i pro méně inteligentní spoluobčany,DESKA SE MI NEPROHÝBÁ.
Opravdu je to pomoc A LEPŠÍ NEŽ KDYBY TAM NEBYL.
Zkoušel jsem to i bez "backplate",ale neměl jsem téměř vůbec žádný cit a cítil jsem,že deska samotná má jen velmi malý odpor proti dotahování.
Pak jsem osadil backplate a 100% rozdíl,měl jsem perfektní cit v dotahování matic a cítil jsem,že je to to pravé ořechové.Opravdu je to pomoc.
Jestli se nas*ru tak vezmu desku do práce a necham si objet kolem dokola kam to půjde měřákem,aby bylo jasné,že se neprohýbá.
Protokol Vám sem nechám postnout.
P.S.Mastodont-Jestli tu hodláš hlavně osočovat a urážet,raději sem vůbec nepřispívej.Opravdu o nic duchaplného tu nepřijdeme.
- gejmer
- Začátečník

-
Jednou pro vždy pochopte,že teorie a praxe je něco jiného 
Ikdyž mi tu dáváte někteří pěknou čočku,určitě oceňuju že se mnou o tom diskutujete.
Vyprovokovali jste mne k tomu,že se pokusím dát dohromady absolutně perfektní backplate,tedy i s podepřením středu
Ikdyž mi tu dáváte někteří pěknou čočku,určitě oceňuju že se mnou o tom diskutujete.
Vyprovokovali jste mne k tomu,že se pokusím dát dohromady absolutně perfektní backplate,tedy i s podepřením středu
- Nortik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zdravičko pánové,dámy potřeboval bych poradil koupil jsem si Arctic-Cooling Freezer 7 Pro.
akorát to hučí jako blázen potřeboval bych vědět jak se nastavuje v tomhle Biosu Award Software International Inc rychlost otáček ventilátoru děkuji projel jsem ho celý a nikde jsem to nemohl najít budu moc rád za odpověd
nejlepši bude na ICQ 312559742 děkuji ještě jednou 
akorát to hučí jako blázen potřeboval bych vědět jak se nastavuje v tomhle Biosu Award Software International Inc rychlost otáček ventilátoru děkuji projel jsem ho celý a nikde jsem to nemohl najít budu moc rád za odpověd
- gejmer
- Začátečník

-
A to si myslíš,že ti někdo bude dělat děvku po ICQ a ještě s takovym stupidním dotazem?
Projed si opravdu ten bios a věnuj pár vteřin aby jsi se zamyslel.
Předpokládám,že speedfan tě taky nenapadlo použít
Projed si opravdu ten bios a věnuj pár vteřin aby jsi se zamyslel.
Předpokládám,že speedfan tě taky nenapadlo použít
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
hlavne napis typ desky