Prosím o radu,
mám takový prekérní problém. Potřebuji se dostat na jednu stránku, na kterou ukládám svůj projekt do školy, ale stránka mi už od úterka vyskakuje jako nefunční, přímo se mi objevuje, že vypršel časový limit na spojení. Ovšem internet mi jde rychle a s jinými stránkami nemám problém, zkoušela jsem i resetovat swich i síť, ale nic nepomohlo. Obrátila jsem se na přítele (Holda29), který má jiného poskytovatele internetu a také mu stránky nešly. Zkoušel na ně i pingat a taky prý nic. Druhá věc ale je, že včera jsem se na ty stránky dostala ve škole na školních počítačích i na spolužákově notebooku, když byl připojený přes školní wifi.
stránka je http://krajane.czu.cz/
Předem děkuju za pomoc
přítelkyně od Holdy
Nefunkční webová stránka
- Holda
- Středně pokročilý

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční webová stránka
Chyba není na tvojí straně, ani mě to nejde a tracert končí za cesnetem. Pak už jen timeouty.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- bubanek
- Středně pokročilý

Pravděpodobně přístupné ze školy.
Ani bych se tomu nedivil.
Ani bych se tomu nedivil.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nechodí náhodou na Českou Zemědělskou Univerzitu? Pak by sedělo, co bubanek napsal...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- bubanek
- Středně pokročilý

Tak jelikož czu.cz je Česká zemědělská univerzita, tak bych řekl, že chodí 
- Holda
- Středně pokročilý

Děkuju za odpovědi. Bohužel do úterka to bylo normálně přístupné z domova. Už jsem psala učiteli, který tyto stránky provozuje. Doufám, že mi zítra odpoví a problém vyřeší.
//Holda - sorry, ale osobně nemám čas
//Holda - sorry, ale osobně nemám čas
.