S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Příspěvek od Paul »

Spíš v pořadí ve kterém vyšly. A docela ti závidím že jsi je ještě nehrál, jsou to pecky : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2553
Hra uz je skladem a zejtra vyjde.Neni to nak brzo?Navic s ceskyma titulkama.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

hm to sekaj jak na bezicim pasu, snad z toho nebude neco ala medal of honor nebo CoD, ja sem nedohral ani CS a uz je novej dil :(. ted mam rozehranyho puvodniho stalkera + complete mod, ale u tohodle dilu si pockam co a jak :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Paul píše:Spíš v pořadí ve kterém vyšly. A docela ti závidím že jsi je ještě nehrál, jsou to pecky : ).
Naprostý souhlas. První díl Stalkera je jedna z nejlepších her, kterou jsem hrál. Ta atmosféra, to se nedá popsat, to musíš zažít :twisted:
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Tak jsem si dneska po dlouhe dobe koupil v cesku hru, protoze na zapade Call of Pripyat jeste nevysel (jinak temer vzdy kupuji z eBay). Za 900 od xzone dostanete i velmi slusnou plechovou krabicku a uvnitr baleni jsou nake fotky a velka papirova mapa. Az posem maximalni spokojenost. Horsi je to s jazykem. Nikomu neberu snahu hru lokalizovat, ale proc mi to sakra vyrobce nuti? Pri instalaci totiz neni vubec moznost anglictiny, hra se vas pouze zepta, zda chcete rusky dabing + ceske titulky, nebo anglicky dabing + ceske titulky. Co to jako je? Proc musim hrat hru zprznenou cestinou? Netvrdte mi, ze v instalatoru nemohla zustat puvodni volba anglictiny. Takto mi nezbyva nez s originalkou cekat az do vydani anglicke verze, od ktere si pak stahnout instalacni soubor... Pripadne pokud nekdo vi, jak hru zpet prelozit do eng, dejte vedet. V menu totiz tato volba neni.

Tot pouze informace pro vsechny, kteri stejne jako ja nemaji radi lokalizaci her do ceskeho jazyka a premysleji o koupi Call of Pripyat.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

To je přesně důvod proč svorně čekám na anglickou originálku, kde jí zároveň vezmu levněji a bude už opatchovaná : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Funguje nekomu dx11?Mam anglickou verzi 1.6 a tam dx11 vubec neni.kdyz nainstaluju patch 1.61, tak uz se v menu objevi volba zapnout dx11, ale po restartu hry uz se hra nespusti.Proste zustane cerna obrazovka a tim to konci.
EDIT:tak uz sem to rozbehal.Asi po 6 preinstalovani se hra haluzne spustila v dx11...
EDIT2:Tak grafika je teda peknej humus.Co to ma jako byt?Sem se tesil na dx11 a ono to vypada daleko hur jak puvodni staker s Lurk mod.
1920x1080 vse na max. dx11 + tesalace 4xAA 16af a hra vypada takto:
ObrázekObrázek
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Nevidím žadný rozdíl :? ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vsak tam zadnej rozdil byt nema.Je to screen na maximalni detaily pod dx11 se zaplou tesalaci a vypada to neuveritelne hnusne.
Humus nejvetsiho kalibru ta grafika.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nevím, kdes přišel na to, že použitá verze DirectX ti ovlivňuje grafiku. Může to být na DX8 a vypadat líp než Crysis, ale taky to může být na DX15 a vypadat třeba jak HL2.

Dirt 2 taky podporuje DX11 a vypadá o třídu hůř než DX9.0c NFS Shift.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

ja by som sa rad opytal tych ktory to uz hrali, ci je to dobra hra. Je to skor podobne do jednotky alebo do CS? Lebo jednotku mam rad velmi, ale dvojka pre mna bola az prilis prehustena(strasne vela NPC na mapach). V shadows of Chernobyl som sa citil viac osamoteny a "deprimovany". A ci je to dostatocne dlhe? Dufam, ze tie stare mapy pomenili aspon trochu.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Doufám, že až si to zahraju, že budu spokojený aspoň já, který tu hru koupil kvůli místu děje - městu duchů Pripjat. Bohužel nemoc mě upoutala k obstarožními stroji, tak aspoň oslintávám manuál a mapu :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
jayjayos
Nováček
Nováček

Příspěvek od jayjayos »

Lidi nevíte kde najit nářadí pro nejjemnější práci? Potřebuju to pro opraváře :D
Biosta TPower I45 Core 2 Quad Q9550@3.7Ghz 1.35V 6GB A-DATA EE@1044Mhz 5-5-5-15 2T 2.16V 2xHD5870@950/5200 CrossfireX 2x Samsung Spinpoint F1 640GB RAID_0 + Externí 160GB Seasonic X-750 750W Win 7 64bit
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Třeba TADY :-)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
jayjayos
Nováček
Nováček

Příspěvek od jayjayos »

Háááá :D už jsem to našel!!!

Takže abych se cítil užitečně - malý návod:

Nářadí na základní vylepšení: Zaton - Pila (v podkroví)
Nářadí na lepší vylepšení: Zaton - Dilny rozvodny (jsou tam žoldáci, dá se s nima mluvit, ale daj se taky vystřílet :D)
Nářadí na jemnou kalibraci: Pripjať - Staré servisní středisko, je to myslim první patro a bacha je tam ten hnusnej skřet co vyčerpá a hodí po vás všechno - naštěstí stačí 2 střely z Gausovky :)

A ještě přidam dotaz - Nevíte jak se dostat pod to Ruský kolo v Pripjati? - Měla by tam bejt Oáza, ale je to za plotem, je třeba najít někde tunel??
Biosta TPower I45 Core 2 Quad Q9550@3.7Ghz 1.35V 6GB A-DATA EE@1044Mhz 5-5-5-15 2T 2.16V 2xHD5870@950/5200 CrossfireX 2x Samsung Spinpoint F1 640GB RAID_0 + Externí 160GB Seasonic X-750 750W Win 7 64bit
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Slezman píše:Doufám, že až si to zahraju, že budu spokojený aspoň já, který tu hru koupil kvůli místu děje - městu duchů Pripjat. Bohužel nemoc mě upoutala k obstarožními stroji, tak aspoň oslintávám manuál a mapu :oops:
tak se zatim muzes podelit s kamarady :mrgreen:
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

to bych se podelil, mohls rict hned, akorat by sisi musel dojet 70 kilcu z brna do jaromeric :P

ale jestli ti slo o to oslintavani, tak to muze klapnout zitra a bude to s anginou jako bonusem :razz:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Ladefeto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladefeto »

Zdravím, mám českou verzi s ruským dabinkem a chtěl bych se zeptat, jak vám fungujou titulky. Mě totiž nic nepíše, něco mi vždycky řeknou a já jim rozumim kulový. Klasický rozhovor, ten je česky, ale ty věci, kdy mluvěj během hraní mi chyběj. Nemá se to někde nastavit, nebo je to něčim jinym? A maj se vůbec vypisovat? Kdyby mi někdo poradil moc prosím..
jayjayos
Nováček
Nováček

Příspěvek od jayjayos »

Mě to taky trochu vadilo... kde by se zapnuly titulky všech dialogů jsem nenašel. Vyřešil jsem to tak, že jsem hru přeinstaloval do Aj a těm dialogům se dá celkem rozumnět...
Ladefeto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladefeto »

Jasně pokud se neučíš německy pak určitě:D díky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“