MSI GX623X-027Sk - kde kupit ?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI GX623X-027Sk - kde kupit ?

Příspěvek od keno 10 »

Vybral som si tento notebook ale nemožem ho nejako zohnat a preto prosim o radu niekoho ,kto ho pred nedavnom kupoval (alebo radu niekoho), pretoze nikde nieje k dostaniu, co mi az tak moc nevadi ale chcel by som ho mat do vianoc. Ja som ho uz objednaval 7.10 z agemu, ale tam mal prist o tyzden ale neprisiel, volal som mali tam dalsi termin cca o dva tyzdne "ano urcite pride" pitam sa ci sa mi aj ujde urcite ..... prd velky zase sa posunul termin tak som tam zase volal, zase dodanie potvrdili ale hopla zase nic a termin znova posunuty, poslali sme tam mail den pred terminom prisla odpoved ze bude a na druhy den bol termin znova posunuty a nic... a akoby to nestacilo pred par dnami zmizla objednavka je evidovana ako vybavena s cenou 0€ volam tam, diktujem cislo objednavky a oni ze to je dva mesiace stara objednavka? hovorim ze viem a ? a ze je zrusena (toto som akosi nepochopil preco sa zrusila) tak teraz 15. ma bit dalsi "termin" ale objednavka nieje a ci ma vlasne zmysel si to objednavat kedze na sranke je toho 15. ale na dalsi mail ohladom zrusenej objednavky mi odpovedali ze bude az na novy rok tak stale neviem ci cakat alebo je daco ineho lepsieho ale radsej by som nejake ine miesto, kde to objednam al by som rad vedel ci mozu takto zavadzat zakaznika ze mu to pride 3x a ono nic a nevadila by mi ani CZ verzia tohoto ntb

Sry za slohovku a za kazdu radu diki (a hodila by sa co najrychlejsie) ;)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“