Prechod na windows 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Prechod na windows 7

Příspěvek od Mexxy »

Zdravim,
mam objednany novy disk a chtel bych si tam pak misto xp hodit win 7. Tak sem se chtel zeptat, jestli na moji sestave (kterou uvedu dole) windows 7 nepujdou nejak pomalu. Pc pouzivam na internet a hudbu. Hry ted uz nehraju, protoze se na tom sroji stejne moc dobre hrat neda :D Tak cekam na novy pc. A taky by me zajimalo, jestli sezenu vsechny ovladace na zakladovku, tiskarnu a tak. (samozrejme ze sem uz neco hledal, ale na strankach ASUSu jsem nasel jenom naky utilitky na BIOS a tak)
Zakladka: ASUS M2NPV-MX
CPU: AMD X2 3600+ 2,00GHz
RAM: 4x512 DDR II 800MHz
GPU: integrovana na zakladce (6150 128MB)
Dekuji a snad tady podobne tema neni, jestli jo tak se omlouvam, ale nenasel jsem.
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prechod na windows 7

Příspěvek od Lukke »

Půjdou jako víno. Na mém téměř 4 roky starém stroji běží jako víno, kompletně všechny ovladače nainstalovány automaticky. Ovladače nebudeš řekl bych potřebovat.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

Tak to je supr. Takze kdyz nainstaluju system, tak po zapnuti se mi ovladace na zakladu, zvuk atd automaticky stahnou a nainstalujou jo ? To sem nevedel :) Me jde hlavne o to, ze u XP sem nainstaloval ovladace na zakladovku a timpadem se mi nainstalovala sitovka a sel mi hned net. Tak kdybych nainstaloval Win7 a nerozchodil bych net, tak bych si nemohl stahnout ovladace. A predem si je stahnout nemuzu, protoze nevim co pudje a co ne.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Windows 7 obsahuji prakticky vsechny ovladace na soucasne sitovky. Ovladace k tvemu hardwaru si stahnes pres windows update.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

poběží v pohodě, ovladače bych neřešil, všechny budou už obsažené ve Windows 7. podle mě to nainstaluješ a okamžitě budeš používat bez jakýchkoli dodatečných ovladačů.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

tak to je supr :) diky moc vsem za rady
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“