Reakce na chování pana Kočího

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Reakce na chování pana Kočího

Příspěvek od Teuzz »

Nechces ten post treba smazat a poresit si interni veci v redakcni sekci? Musime vypadat jako trubky?
Burn in hell.
Fragous
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fragous »

Teuzz píše:Nechces ten post treba smazat a poresit si interni veci v redakcni sekci? Musime vypadat jako trubky?
Ale tohle není na interní řešení ... pan Kočí se chová jako malé dítě které si vysnilo zelené lízátko a všichni ostatní co mají rádi lízátka jiné barvy jsou ohavní a hodni věčného zatracení.

Mimochodem, když už nemá redaktor ani trochu seberflexe a vedení ho neusměrňuje, tak co jiného s tím asi dělat?

Stačí se podívat na: http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... josc266956 ... zdroj: Nvidia a Fudzilla. Na Fudzille se asi jedná o tento článek: http://www.fudzilla.com/content/view/16807/1/ ... ale jaksi tam nevidím nic co bylo použito v novice. Pokud mi má chabá angličtina stačí, tak Fudzillácký článek je spíše ironií a pozvdechem nad situací. Ovšem pan Kočí z toho dělá oslavnou ódu.

Pokud to ostatním redaktorům a vedení magazínu připadá normální, tak je to k pláči.

K danému článku jsem nyní dopsal dva komentáře, tak jsem zvědav, za jak dlouho je pan Kočí smaže 8)

Frag
Fragous
Nováček
Nováček

Re: Bandita a jeho chovanie na fore.

Příspěvek od Fragous »

Já myslím, že po dnešních Nvidia PR žvástech, které se v PCT magazínu objevují jako oslavné ódy nemá naprosto smysl pana Kočího alias Banditu řešit.

Redakce magazínu s tím stejně nic neudělá, protože buď nechce nebo nemůže, takže proč se vlastně snažit.

Ale vřele doporučuji všem přečíst si ta dvě "umělecká díla" ...

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... josc266960

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#15871
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Způsob vydání novinek, což je to, co LF řeší, je interní záležitost.

Co se týče novinky. Fudzilla popsala něco subjektivně, dává tomu zabarvení, nutí čtenáři svůj postoj. NVidia k tomu poskytla vyjádření, které Mirek v novince zohlednil a podal to neutrálním tónem.

Lepší zdroj než nVidii v oblasti GPU nVidia neseženeme. Pokud se ukáže, že nVidia lhala, osobně tu novinku napíšu. Do té doby je to zpráva jako každá jiná.
Burn in hell.
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Fragous píše:Ale vřele doporučuji všem přečíst si ta dvě "umělecká díla" ...
:roll: jj parada ;-) Tak to je proste supr...... Imho napisal to tak ako to proste je......
Alebo chcete citat Stacha a spol... 8)
TEST: Sapphire ATI Radeon HD 5970 2GB – Zdrcující převaha nejmodernější technologie a výkonu...TEST: Gigabyte ATI Radeon HD 5770 – dostupný DirectX11 pro všechny VS zbytek světa...Sapphire ATI Radeon HD 5850 DX11 – Mainstreamový král za 5000
Fragous
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fragous »

No každý máme jiný názor na to co je neutrální tón ... mě přijde neutrálnější u i ta drbna Fudzilla než PCT ... ale v pořádku, každého jeho věc. Samozřejmně máte pravdu v tom, že PR Nvidie bude tvrdit jak je to super vyprodat staré chipy a nemít nové, stejně jako ATI PR bude tvrdit jak super jsou její nové karty. Třeba by neškodilo zeptat se na názro výrobců karet :wink:
Fragous
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fragous »

facility píše:
Fragous píše:Ale vřele doporučuji všem přečíst si ta dvě "umělecká díla" ...
:roll: jj parada ;-) Tak to je proste supr...... Imho napisal to tak ako to proste je......
Alebo chcete citat Stacha a spol... 8)
TEST: Sapphire ATI Radeon HD 5970 2GB – Zdrcující převaha nejmodernější technologie a výkonu...TEST: Gigabyte ATI Radeon HD 5770 – dostupný DirectX11 pro všechny VS zbytek světa...Sapphire ATI Radeon HD 5850 DX11 – Mainstreamový král za 5000
Já bych rád četl relevantní informace ne PR žvásty. Pokud Vás baví Nvidia PR novinky, je to Vaše svaté právo. Jsem rád, že tu nejsou alespoň ATI PR žvásty.

Mimochodem co pan Kočí napsal, že to tak prostě je? Dneska nesežene pomalu ani jeden kousek main streamu nebo high-endu. GXT 260 až 295 za rozumné peníze neseženet a to samé ATI 5770 - 5970 ... Jen Nvidia si dovolí pouštět do světa kecy o tom jak se jim to povdlo :P No a jen na PCT z toho ještě udělají oslavnou ódu ...

Jsem rád za svojí GTX285, kterou jsem před čtvrt rokem kupoval o 1000Kč levněji než je teď v shopech :-D ... to jen abych se vyhnul napadání, že straním ATI.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Fragous píše:blabla
doporučil bych ti přečíst si všechny Mirkovy novinky...až tohle uděláš, tak zjistíš, že podobné věci píše i o ATI/AMD a v pár novinkách nVidii "zatracoval"...navíc tohle jsou aktuální novinky a to, že se objevily na netu a jsou to "žhavé" novinky, za to jaksi autoři nemohou
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Blue Storm píše: doporučil bych ti přečíst si všechny Mirkovy novinky...až tohle uděláš, tak zjistíš, že podobné věci píše i o ATI/AMD a v pár novinkách nVidii "zatracoval"...navíc tohle jsou aktuální novinky a to, že se objevily na netu a jsou to "žhavé" novinky, za to jaksi autoři nemohou
Vidim ze ty mu lezies do .... hlbsie a hlbsie. Uz par postov kde si ho obhajoval som presiel s mavnutim ruky ale teraz som si uz skutocne zahryznut do jazyka nedokazal.. :oops:

Z5 k banditovi.
Prebieha vobec v ramci redakcie nejaka korektura ?
Spominam ze za cias kde redakciu viedol Petr Š.. tak to tak fungovalo. Kazdy clanok sefredaktor precital a to co bolo nevhodne upravil a az potom odklikol a zverejnil. Nieco take by bolo vhodne zaviest aj pri newskach. :roll:
Tie banditove newsky sa niekedy skutocne nedaju citat... :mrgreen:
Niektoré mi skutočne pripomínajú PR žvásty a nie nezávislú a nestrannú IT novinárčinu :sad:
A to niesom sam vid posty nadomnou... ;-)

Jedna vec ma zaráža a to že Bandita stíchol a tento thread veselo ignoruje :lol:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

sharker píše:Jedna vec ma zaráža a to že Bandita stíchol a tento thread veselo ignoruje :lol:
já bych se tomu nesmál, pochybuji že by tento thread nečetl a to že do něj (zatím) nepřispívá je podle mě ta nejrozumější věc co mohl udělat :)

jinak nevím na co si stěžujete... nějaká korektura by byla fajn, některé překlepy by člověku opravdu vypíchly oko, na druhou stranu jedna dvě lehké hrubky, semtam čárka, se odpustit dají a s tim "PR" jděte taky už do PR :D Psát v IT nestranně není vždy možné, tim spíš u novinek, ne vždy to jsou informace ověřené (neškodilo by víc zdůraznit, možná by to omezilo kecy o PR) a samotní výrobci rádi vypouštějí nějaké bombastické fantasmagorie, aby na sebe strhli pozornost... kterou na sebe strhne i web co o ní napíše... pro což by čtenáři takového webu měli mít pochopení ;-)

//edit: moment, řeší se tu chování na fóru nebo na magu? :? ostatně... obě témata koukám +- o tom samém, mohly by se sloučit?
Naposledy upravil(a) NoTHX dne pon 14. pro 2009, 05:34, celkem upraveno 2 x.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Ono nikedy by stacil osi to po sebe aspon par krat precitat :roll:
Uznavam ze rekator nieje stroj, ale ked je v tak kratkej novinke tych preklepov hned niekolko urcite to dobry dojem o jeho stave pri jej pisani nerobi...
Tie 2 vety hore boli myslene vseobecne pre celu redakciu, aby si to nahodou niekto nevzal nebodaj osobne :oops:
A moja otazka o korekture ostava nadalej nezodpovedana, Wlkus by mohol nieco k tomu napisat ... :?
A u novinky ktora vypada ako pr-sprava by bolo aj slusne napisat zdroj... napr: PR nVidia , pripadne PR ATI Czech. Takto by to aspon u niektorych noviek nebudilo dojem ze si to autor cuca z prstu :|

A.. hned krasny priklad toho ako to funguje :mrgreen:
godlike píše:Pane Koci,koukam,ze rad opisujete nazory od jinych.Bandito umis taky neco vyplodit ze svy hlavy?
no-X píše:Nesedí mi fonty. Podobné slajdy bývají obvykle v PDF formátu. Ta PDFka jsou dělaná v určitém rozlišení, přičemž když se prohlížejí při jakémkoli jiném, je to vždy filtrované. Jenže tady je vidět, že je to 100% 1:1 a font dole v grafu není vyhlazený, ačkoli ostatní fonty jsou.
A zprava z dneska:
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#15871
Všimněte si pozorně spodního řádku, písmo není vyhlazené, narozdíl od zbytku grafu a otazníků je mnohem víc.
Sranda.Tuto "novinku" rozeslal Stanek.A Bandita ji jako poslusny panacek bezeslova prepsal.I kdyz puvodni fudzzilova newska vyzniva trochu jinak.
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#15866
http://www.fudzilla.com/content/view/16807/1/
:down:
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

panove vy zapominate kdo pctuning dela. v pctuningu nejsou novinari na plny uvazek, ani lidi s nejakym zurnalistickym vzdelanim (teda krome Wlkuse). tohle neni zive.cz. tohle delaji lidi, protoze to chteji delat, takze o nejake nestranosti, dokonale cestine a podobne nemuze byt rec. samozrejme to, ze by to tak melo byt je jasne, ale uroven webu vede sefredaktor, ne autori. sefredaktor vzdycky muze neco upravit, neco prepsat.

\\ale porad to nemeni nic na tom, ze bandita si hraje na nekoho, kdo neni.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Fragous
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fragous »

Ale dostávají za články zaplaceno. Pokud já dostanu za práci zaplaceno tak se snažím odvést co nejlepší práci. Nebudu slepě kopírovat PR zprávy a rozhodně nebudu uvádět irelevantní zdroj, viz Fudzilla, kde je psán článek s naprosto jinou vypovídající hodnotou.

Chápu, že tato práce není žádný med, ale to žádná práce pokud to není zároveň i koníček. Dost by mě zajímal názor šéfredaktora, zda je s prací pana Kočího spokojen. I když na to si člověk může odpovědět nejspíš sám: je, jinak už by něco udělal.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Šéfredaktor vám odpověděl v jiném vlákně... přijďte, pište lepší novinky než Mirek Kočí a ten pak bude bez práce.
Burn in hell.
hotel007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotel007 »

tak NOVINKY jsou spíš o tom, aby informovaly co se v IT světě děje, od faktů až po dohady, nemyslíte? Někdy prostě nějaká ta novinka, která pořádně rozvíří diskusi být musí! Jinak by to bylo "nuda"! A mazat tyto dohady je "divné" od toho tam ta diskuse je :-P a rád si přečtu co někteří lidi vymyslí, ale než to stihnu, už tam nejsou :-D
Pentium Dual Core E2200@ 3.0Ghz | MSI P35 Platinum | Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz | Sapphire HD4770 512MB | WD 320GB + 80GB | I-TEC 530W | Windows 7 64 bit

Notebook: ACER ASPIRE TIMELINE 5820TG | Core i5 | HD5650 | 8GB RAM | 640GB HDD | 6 cell battery
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Problem bude dovtedy, dokedy sa nevyriesi . V beznom svete normalna vec... ;-)

Teda pokial sa uroven jeho noviniek a clankov nezmeni, dovtedy je predsa rozumne o tom diskutovat alebo nie :?
PCT ako web a komunitu som mal rad. A nerad by som na tom kvoli jednemu autorovi vdaka jeho neschopnosti menil. :sad:

Ak by sa to tu nebodaj zamklo o5 by sa ta moja paranoja len a len potvrdila...

Wlkus by mohol konecne odpovedat a zaujat jasne stanovisko :roll:

Edit///
Jeden vtipny moment na zaver...
liquidfunk píše:
Fragous píše:Zdravím všechny co mají chuť se vyjádřit k chování a stylu psaní pana redaktora Kočího. Prosím jen slušné příspěvky.
Co však opravdu nedokážu pochopit je to proč se pan Kočí chová tak jak se chová:
- mazání nevulgárních komentářů, které mají jiný úhel pohledu na dané téma, než autor
Frag

Mno, vzdy jsem se spis zastaval autoru, server jako takovy nekomu patri a tudiz zodpovedni lide maji pravo neodpovidajici ci vulgarni a jinak napadajici prispevky mazat, to je bez debat. Sice zijem v radoby demokratickem state, ale internet je preci jen tak trosku statem ve state.

Proc ale vlastne pisu..

Dnes jsem si dovolil utrousit poznamku pod novinkou http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -jde-dobre , ze sice nevim, jaky casovy usek deli danou novinku s novinkou touto http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -s-vykonem ale ze bych povazoval za normalni ji pridat do puvodni strasne novinky o tom jak se ma nvidia paradne.
Netrvala chvile a byl jsem upozornen pomoci SZ at si to nedovoluju, at si necham podobnych nejapnych poznamek, ze to prej vypada odpudive a komentar byl samozrejme smazan. Vyborne, at zije svobodny internet.

Nechci nijak shazovat ci znesvecovat praci zdejsich autoru, pouze bych rad vyjadril nevoli s podobnym chovanim, pouze jsem si dovolil upustit svuj nazor, za coz jsem byl patricne zbicovan a nelibi se mi to. Mno to je asi tak vse, rad bych popral Mr.Kocimu dalsi prijemnou zabavu pri mazani beznych prispevku :)

Teuzz píše:Nechces ten post treba smazat a poresit si interni veci v redakcni sekci? Musime vypadat jako trubky?
// Sam clen redakcie nazve ineho clena redakcie, vlastne celu redakciu ako "trubky" :mrgreen:

//// S liquidfunk-ovym nazorom sa 100% stotoznujem a o5 iba potvrdil akym "stylom" su moderovane tunajsie "diskusie"...

Takze 2x sa pytam co na to Wlkus :?

To: cosotrax
Wilik píše:...K otazkam - naprosto v obecnosti - fakt, ze nekdo (a to se ted opravdu nevyjadruji k praci nejake konkretni osoby) dela neco spatne neznamena, ze by za to nemel sklidit kritiku nebo ze by kritik musel prevzit jeho praci. Myslim, ze vetsina z uzivatelu umi cist ( ;-) ) a dokaze zhodnotit obsah novinky/clanku/... aniz by sami museli byt redaktori nebo mit ambici byt redaktorem. Naopak kritika - konkretni a konstruktivni - muze prispet ke zlepseni prace. Vysledek pak bude takovy, jaky sam redaktor, pripadne pote sefredaktor, vyvodi. Ale nejprve o cemkoli (at uz kritice nebo pochvale) musi vedet.

O tom ma tedy pojednavat i tohle zalozene tema - tzn. nema smysl tu psat, ze pan Koci je takovy ci makovy, protoze zde nejde o jeho osobu (a jako OT to bude promazano), ale o jeho praci - a at uz nekdo kritizuje nebo chvali, tak je to zpetna vazba, kterou nepochybne oceni.
Wilik-ov post ti nestacil ?

Zmeni sa nieco, alebo sa tu nebodaj namaham uplne ale uplne zbytocne :oops:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Promaz OT - toto tema ma slouzit jako zpetna vazba pro redaktora, ne jako doporuceni pro ostatni aby za nej delali jeho placenou praci.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Takže tretí a dúfam že už posledný raz žiadam oficiálne stanovisko a vyjadrenie zástupcu redakcie :stupid2:

To sa vážne musím doprosovat ako hlupák nejakej reakcie od kompetentných :stupid:

O jeho profesionalite a prístúpe k čitateľom nech si podľa toho ako to tu vypadá každý urobí svoj názor sám :roll:

Vedenie magu si azda myslí že neprimerané chovanie niektorých redaktorov pri cenzurovaní diskusie je vporiadku :sleepy:

O kvalite noviniek ktorá išla razantne dole... sa už zrejme nemá zmysel o5 rozpisovať, Schopných a kvalitných ludí je vždy málo a ťažko sa hladajú ale to ešte predsa neznaméná že ten kto túto prácu teraz robií ju robí len preto ze ho nemá kto nahradiť a nebodaj má pocit ze ju môže flákať :!:
Veď je za to predsa platený Obrázek

Fakt mi to celé začína pripadať ako v kocúrkove Obrázek

Ignorácia a strkanie hlavy do piesku predsa nič nevyrieši. :|

Ak sa nájde na tomfo fore niekto další a súhlasí, kludne nech sa do diskusie zapojí a vyjadrí tak svoj suhlás či neúhlas... :cry:

Raz som tu niekde napísal že PCT MAG a PCTf som mal rád a dúfam že táto moja vynaložená námaha a stratený čas bude mať nejákú odozvu a konečne sa všetko vráti z5 do starých kolají tak ako to bolo pár rokov dozadu. 8)

Reakcie typu keď sa ti nepáčí tak odíď... nech si niektore BFU z tohto fora nechajú pre seba. Cháp ako zdrž sa zbytočných dristov (OT)
Obrázek
Lukáš V
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš V »

Možná by to chtělo ubrat smajlíků a více přemýšlet. Už jsi se určitě dočetl, že PCT a PCTf jsou na sobě víceméně nezávislé a zástupci PCT magu nejsou povinni všechny výlevy nespokojených uživatelů z diskuzního fóra číst.

Odpověď spíš dostaneš na oficiálním mailu PCT nebo přímo od šéfredaktora.
http://pctuning.tyden.cz/inzerce

Osobně mám vůči některým autorům včetně bandity taky námitky, ale ta tvoje "kampaň" je fakt blbá…

//edit Wilik - promaz OT prispevku
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Lukáš V píše:Možná by to chtělo ubrat smajlíků a více přemýšlet. Už jsi se určitě dočetl, že PCT a PCTf jsou na sobě víceméně nezávislé a zástupci PCT magu nejsou povinni všechny výlevy nespokojených uživatelů z diskuzního fóra číst.

Odpověď spíš dostaneš na oficiálním mailu PCT nebo přímo od šéfredaktora.
http://pctuning.tyden.cz/inzerce

Osobně mám vůči některým autorům včetně bandity taky námitky, ale ta tvoje "kampaň" je fakt blbá…
Lukáši...

Názov tejto sekcie je:

PCtuning - webový magazín

Wlkus tu umiestňuje súťaže a je evidentne viditeťné že sem chodí :roll:

Ak máš aj tak pocit že to tak nieje tak potom celá táto sekcia nemá význam :|

Načo tu potom je :nervous:

Možno to vypadá blbo no ludia čo sú tu +- 4-5 rokov a pametajú ako to bolo kedysi keď MAG viedol sukromný vlastník a PCnadšenec redakcia písala recenzie a novinky pretože ich to bavilo a mali k tomu vzťah....
Veď ta odmena čo vtedy dostávali bola doslova symbolická a človek to jednoducho nemohol robiť pre peniaze...
Niektoré rozsiahle recenzie od Petra Štefek-a o grafických kartách zaberajú doslova desiatky hodín testovania. O o recenzí MB A CPU od Zdendu plati to isté... :|
Lukáš Fiala .. Lukfi.. perfektný novinár ktorého to novinkovanie fakt bavilo odisšiel... :cry:
Petr Válek ktorý sa venoval modingom odišiel... :sad:

A k tej kampani .. Wlkus na toto fórum chodí....
A nieje predsa možné aby si to mohol dovoliť ignorovať.

To potom fakt zanechavá vo mne pocit že to čo chcú čitatelia a čo sa im nepáči či nápady čo by sa mohlo vylepšiť ostávajú nezodpovedané a vypadá to ako by boli na poslednom mieste...

Ale ono keď sa im znížia príjmi z reklamy a čitatelia odídu inam (EHW,SHW,ZIVE,CDR...) možno vtedy si niekto na nich spomenie... :oha:
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“