Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...
Pro všechny, které štve, že jsem jim smazal OT nebo nadávky v diskusi na PCTmagu, poslužte si:
Burn in hell.
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...
Ty Ty Ty, to se nedela
Je smutne ze se k dane cenzure dostavam az tehdy, kdy je provedena, tudiz nemuzu soudit cos cenzuroval a zda to stalo za to.. Osobne po dlouhodobe zkusenosti s nekterymi lidmi jen schvaluji a preji pevne nervy 
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- hotel007
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dobré téma....
Nechci si stěžovat, to co je pod článkem je myslím si dobře vysvětleno a souhlasím s tím. Jen bych se chtěl zeptat, proč je soutěž na twitteru, když má 20x méně fans? Jde o to, nalákat na twitter lidi? Resp. můžete sem hodit alespoň odkaz na Vaši skupinu? Našel jsem jen PCT s 56 členy a 2 tweety a rád bych si alespoň zasoutěžil, když už tam ten účet mám....
A s tím, aby se každej přihlásil pod svým jménem souhlasím a je to parádní věc!
A s tím, aby se každej přihlásil pod svým jménem souhlasím a je to parádní věc!
Pentium Dual Core E2200@ 3.0Ghz | MSI P35 Platinum | Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz | Sapphire HD4770 512MB | WD 320GB + 80GB | I-TEC 530W | Windows 7 64 bit
Notebook: ACER ASPIRE TIMELINE 5820TG | Core i5 | HD5650 | 8GB RAM | 640GB HDD | 6 cell battery
Notebook: ACER ASPIRE TIMELINE 5820TG | Core i5 | HD5650 | 8GB RAM | 640GB HDD | 6 cell battery
- Shamar
- Nováček

jsem spokojen tenhle tread jsem tu predtim marne hledal
no jinak to vysvetleni ja plne chapu ze se to musi delat aby melo pct obecne vetsi popularitu a dozvedelo se o nem vic lidi bla bla vic penez to chapu ze jsme v trznim prostredi... jen jsem ja osobne nepobral ze si musim zalozit twitter abych mohl soutezit, to si podminil dodavatel onoho zune aby to bylo pres stebetala? nebo je to jen z duvodu viz vyse? resp abysme se regli na tweetru a prihodili si vas do "pratel"?
jakoze proste nic ve zlym ale temer me prijde ze od doby co existuje fb-pct tak se tu zacina i rojit ona silena nvidia vs ati a u nekterych diskuzi si skoro rikam jestli nejsem na gameparku...
i kdyz pct ctu poradne teprve tak necelej rok tak se jen za tu kratkou dobu udala spousta zmen a ne zrovna k lepsimu, celkove me prijde ze to jde nekam kam nikdo nechce ani ctenari a podle me ani redaktori...
co na tom ze obcas vydate pr kachnu o nvidii a nekdy zase o ati, to k tomuhle odvetvi patri ze ne vsechny zpravy jsou overene, mozna by jen stacilo davat treba konkretnejsi odkazy na zdroje, vim ze nekde clovek potrebuje registraci na tom konkretnim webu aby se k te zprave dostal ale nekde ne viz tusim novinka o zruseni larabee odkaz intel.com ale ani za prase (ok uznavam ze jsem hledal jen asi 15minut) jsem to tam nenasel... a krome presnejsich zdroju mozna by stacilo napsat tam velkym pismem nekam ze se jedna o nepotvrzene zpravy a myslim ze se vyhnete dementnim diskuzim a nasledne nutne cenzure a budete mit vic casu na normalni praci...
mno jinak co jsem tim dlouhym a neprilis srozumitelnym blabolem chtel rict? je opravdu lepsi ze sem zacinaji chodit lidi z fb kteri o it nemaji ani paru a remcaj do sveta svuj nvidiotismus a sprATkIsmus?
jinak jste stale skvely web a srovnatelny u nas v podstate neni... vasi prace si cenim (i kdyz to tak mozna nevypada
)...
no jinak to vysvetleni ja plne chapu ze se to musi delat aby melo pct obecne vetsi popularitu a dozvedelo se o nem vic lidi bla bla vic penez to chapu ze jsme v trznim prostredi... jen jsem ja osobne nepobral ze si musim zalozit twitter abych mohl soutezit, to si podminil dodavatel onoho zune aby to bylo pres stebetala? nebo je to jen z duvodu viz vyse? resp abysme se regli na tweetru a prihodili si vas do "pratel"?
jakoze proste nic ve zlym ale temer me prijde ze od doby co existuje fb-pct tak se tu zacina i rojit ona silena nvidia vs ati a u nekterych diskuzi si skoro rikam jestli nejsem na gameparku...
i kdyz pct ctu poradne teprve tak necelej rok tak se jen za tu kratkou dobu udala spousta zmen a ne zrovna k lepsimu, celkove me prijde ze to jde nekam kam nikdo nechce ani ctenari a podle me ani redaktori...
co na tom ze obcas vydate pr kachnu o nvidii a nekdy zase o ati, to k tomuhle odvetvi patri ze ne vsechny zpravy jsou overene, mozna by jen stacilo davat treba konkretnejsi odkazy na zdroje, vim ze nekde clovek potrebuje registraci na tom konkretnim webu aby se k te zprave dostal ale nekde ne viz tusim novinka o zruseni larabee odkaz intel.com ale ani za prase (ok uznavam ze jsem hledal jen asi 15minut) jsem to tam nenasel... a krome presnejsich zdroju mozna by stacilo napsat tam velkym pismem nekam ze se jedna o nepotvrzene zpravy a myslim ze se vyhnete dementnim diskuzim a nasledne nutne cenzure a budete mit vic casu na normalni praci...
mno jinak co jsem tim dlouhym a neprilis srozumitelnym blabolem chtel rict? je opravdu lepsi ze sem zacinaji chodit lidi z fb kteri o it nemaji ani paru a remcaj do sveta svuj nvidiotismus a sprATkIsmus?
jinak jste stale skvely web a srovnatelny u nas v podstate neni... vasi prace si cenim (i kdyz to tak mozna nevypada
Naposledy upravil(a) Shamar dne ned 13. pro 2009, 19:06, celkem upraveno 1 x.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@pctuningcz, nikoliv @pctuning_cz
Jinak abych objasnil tento thread - prispevky mazeme vsichni, ja, Vasek Vlcek, nikoliv jen Mirek Koci, ktery to pak odnasi.
Sefredaktor rozhodl a dohodl se s nVidií, že soutěž bude na twitteru, nikdo se ho neptá proč, je to jeho rozhodnutí, redakce ho plně respektuje a nic jiného nezbývá ani čtenářům. Vše má svůj důvod. A diskuse prostě nebudou prostor pro to, dělat z magazínu holubník. Když vláda zvýší daně, taky nadáváte jen doma a nejde do Strakovky Fischerovi nebo Janotovi psat na dveře.
Jinak abych objasnil tento thread - prispevky mazeme vsichni, ja, Vasek Vlcek, nikoliv jen Mirek Koci, ktery to pak odnasi.
Sefredaktor rozhodl a dohodl se s nVidií, že soutěž bude na twitteru, nikdo se ho neptá proč, je to jeho rozhodnutí, redakce ho plně respektuje a nic jiného nezbývá ani čtenářům. Vše má svůj důvod. A diskuse prostě nebudou prostor pro to, dělat z magazínu holubník. Když vláda zvýší daně, taky nadáváte jen doma a nejde do Strakovky Fischerovi nebo Janotovi psat na dveře.
Burn in hell.
- Shamar
- Nováček

k politice bych to radsi neprirovnaval
jeste se o vas zacnem bavit v hospodach a prestanem vam chodit k volbam
je skoda ze tak rozhodl (podle reakci) a asi s tim nic neudelame ale to je prirozenej sklon lidi ze si stezujem kdyz neumime udelat lepsi verzi toho co se nam nelibi, doufame ze aspon remcani v komentech a na pct bude mit nejaky ohlas a treba vas donuti se zamyslet... ted to myslim obecne nejen na momentalni situaci, rekl bych ze od toho ty komenty jsou aby se lidi mohli vyjadrit jestli se jim to ne/libi, vlastni zkusenosti, atp...
je skoda ze tak rozhodl (podle reakci) a asi s tim nic neudelame ale to je prirozenej sklon lidi ze si stezujem kdyz neumime udelat lepsi verzi toho co se nam nelibi, doufame ze aspon remcani v komentech a na pct bude mit nejaky ohlas a treba vas donuti se zamyslet... ted to myslim obecne nejen na momentalni situaci, rekl bych ze od toho ty komenty jsou aby se lidi mohli vyjadrit jestli se jim to ne/libi, vlastni zkusenosti, atp...
- hotel007
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no, tak jsem našel grupu PCT na twitteru, ale soutěž nikde..... Můžete někdo poradit? Všude by tento dotaz byl mnohem víc OT než tady, i když to není 100% k tématu ani zde... Díky za odpověď a ještě jednou se omlouvám.
Jinak to, že se dělá cenzura příspěvků souhlasím a všichni víme, že to není jen jeden člověk...
. O tom spojit všechny sítě (PCT,FB,....) jsem dlouho přemýšlel a má to své + i -, ale těch kladů je více, jen nevím, jestli diskuse bude kvalitní, spamer bude spamerem navždy... nezávidím lidem, kteří tohle vše budou programovat.A rozhodnutí o soutěži na twitteru akceptuji ale možná by nebylo špatné sem dát nějaký drobný návod jak se zúčastnit, nebo tak něco, pro lidi co to na něm ještě neznají (já,...
). Jinak se mi PCT po těch letech co ho čtu líbí mnohem více a dobrým krokem byl jak přechod pod stávajícího majitele, tak změna designu atd... Tímto tedy děkuji celému teamu PCT a přeji mnoho dalších úspěchů
//edit Wilik - promaz OT
Jinak to, že se dělá cenzura příspěvků souhlasím a všichni víme, že to není jen jeden člověk...
//edit Wilik - promaz OT
Pentium Dual Core E2200@ 3.0Ghz | MSI P35 Platinum | Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz | Sapphire HD4770 512MB | WD 320GB + 80GB | I-TEC 530W | Windows 7 64 bit
- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jeeej nazdaarliquidfunk píše:Ty Ty Ty, to se nedelaJe smutne ze se k dane cenzure dostavam az tehdy, kdy je provedena, tudiz nemuzu soudit cos cenzuroval a zda to stalo za to.. Osobne po dlouhodobe zkusenosti s nekterymi lidmi jen schvaluji a preji pevne nervy
A z5 k teme, neprehana sa to v poslednom case s tou cenzurou a moderovanim diskusie
Mne sa zda ze v niektorych pripadoch ano. Staci ked clovek ma iny nazor ako redakcia a uz je ten jeho iny nazor zmazany... To je horsie ako za totality...
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje 
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
- hotel007
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jej... koukám, koukám... ? Kde je ten příspěvek, že někdo nemá rád ATI nebo jak to bylo? Že by zmizel? 
- dejf cl
- Nováček

-
Nevím jestli si to uvědomujete.Cenzura je jedna z nejhorších věcí !! Jakmile člověk nemůže vyjádřit svobodně svůj názor ,něco není v pořádku.Takže v momentě,kdy jsem vyjádřil nespokojenost s tím,jak to vypadá na PCT,jste mě smázli,ale proč vlastně?? Nepoužil jsem jediný vulgární výraz.Začíná to mazáním příspěvků - nepohodlných názorů pro redakci a končí třeba blokováním účtu apod.Souhlasím ať se mažou příspěvky,kde se vyskytují vulgarní výrazy,ale jinak to nechápu.Trošku jak za komančů.Přitakávej,buď ticho a nic se ti nestane,máš jinej názor? Zle se ti povede.
Nechci se registrovat na nějakém Twitteru ani Facebooku,ať už na tom vydělá kdokoliv.Nemám potřebu troubit jakákoliv soukromá data někde na netu,sociální sítě u mě vzbuzují nedůvěřu.O.k. tak příjdu o tu soutěž,moje smůla.
Za pár let se slehne zem po obou těhle sítích,ale budiž,líbí se vám,já vám to neberu,jen říkám svůj názor.Co je na tom špatnýho?
Nechci se registrovat na nějakém Twitteru ani Facebooku,ať už na tom vydělá kdokoliv.Nemám potřebu troubit jakákoliv soukromá data někde na netu,sociální sítě u mě vzbuzují nedůvěřu.O.k. tak příjdu o tu soutěž,moje smůla.
Za pár let se slehne zem po obou těhle sítích,ale budiž,líbí se vám,já vám to neberu,jen říkám svůj názor.Co je na tom špatnýho?
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
PCTuning je web v rukou soukromeho cloveka, a pouze ten rozhoduje o tom, jaka pravidla na tom ci jinem webu plati. Pokud jako majitel soukromeho pozemku zakazu ostatnim vstup na nej, je to take moje pravo (nebo chces, aby ti nekdo lezl do baraku, protoze na to ma pravo?). Realita je bohuzel takova, ze lide na internetu slusne diskutovat neumi ci nechteji. Velmi dobrym prikladem jsou zpravodajske servery, ktere patri k nejvetsi zumpe. Velmi radikalni reseni v tomto ohledu zavedl treba server novinky.cz, ktery vyzaduje psani pod vlastnim overenym jmenem a od te doby je v diskusich klid. My k takto radikalnim resenim pristupovat nechceme, proto vse resime pouze promazavanim diskuse. Pokud se vam to zda spatne, nechte si vsechny prispevky posilat po zverejneni na mail a dozvite se, co jsou nekteri nasi ctenari schopni vyplodit.dejf cl píše:Nevím jestli si to uvědomujete.Cenzura je jedna z nejhorších věcí !! Jakmile člověk nemůže vyjádřit svobodně svůj názor ,něco není v pořádku.
Tvrzeni "nikdo vas nenuti nas cist" zamerne nepouzivam, to je samozrejme naprosto spatne, recenze nepiseme pro nas, ale pro ctenare. Kdybych si chtel napsat recenzi sam pro sebe, nebudu ji prece vydavat. Smutna realita je ovsem takova, ze nespokojeni se ozvou vzdy jako prvni a na zcela nesmyslne argumenty je tezke reagovat test co test.
Co se tyce konkretniho prispevku, nazor na tyto souteze nikomu samozrejme nebereme. Ja prispevky "mazu" jen velmi malo a za timto konkretnim pripadem nestojim. Nevim, kdo a proc jej tedy smazal. Pokud byl napsany pesne takto, souhlasim s tim, ze k tomu nebyl zadny duvod. Spise mam vsak pocit, ze prispevek zmizel po zavreni cele diskuse pod prehravacem Zune HD, kde se objevilo obrovske mnozstvi spamu od velmi radikalniho vyjadreni vaseho nazoru az osobni utoky na konkretni osoby.dejf cl píše:Nechci se registrovat na nějakém Twitteru ani Facebooku,ať už na tom vydělá kdokoliv.Nemám potřebu troubit jakákoliv soukromá data někde na netu,sociální sítě u mě vzbuzují nedůvěřu.O.k. tak příjdu o tu soutěž,moje smůla.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Smazal jsem ho ja, protoze jsem k tomu misto toho dal vyjadreni, proste to tak je a neni duvod o tom dlouhe hodiny diskutovat a delat z diskuse pod nesouvisejicim clankem holubnik.
Burn in hell.
- zombux
- Odborník PCT

http://www.tyden.cz/rubriky/media/inter ... 51782.html
Novinky.cz mají anonymitu zrušenou dávno. zajímalo by mě co by se stalo po zrušení anonymity na PCT Magazínu - tipuju že úroveň diskusí by šla razantně nahoru.
Novinky.cz mají anonymitu zrušenou dávno. zajímalo by mě co by se stalo po zrušení anonymity na PCT Magazínu - tipuju že úroveň diskusí by šla razantně nahoru.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že šla, ostatně FaceBook PCT a diskuze pod novinkami jsou jako z jiného světa ve srovnání s tím „černým mrakem“ na magazínu. Anonymita je největší průser internetu.
- C-Nooty
- Začátečník

Anonymita je právě ta největší výhoda díky ktere se internet, tak rozšířil. Já nechci teplý facebook twitter ci cokoliv jineho, stači že jsem před několika lety zažil boom s libimseticz.bandita píše:Samozřejmě že šla, ostatně FaceBook PCT a diskuze pod novinkami jsou jako z jiného světa ve srovnání s tím „černým mrakem“ na magazínu. Anonymita je největší průser internetu.
Soutěž, hrajte snámi! O ceny, stačí se jen zaregistrovat <odkaz>fejsbuk/twitr<odkaz>
Jak reklama, fuj.
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Si piš, když to nebude Reditel zemekoule, ale Karel Pilný z Dobrušky, tak se bude trochu koukat, co pod svoje jméno napíše.zombux píše:http://www.tyden.cz/rubriky/media/inter ... 51782.html
Burn in hell.
- Weslo
- Středně pokročilý

Na novinkách šla diskuze razantně do prd.... resp .nyní není důvod to číst.A nepochybuju o tom že tady na pct by to bylo stejné.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- zombux
- Odborník PCT

a předtím důvod byl?Weslo píše:Na novinkách šla diskuze razantně do prd.... resp .nyní není důvod to číst.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Tzn. zumpa, ktera tam byla predtim, je lepsi nez diskuse v ramci moznosti na urovni? To je ovsem velmi zajimava idea, takovou perlu nevyplodi kazdy.Weslo píše:Na novinkách šla diskuze razantně do prd.... resp .nyní není důvod to číst.A nepochybuju o tom že tady na pct by to bylo stejné.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Jde to všude, důkazem je Jahodovo Extra, kde to funguje perfektně a Mirek se s nikým nepáře. To jen tady si většina „uživatelů“ zvykla na neuvěřitelnou benevolenci, ale tomu je konec. Bude vás to chvilku bolet , ale za čas nám sami poděkujete.