Mam problém chtěl jsem přidat tuto kartu do PC ale po zapnutí je počítač v 4bit modu a nejde dát větší. Ve správci zař. je u grafiky vykřičník a ve vlastnostech toto :
Toto zařízení nenalezlo dostatek prostředků, které by mohlo použít. (Kód 12)
Chcete-li zařízení používat, budete muset zakázat některé jiné zařízení v tomto systému.
Klepnutím na tlačítko Poradce při potížích spustíte poradce při potížích s tímto zařízením.
Už si s tím nevím rady.Zkoušel jsem všechny PCI sloty vždy stejné.Když TVkartu vydělám je vše OK.
Gr.k. má normálně IRQ16 ještě s řadičem a když dám Tv k. tak ta přebere IRQ16 a gr.k. má třeba 5 ale nejede.
Deska GA 8ISXT-FS
P4 2.4ghz
Ram 1GB
NVIDIA GF6600 AGP
Všechny sloty PCI jsou volné původně jsem tam měl TV kartu analog MuchTV plus a jela.
Winfast dtv2000 odstaví grafiku
- QAN
- Nováček
-
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Winfast dtv2000 odstaví grafiku
Zkusil bych proházet ty IRQ tak, aby grafika dostala svůj původní a Winfastu vnutit nějaký jiný.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- QAN
- Nováček
-
No to se lehce řekne ale hůř udělá. V biosu jsem nic nenašel a ve správci je možnost zašedlá a nejde změnit. Je to něco s tím ACPI ve Winech. Nějaký návod by se šikl.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak ať se dívám, jak se dívám, tak to tu taky nevidím. Možná to je ale jen tím, že nemám konflikty. Takže tady budeš muset zkoumat možnosti toho konfliktního HW.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- QAN
- Nováček
-
Žádný jiný HW nehlásí konflikt, jen je změněný IRQ a GK nemá dostatek volných prostředků.
- QAN
- Nováček
-
Nikdo nic ???