mám hodně zajímavej problém s propojením LCD TV (Samsung LE32B450) s PC, kde je graf. karta ASUS EAH4870/HTDI/512. Po propojení kabelem DVI/HDMI mi TV píše "žádný signál". A graf. karta vůbec nedetekuje že bylo něco připojeno, přitom oba dva DVI výstupy na kartě fungují. Když kabel odpojím tak TV napíše "zkontrolujte připojení kabelu", takže ví jestli je něco připojeno nebo ne.
Vzal sem tedy na zoušku svuj PC a připojil ho do jiné TV (LG) a ihned po zapnutí PC na TV naskočil obraz s nastavený rozlyšením a ani sem to nijak v Catalystech nemusel nastavovat. I název a model TV se v catalystech ihned zobrazil.
Zkusil sem tedy doma znovu už i s jinejma PC (2 notebooky - 2 rozdílné g. karty) a stále "bez signálu". Zkusil jsem tedy i jiné kabely - krátké, dlouhé, přímo HDMI/HDMI s orig redukcí na DVI od graf. karty. Stále nic... Samozřejmě důkladné prohrabání se v Catalystech - stále nic. Nastavení LCD monitoru přesně na požadavky TV, pak sem tedy místo monitoru připojil na ten přednastavený výstup TV - a TV a zase nic. Tak sem tedy použil vynucení detekovaní TV, nastavil sem vše potřebné a - Žádný signál. nečekaně.. Kdyby to aspon na tý TV hodilo tři rozmazaný fleky aby bylo vidět že se něco děje...=o/
Zajímavé je že když připojím DVD přehrávač přes HDMI tak to na TV v pohodě naskočí.
Už si nevím rady, zkoušel sem snad všechno i přeinstalování ovladačů na graf. kartu, přeinstalování nejnovějších catalystů, uplné oděbrání graf. karty a opakované nainstalování - Nic nic nic.. Hlava mi to už nebere
Psal sem maila na společnost Samsung a zatím se mi nikdo neozval zpět (a ani s tím už pomalu nepočítám). V obchodě jsem se ptal na případnou reklamaci - tam mi řekli že budu akorát měsíc bez TV a stejně mi ji pak vrátí protože HDMI funguje když jde připojit DVD přehrávač. Ale k čemu mi to je když chci mít připojený PC.
Myslím si že nejsem na PC žádný jelito, kopyto atd...I když ho dámy v obchodě s TV ze mě snaží udělat, to samé si o mě myslí pán prodávající HDMI kabely..
PLS HELP =) Piště sem případně na foizo@seznam.cz nebo ICQ: 233201363