Cau,
mám tu takový problémek s jedním notebookem, jedou na něm XPčka a od včerejška, když se chci přihlásit, tak hlásí chybu:
Chybová zpráva 1:
"Systém vás nemůže přihlásit z důvodu následující chyby: Neplatný přístup do paměti."
Ta se objeví po restartu, jakmile jí odkliknu, tak dále se zobrazuje už pouze následující, po restartu se opakuje opět první.
Chybová zpráva 2:
"Systém se nemůže přihlásit. Server ověřující vaši identitu oznámil chybu (0xC000000BB)."
Přihlašuji se přes doménu a problém bude pravděpobně někde zde, nicméně pokud se se stejným nastavením přihlásím z PC, tak bez problémů. Pouze ten notebook zlobí, takže předpokládám, že chyba je někde na straně systému.
Nenapadá někoho něco? Zkoušel jsem instalaci SP3, která to prý jednomu člověku vyřešila, jak jsem našel na netu, stejně tak, jako odebrání antiviru, který u někoho byl také problémem. Nic nepomáhá.
Do PC se dostanu pouze přes nouzový režim bez sítě. Díky za každý tip.
Win XP - problém s prací v doméně
Moderátor: Loki5567
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- wed05
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win XP - problém s prací v doméně
Párkrát se mi stalo že se mi taky nešlo přihlásit a co si vzpomínám tak byl problém pouze s přeplněným logem v prohlížeči událostí/zabezpečení, ten stačilo promáznout a vše zas běhalo jak má. Nepamatuji si přesně znění těch chybových hlášek takže jestli to je tento problém nevím, za zkoušku člověk nic nedá
.
Q9400@3,2;4GBram;GA-EP45-DS3L;9800GT;WD1TB+WD500GB;win7 x64
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, vyzkoušeno, ale nepomohlo...wed05 píše:...
- wed05
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co to prostě vyhodit a přidat zpět do domény když to jinak nejde ? Uživatelské účty by měli zůstat nezměněné a po přidání zas v pohodě fungovat .
Q9400@3,2;4GBram;GA-EP45-DS3L;9800GT;WD1TB+WD500GB;win7 x64