Všechny hry pod Win7 padají
Moderátor: Baneshee
- janek336
- Nováček

-
Všechny hry pod Win7 padají
Cus lidi mam tet preistalovany pc a mam novy windows 7 jo vse skvele klape ale pri hrani vsech her se mi hra vypne,u cod se mi to pochvili vypne a hodi mi to tabulku:Program COD2MP_S.exe prestal fungovat a podtim tlacitko ukoncit program.Prosiiim pomozte nwm co stim predtim sem mnel XP ale museli sme to preinstalovat, a misto xp sme tam dali Windows 7 tak nwm pls HELP!!!

- Demonoid126
- Začátečník

Re: CoD 2 aWindows 7 PLS HELP!!!
Zkus nastavit kompatibilitu s win XP.
- janek336
- Nováček

-
To mam.(asi to vyresim tak ze se vratim ke starymu dobrymu Xp ale lidi pls to neznamena ze uz nechci poradit diky)
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aktualizace os mas vsechny? co nejnovejsi directx?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- jumpEEEr
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
stejný problém......jednoduchý řešení......ač to teda nechápu po zapojení mikrofonu do front panelu mi CoD 2 MP funguje...bez mikráku nefunguje
je to záhada ale tak lepší než nic
MSI GX623
- janek336
- Nováček

-
ano directx mam nejnovejsi aktualizace taky,stim mikrakem newim newim ale diky ja uz zkusim vsechno 
- janek336
- Nováček

-
ne vubec mi to nepomohlo 
- Zub
- Začátečník

-
COD2 běhá na Win7 v pohodě, určitě se to tu neřeší ale kdybych ti mohl poradit tak bych ti poradil najít jinej "spoušták"
pokud máš origo tak tam by neměl být problém já jsem žádnou kompatibilitu ani nic jinýho zkoumat nemusel.
- Pauliesss
- Nováček

-
Měl jsem něco podobného a čirou náhodu jsem si mé blbosti musel přeinstalovat systém. Mno a pomohlo to teď hraju special ops..Neví jestli se ti do toho chce.