Modrý pruh na LCD monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
danniel
Nováček
Nováček

Modrý pruh na LCD monitoru

Příspěvek od danniel »

Zdravím, mám menší problém se svým Samsungem P2450h. Mám ho od minulého týdne a asi po dvou dnech jsem si všiml modrého pruhu na spodní hraně obrazovky.
Obrázek
Myslíte že je to dostatečný důvod k reklamaci?
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Re: Modrý pruh na LCD monitoru

Příspěvek od maXXmilian »

Tezkou soudit podle takhle "kvalitniho" snimku definitivne, ale podle me ano. Myslim ze "pouha" nehomogenita podsviceni by se projevila podstatne mene intenzivne nez na fotografii (otazka je, jak moc to vytahla nebo utlumila fotografie).

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
danniel
Nováček
Nováček

Příspěvek od danniel »

Za kvalitu fotky se omlouvám, neměl jsem po ruce nic lepšího než mobil. Podsvícení je jinak v pořádku, to že prostředek nesvítí je dáno kvalitou fotky, jde mi jenom o ten modrý pruh dole.
Díky za názor, zkusím to reklamovat.
ferdamravec
Nováček
Nováček

Příspěvek od ferdamravec »

danniel píše:Za kvalitu fotky se omlouvám, neměl jsem po ruce nic lepšího než mobil. Podsvícení je jinak v pořádku, to že prostředek nesvítí je dáno kvalitou fotky, jde mi jenom o ten modrý pruh dole.
Díky za názor, zkusím to reklamovat.

Podle fotky to vypada na prosvitajici lampu, nic jineho za tim nebude, asi je konstrukcne bliz povrchu displeje nez by mela byt... Rozhodne to reklamuj a priste si ten displej nech predvest, nez ho koupis... Pokud se chces takovym problemum vyhnout, zkus se podivat po nekterem z LED displeju, tam je tenhle neprijemny jev celkem eliminovany.

Namatkou treba:

BenQ http://www.alza.cz/benq-v2400eco-d140532.htm
LG http://www.alza.cz/lg-w2486l-pf-d135124.htm

a najdou se i dalsi vyrobci
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nevim nevim jestli je to k reklamaci já ho tam mám taky a nijak extra mi to nevadí. Vidět to je stejně jenom na černé ploše tak co.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“