Dragon Age: Origins
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...
Tak uz sem na 14lvl a prijde mi to ted nak moc tezky.Hra me ted stavi do tak silenych scenaru, ze to snad ani neni mozny.Nemuzu ani cestovat po mape, protoze me skoro vzdy prepadne obrovska presila a jeste k tomu na strategickych mistech.Vetsinou neco ve stilu 20 lucisniku, kteri me za par vterin ustrilej, nez k nim stacim vubec dojit...
Nevim jestli delam neco spatne, ale muj lotr je uplne nahovno a celkove se mi zda malej dmg u vsech clenu.
Snazil sem se z lotra udelat lucisnika(pouzivam lelianu) a s lukem nedava snad ani 20dmg.Proste k smichu.
BTW kde se da senat specializace na bojovnika ochrance?
BTW zkousel sem dat flameth a totalne bez sance.Neubral sem ji ani ctvrtku zivota....Tohle je pekelna hra.Snad 10x tezsi jak BG2 a icewind dale2 a to hraju na normal.Nebo delam neco blbe.Ale s BG2 ani s IWD2 sem nemel problemy.
Nevim jestli delam neco spatne, ale muj lotr je uplne nahovno a celkove se mi zda malej dmg u vsech clenu.
Snazil sem se z lotra udelat lucisnika(pouzivam lelianu) a s lukem nedava snad ani 20dmg.Proste k smichu.
BTW kde se da senat specializace na bojovnika ochrance?
BTW zkousel sem dat flameth a totalne bez sance.Neubral sem ji ani ctvrtku zivota....Tohle je pekelna hra.Snad 10x tezsi jak BG2 a icewind dale2 a to hraju na normal.Nebo delam neco blbe.Ale s BG2 ani s IWD2 sem nemel problemy.
- Gyx
- Začátečník

Máš healera?Winne?
Podle mě je to nejdůležitější postava.
Pak je dobré mít nějakého tanka.Mě se osvědčil golem.Myslím že toho přidává úkol z DLC.
Já sám měl postavu bojovníka se zaměřením na podporu party tzn.zuřivec a šampion.
Jako 4 sem bral buď psa nebo později trpaslíka.
Hrál sem to na normal a neměl jsem vůbec problém.
Podle mě je to nejdůležitější postava.
Pak je dobré mít nějakého tanka.Mě se osvědčil golem.Myslím že toho přidává úkol z DLC.
Já sám měl postavu bojovníka se zaměřením na podporu party tzn.zuřivec a šampion.
Jako 4 sem bral buď psa nebo později trpaslíka.
Hrál sem to na normal a neměl jsem vůbec problém.
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW
- huhla
- Začátečník

-
jak pise gyx, potrebujes healera a tanka, ja mel tanka alistaira a protoze mel v ruce stit tak mu lucistnici temer nic nedelali,
jen chci doplnit, ze je potreba poslat toho tanka jako prvniho, aby se nepratele soustredili na nej
co se tyce dmg lotra tak neporadim, taky me prisel celkem na prd takze jsem sebou zadneho nebral (lelianu pouzival muj hrdina jen na jednu vec
)
nevim presne, kterou specializaci myslis tim ochrancem, hraju CZ verzi a tam to maji prelozeno jinak, takze si vyber co potrebujes:
Zběsilec - Oghren (společník), Gorim (Denerim)
Šampion - Arl Eamon (Rudoskalí)
Plenitel - Kolgrim (Wyrmlingovo doupě)
Templář - Alistair (společník), Bohdan (obchod)
jen chci doplnit, ze je potreba poslat toho tanka jako prvniho, aby se nepratele soustredili na nej
co se tyce dmg lotra tak neporadim, taky me prisel celkem na prd takze jsem sebou zadneho nebral (lelianu pouzival muj hrdina jen na jednu vec
nevim presne, kterou specializaci myslis tim ochrancem, hraju CZ verzi a tam to maji prelozeno jinak, takze si vyber co potrebujes:
Zběsilec - Oghren (společník), Gorim (Denerim)
Šampion - Arl Eamon (Rudoskalí)
Plenitel - Kolgrim (Wyrmlingovo doupě)
Templář - Alistair (společník), Bohdan (obchod)
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme ze mam tanka i healera.Jinak myslel sem sampiona, ale arl eamon me nic nenaucil.Uz sem ho uzdravil, ale nechtel sem zadnou odmenu a nic takoveho sem nemel v nabidce.
Jinak co mi reknete na tohle???Sice sem to asi na 10 pokus dal a prezil mi jen hlavni hrdina+ sem vyplejtval asi 15x lecivych lektvaru...
http://www.youtube.com/watch?v=q0pEpG0VUps
Jinak co mi reknete na tohle???Sice sem to asi na 10 pokus dal a prezil mi jen hlavni hrdina+ sem vyplejtval asi 15x lecivych lektvaru...
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
proc ma tvuj lotr (hroznej preklad) obourucnou sekeru a draci brneni?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Protoze to neni muj lotr ale bojovnik s 2h?
Mluvil sem o lotrovi jako o leliane.
- huhla
- Začátečník

-
tenhle event si pamatuju, taky jsem to nedal napoprve, protoze jsem nabehl do tech pasti a lehli mi oba meeleeci, ale co se tyce toho videa tak nechal sis umrit tanka takze se nediv, taky nebylo nutne vest ten utok pres ty pasti, ja to vyresil tak ze jsem se po uvodnim pullu stahnul na zacatek, takze nepratelsi magove presli pres ten mustek, pak jsem se do nich mohl pustit aniz bych prebehl pres ty pasti, toho bosse co stoji a strili z luku jsem prehealovalHEAD píše:Samozrejme ze mam tanka i healera.Jinak myslel sem sampiona, ale arl eamon me nic nenaucil.Uz sem ho uzdravil, ale nechtel sem zadnou odmenu a nic takoveho sem nemel v nabidce.
z toho videa nejde moc poznat jake specky pouzivas, ale leliana ma nejaky crowd control, obcas se to hodi, dal je dobre pouzivat mana lahvicky pro vinne, a kdyz jde opravdu do tuheho tak ruzne masti a jedy
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
tohle si pamatujuhuhla píše:HEAD píše:....
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja som tam isiel so zostavou Moja postava (lotr) + Shale + Morrigan + Lelliana, dopredu hned so Shale, par uderov do zeme ktore odhodia a omracia nepriatelov, potom ten silny uder na nejakeho silnejsieho z nich, Lelliana ostrelovala s lukom, Morrigan utocne kuzla lad a blesky a s mojou postavou som sa snazil vsetkych omracovat a utocit na nich zozadu, inak ked je nepriatelov este dost ale uz maju menej zivota no ich utoky sposobuju stale nebezpecny damage tak medzi nich hodim bombu, aj za cenu toho ze to "zabije" nejakeho clena mojej skupiny ked je ten boj uz takmer vyhrany.
A ked je nepriatelov naozaj vela tak Shale ako tank nema konkurenciu, napr ulozim hru pred dverami do miestnosti kde je naozaj vela nepriatelov, dam na tu oblast s Morrigan zacarovat burku alebo snehovu vanicu, Shale dam na obranu krystal proti prislusnemu zivlu a vsetkych omracim udermi do zeme, hned nato je aj fajn prepnut na ten rezim utoku na dialku a mrsknut medzi nich balvan aj ked to odhodi zaroven Shale, ztraty na nepriateloch su velke.
A ked je nepriatelov naozaj vela tak Shale ako tank nema konkurenciu, napr ulozim hru pred dverami do miestnosti kde je naozaj vela nepriatelov, dam na tu oblast s Morrigan zacarovat burku alebo snehovu vanicu, Shale dam na obranu krystal proti prislusnemu zivlu a vsetkych omracim udermi do zeme, hned nato je aj fajn prepnut na ten rezim utoku na dialku a mrsknut medzi nich balvan aj ked to odhodi zaroven Shale, ztraty na nepriateloch su velke.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No snad to nak doklepu do konce.Koho by ste mi doporucili na 2 zahrani?Ted sem jel bojovnici s 2H.
BTW pokud ma nekdo zajem tady si muzete stahnout HD textury
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=15
BTW pokud ma nekdo zajem tady si muzete stahnout HD textury
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=15
- gunik
- Nováček

-
Je normalni, abych byl ve 14% (asi 35 hodin nahrano) hry na levelu 13? Mam za sebou vez magu, pevnost Sedych strazcu a ted dokoncuju ukol s urnou...nekde jsem cetl, ze max. level je 20, to budu po zbytek hry ( pri mojem tempu nejmin 60-70 hodin) postupovat jen o 7 urovni?
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Maximum pokud vím je level 25, já končil na 22 a pak na 23 levelu.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zvlastni ted sem na 18LVL a dokoncil sem ty questy pro trpasliky a pripadalo me to zase naky lehky
.Ta hra ma brutalne nevyvazenou obtiznost.Proste uplna pohoda.
O hodinu pozdeji sem sel osvobodit kralovnou a pred dverma me cekala ta zenska a jaky bylo me prekvapeni, kdyz do me zacala sazet rany za 160 a okolnich 20 jednotek taky zrovna nebylo lehkych.Zase sem byl naprosto bez sance.Musel sem se nechat zajat, jinak to proste neslo udelat.Dostal sem ji maximalne na ctvrtku HP.
Zabil ji nekdo?
Jinak taky vas zradil zevran?Ten parchant se k nim pridal, tak sem ho odkrouhnul spolu s nima...
O hodinu pozdeji sem sel osvobodit kralovnou a pred dverma me cekala ta zenska a jaky bylo me prekvapeni, kdyz do me zacala sazet rany za 160 a okolnich 20 jednotek taky zrovna nebylo lehkych.Zase sem byl naprosto bez sance.Musel sem se nechat zajat, jinak to proste neslo udelat.Dostal sem ji maximalne na ctvrtku HP.
Zabil ji nekdo?
Jinak taky vas zradil zevran?Ten parchant se k nim pridal, tak sem ho odkrouhnul spolu s nima...
- Frostys
- Začátečník

-
Kámoš se s ním vyspal, tak ho nezradil, ale pak sám odešel.HEAD píše:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No lol ted sem ve snemu a pak du proti loghainovi a to je neco jak Terminator
.Jak ho mam proboha porazit.Zkousel sem jit s morigan, ale 3x do ni sekne a je tuha.Jak ho mam porazit?
Ta hra ma fakt nevyvazenou obtiznost.jednou je moc lehka a pak zase moc tezka.
EDIT:tak si odpovim sam-musi se mu nakou dobu utikat a on pak vytahne kusi a pak uz je to lehoucky.Kazdopadne sejmul mi moji postavu asi za 5 vterin a to sem na 19LVL a asi 350HP.Potom sem to zkusil s tankem a taky totalne bez sance...jedina moznost je morigan.
Ta hra ma fakt nevyvazenou obtiznost.jednou je moc lehka a pak zase moc tezka.
EDIT:tak si odpovim sam-musi se mu nakou dobu utikat a on pak vytahne kusi a pak uz je to lehoucky.Kazdopadne sejmul mi moji postavu asi za 5 vterin a to sem na 19LVL a asi 350HP.Potom sem to zkusil s tankem a taky totalne bez sance...jedina moznost je morigan.
- huhla
- Začátečník

-
boj po osvobozeni kralovny byl celkem drsny, ale nakonec jsem to udelal tak, ze jsem hodil sleep na ty strelce a s celou partou jsem utekl za roh, tam me pronasledovala jen ta sefka + 2 adi, pak uz to byl klasicky bossfight 3 vs 4, takze zamrazovani, prokleti, alistair buffy na zvyseni obrany, znovu zamrazeni, znovu prokleti .... (pri jednom pokusu jsem si vtipne zamrazil alistaira a ona me pak vyklepla behem par vterin
), jinak tenhle fight popisuje na webu kdekdo a kazdy to zabil jinym zpusobem
zevran me nezradil, nebral jsem ho sebou do boje
boj s loghainem byl taky vesely, jel jsem ho s hlavni postavou (nejtezsi zbroj z draci supiny + 2h kladivo od obchodnika na trhu za 160 g), v podstate jsem jenom pil healovaco lahvicky jednu za druhou a v jednom okamziku jsem pred nim chvilku utikal nez me dosel cooldown na lahvicku, ale protoze on se narozdil ode me nehealoval tak to tak tezke nebylo
zevran me nezradil, nebral jsem ho sebou do boje
boj s loghainem byl taky vesely, jel jsem ho s hlavni postavou (nejtezsi zbroj z draci supiny + 2h kladivo od obchodnika na trhu za 160 g), v podstate jsem jenom pil healovaco lahvicky jednu za druhou a v jednom okamziku jsem pred nim chvilku utikal nez me dosel cooldown na lahvicku, ale protoze on se narozdil ode me nehealoval tak to tak tezke nebylo
- Frostys
- Začátečník

-
Já jsem loghaina dal úplně v pohodě s Morrigan. Jen jsem ho dokola mrazil a dával nějaký dmg spell.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam hotove ty 4 hlavni spojence a ta hra me zacina ukrutne nudit
Myslim ze jednoho spojence mohli klidne ubrat nebo ho aspon vyresit jinak nez stylem "pomlat 10 000 tehle zmetku a pridam se k tobe".
Myslim ze jednoho spojence mohli klidne ubrat nebo ho aspon vyresit jinak nez stylem "pomlat 10 000 tehle zmetku a pridam se k tobe".
0118 999 881 999 119 7253
- Frostys
- Začátečník

-
Mohli tam spíš ještě nějaké přidat. Vůbec by mi to nevadilo.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo ta hra na zacatku vyplivne vsechno nejlepsi a pak uz to bida s nouzi .... jinak konec byl lehkej nez sem cekal loghain padl za necelou minutku.
HEAD: spis to vypada ze si blbe rozjel postavu
HEAD: spis to vypada ze si blbe rozjel postavu
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka