DirectX 9.0

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
dan0044
Nováček
Nováček

DirectX 9.0

Příspěvek od dan0044 »

Zdar.
Mám problém... Mám novej notebook, instaloval sem W7, všechny ovladače více méně bez problémů (až na wi-fi, ale to sem nepatří). Nom. Chtěl sem si pustit hru, ale napsalo mi to, že potřebuji DirectyX. Dobře, nainstaloval sem directy, pustil hru... A hle, znovu mi to napsalo, že to chce directyX 9.0, tentokrát jsem byl pozornější a všiml si přesně té verze - DirectX 9.0c 3D acceleration. Jenže kde to mám najít? Všude je maximálně DirectX 9.0c.... Prosím poraďte někdo, mám MSI GX633x.
Díky, Dan
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: DirectX 9.0

Příspěvek od zombux »

a jaká hra to byla?
ignorelist: kremrole a dezoláti
dan0044
Nováček
Nováček

Příspěvek od dan0044 »

Jakákoliv, co sem instaloval. Nejdřív Tomb Raider (dodává se spolu s compem), potom City life, Flat out 2... Všechno to mě chce DirectX 9.0c 3d Acceleration...
Naposledy upravil(a) dan0044 dne pát 18. pro 2009, 17:57, celkem upraveno 1 x.
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

dan0044
Nováček
Nováček

Příspěvek od dan0044 »

Díky :) budu někdy muset zajít do internetové kavárny, protože pořád ne a ne rozchodit wi-fi... Taky blbne. Nechce se připojit, ovladače jsou instalovaný, ale píše mi to abych zapnul wi-fi... Přičemž je zapnutá.

A nemáte někdo odkaz, kde to stáhnout přímo? Já to nenašel :(
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Tak se připoj k netu jinak - jistě tam máš třeba síťovku a použij Microsoft Update.

To ve W7 funguje dobře a pokud to bude jen trochu možné, funkční driver WiFi karty přes něj získáš.
dan0044
Nováček
Nováček

Příspěvek od dan0044 »

No právě... Nemáme. Já vim, je to divný. Ale už sem byl připojen k internetu. Stáhlo to aktualizace a konec. Wi-fi stejně nefunguje. Další věc, že sem stáhnul přímo driver z CD od MSI.
dan0044
Nováček
Nováček

Příspěvek od dan0044 »

Ta wi-fi funguje, instaloval sem ten aktualizér a nic... :(
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“