DirectX 9.0
- dan0044
- Nováček

-
DirectX 9.0
Zdar.
Mám problém... Mám novej notebook, instaloval sem W7, všechny ovladače více méně bez problémů (až na wi-fi, ale to sem nepatří). Nom. Chtěl sem si pustit hru, ale napsalo mi to, že potřebuji DirectyX. Dobře, nainstaloval sem directy, pustil hru... A hle, znovu mi to napsalo, že to chce directyX 9.0, tentokrát jsem byl pozornější a všiml si přesně té verze - DirectX 9.0c 3D acceleration. Jenže kde to mám najít? Všude je maximálně DirectX 9.0c.... Prosím poraďte někdo, mám MSI GX633x.
Díky, Dan
Mám problém... Mám novej notebook, instaloval sem W7, všechny ovladače více méně bez problémů (až na wi-fi, ale to sem nepatří). Nom. Chtěl sem si pustit hru, ale napsalo mi to, že potřebuji DirectyX. Dobře, nainstaloval sem directy, pustil hru... A hle, znovu mi to napsalo, že to chce directyX 9.0, tentokrát jsem byl pozornější a všiml si přesně té verze - DirectX 9.0c 3D acceleration. Jenže kde to mám najít? Všude je maximálně DirectX 9.0c.... Prosím poraďte někdo, mám MSI GX633x.
Díky, Dan
- zombux
- Odborník PCT

- dan0044
- Nováček

-
Re: DirectX 9.0
Jakákoliv, co sem instaloval. Nejdřív Tomb Raider (dodává se spolu s compem), potom City life, Flat out 2... Všechno to mě chce DirectX 9.0c 3d Acceleration...
Naposledy upravil(a) dan0044 dne pát 18. pro 2009, 17:57, celkem upraveno 1 x.
- Lokomotiva
- Začátečník

- dan0044
- Nováček

-
Díky
budu někdy muset zajít do internetové kavárny, protože pořád ne a ne rozchodit wi-fi... Taky blbne. Nechce se připojit, ovladače jsou instalovaný, ale píše mi to abych zapnul wi-fi... Přičemž je zapnutá.
A nemáte někdo odkaz, kde to stáhnout přímo? Já to nenašel
A nemáte někdo odkaz, kde to stáhnout přímo? Já to nenašel
- Lokomotiva
- Začátečník

Tak se připoj k netu jinak - jistě tam máš třeba síťovku a použij Microsoft Update.
To ve W7 funguje dobře a pokud to bude jen trochu možné, funkční driver WiFi karty přes něj získáš.
To ve W7 funguje dobře a pokud to bude jen trochu možné, funkční driver WiFi karty přes něj získáš.
- dan0044
- Nováček

-
No právě... Nemáme. Já vim, je to divný. Ale už sem byl připojen k internetu. Stáhlo to aktualizace a konec. Wi-fi stejně nefunguje. Další věc, že sem stáhnul přímo driver z CD od MSI.
- dan0044
- Nováček

-
Ta wi-fi funguje, instaloval sem ten aktualizér a nic...