Logitech MX Revolution nefunguje

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Logitech MX Revolution nefunguje

Příspěvek od Vipous »

Zdravicko, po vymene zdroje mi ne a ne a nefunguje mys.. Pri zapojeni kabelove mysi je vse ok (taky USB) Kdyz vymenim USB port pro prijmac, tak natahne drivery, ale mys porad nejede.. Ani se nehne.. Reaguje na pohyb (rozsviti se na ni stav baterie) takze cidlo laser funguje, prijmac taky "asi" protoze v kazdem USB taha ovladace..

Ma nekdo nejaky napad..??
HTPC: Zotac GF9300-D-E, Intel Celeron Dual-Core E3200, Arctic-Cooling Freezer 7 LP, A-Data 2GB 800MHz, case CFI A6719 ITX 150W černá
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Logitech MX Revolution nefunguje

Příspěvek od xxsawer »

Rada je zkusit to u nekoho jinyho a pravdepodobne pak jit koupit novou
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

Takze vyzkouseno na NTB a nefacha.. Takze diky a LOCK..
HTPC: Zotac GF9300-D-E, Intel Celeron Dual-Core E3200, Arctic-Cooling Freezer 7 LP, A-Data 2GB 800MHz, case CFI A6719 ITX 150W černá
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

Tak problem resim dal..

koupil jsem si novou X7 a taky nejede.. ovladace nacte.. Ve spravci zarizeni ji vidim.. (HW pracuje spravne) ale mys se nehybe..

Kua asi ten comp uz rozstipu :D Poradi nekdo..??

PS: Stara geniuska do USB s dvema tlacitkama a jednim koleckem slape bez problemu..
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

Takze nevim cim to bylo, ale kdyz jsem dal bios do defaultu, tak to naskocilo a jde to.. pak jsem znovu nastavil O.C. a dal pohoda.. Fakt to nechapu..
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

tak to fungovalo 3 hodiny a pak z niceho nic zas off.. Nastval jsem se a nainstaloval w7 znovu (format) a co mzslite..?? NIC.. furt stejnz problem..

edit: Tak maly dodatek.. mys funguje.. jen se nehybe, ale tlacitka reaguji..

Ja uz jsem z toho fakt magor.. laser nejde, ale optika na stejnem USB jo.. asi mi jebne
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Rikam...chyba mysi...
Mimochodem ty posledni posty tvoje to se tyka ty novy nebo ty stary? Zkus tu starou na jinym kompu nebo na jinym systemu. Na W7 se vybodni, jestli nemas po ruce jinej system tak si stahni distribuci Linuxu, vsem tady vzdycky doporucuju life distribuci knoppixu, vypalis to normalne na CD nebo DVD a nastartujes z toho. Ta mys tam musi jet...
Jestli nejede je KO
Ja mam G7, kdyz sem ji koupil fungl novou, zapojel tak slo vsechno, krome tlacitek...Proste kdyz si zmacknul tlacitko tak jediny co se stalo, ze se zasek tak na 3 vteriny pohyb -> reklamace, dostal sem novou a ta jede...
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

diky byl by odkaz na ten linux..?? Kazdopadne tu mam 3 nove mysi a ani jedna na PC nejede.. Takze problem je nekde mezi klavesnici a zidli.. Proste su lama..
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Odkaz je nejlip z officialnich stranek
http://www.knoppix.com/
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

cus.. diky a odpoved je, ze mys nejede, ale v praci na PC jede.. takze co muze bejt v (_x_) na desce..?? Kdyz opticka mys facha..
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

No tak problem muze byt jeste v prijimaci resp. ve spojeni.
Mam G7 a sem tam (tak jednou za pul roku) se mi stane, ze prestane jet normalne...proste kdyz s ni hejbes tak se mys neposouva podle pohybu, ale ruzne skace po obrazovce, navic na uplne nesmyslny mista. Pomaha vyndat a zandat usb prijimac - to u tebe ocividne nepomaha...
Hele trochu si to sesumirujem pac mi prijde, ze ty informace sou tady kapku roztrouseny... :)

1)Mas Logitech MX Revolution coz je bezdratova mys a nejede ti na notebooku ani na kompu, ovladace se nactou, ale mys nereaguje ani na pohyb ani na stisknuti tlacitek, ok?
-to proste vypada na to, ze se mys nespoji s prijimacem...
-netestoval bych to na w7, ale na xp nebo vistach (samozrejme mit aktualizovanej system)
-mas nainstalovany posledni ovladace od logitechu?
-v praci ti tahle mys facha na jakym os? jede i bez ovladacu od Logitechu?
-napada me jeste jestli ti nemuze neco rusit prijem, ale to by sebou mela aspon cuknout

2)Psal si, ze si testoval X7 a taky nejede...to je ale dratova mys normalne do USB ne?
-napada me jestli nahodou tyhle novy mysi nepotrebujou ovladac primo od Logitechu, urcite si nainstaloval ovladac od Logitechu a ne nejakej co ti nabidnul OS?

To je tak vsechno :) Jinak myslim, ze jestli je opticka nebo laserova nehraje zadnou roli...
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

takze v praci mam W7.. Na NTB mam W7.. presne tak X7 je do USB a nejde stejne jak ta bezdratova..

Tlacitka reaguji.. to jo.. ale jen se mys proste nehybe..

Ovladace mam aktualni ze stranek vyrobcu, ovsem zkousel jsem to i bez nich (stejny vysledek)

Kazdopadne revolution mi na w7 slapala cca mesic bez problemu a po vymene zdroje (mel jsem EC 550W za enermax 425W) to proste uz nebezi.. vzhledem k tomu co mam za sestavu je 425W urcite dostacujici a proto to nedavam za vinu zdroji..
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Co zkusit cvičně vrátit do PC ten starej zdroj a na něm toho hlodavce taky vyzkoušet? :)
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

ok zkusim, ale myslis, ze by to bylo zdrojem..?? To by snad PC nejelo, nebo smrdelo, ne..??!! :D
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Vipous píše:ok zkusim, ale myslis, ze by to bylo zdrojem..?? To by snad PC nejelo, nebo smrdelo, ne..??!! :D
Taky mi to přijde dost nereálný, ale píšeš, že to začalo blbnout po výměně zdroje, tak proto bych ho zkusil vyměnit. Jestli to se starým zdrojem pojede, je třeba hledat příčinu v tom novém a ne v myších;)
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

imho skuste este aj s tohto sudku :mrgreen:
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

pc blazen píše:
Vipous píše:ok zkusim, ale myslis, ze by to bylo zdrojem..?? To by snad PC nejelo, nebo smrdelo, ne..??!! :D
Taky mi to přijde dost nereálný, ale píšeš, že to začalo blbnout po výměně zdroje, tak proto bych ho zkusil vyměnit. Jestli to se starým zdrojem pojede, je třeba hledat příčinu v tom novém a ne v myších;)
Zdroj je vyzkousen.. s EC to nejede taky.. Uz fakt nevim..
Vipous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipous »

facility píše:imho skuste este aj s tohto sudku :mrgreen:

nj, ale tam resi, ze je problem ve frekvenci 2,4 (wifi) ale me to dela i kabelova mys.. Jelikoz me tohle napadlo, tak jsem se nastval, sel a koupil X7, ktera je napojena na primo..
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“