Pomalé aero effekty

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Ghost Breath
Nováček
Nováček

Re: Pomalé aero effekty

Příspěvek od Ghost Breath »

Start -> Ovládací panely -> Systém a zabezpečení -> Systém -> Upřesnit nastavení systému -> Výkon - nastavení -> Vizuální efekty - Vlastní a zde odebrat zatržítko u volby "Animovat okna při minimalizaci a maximalizaci"

Třebas pomůže.
Jan Gottwald
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jan Gottwald »

zombux píše: zkus ty z nvidia.com hned, ať víš jestli to je tím nebo ne
Stáhnuty, vyčištěn počítač Driver Sweeperem a situace stále stejná...
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

Moze to sposobovat antivirovy sofver ktory este pri uzavreti skenuje binarku v pamati , odporucam odinstalovat antivir a porovnat , tiez je otazne ci to robi vsade ?? alebo len v konkretnej aplikacii ,,, ak to nevyriesi ten AV tak spustite meranie vykonu (ten index vo vlastnostiach systemu nech vam prehodnoti skore) , ak nepomoze potom v tych vlastnostiach systemu kliknite vpravo na Pokrocile system.nastavenia a karta Pokrocile a Vykon-nastavenia - najprv nastavte optimalizovat pre vykon potom znova pre Vzhlad , ak nepomoze tak odfajknite 2 hu polozku zhora - Animovat okna pri maximalizovani a minimalizovani , vela zdaru
Jan Gottwald
Začátečník
Začátečník

Díky za tvé rady. Antivirem to nebylo (Microsoft Security Essentials), ale je to v té položce Animovat okna při maximalizování a minimalizování. Nechám to ale nakonec zapnuté. Je totiž možné, že se to od dob Vist trochu změnilo a jen na to nejsem zvyklý. A ano dělalo to u každého okna, ale pouze u jeho zavírání. Minimalizace byla ok. Trochu to okno jakoby cukne. Ptá se na to s Win 7 64bit na internetu dost lidí. Buď to tedy Microsoft od Vist změnil a lidi nejsou zvyklí a nebo je to třeba opravdu nějaký problém. Btw ohodnocení podle toho indexu mám 5.6... i tak ti ale děkuju ;o)
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Na sestavě v podpisu jsem chvíli jel na W7 Ultimate x64 a rozhodně jsem si ničeho nevšiml. Animace pěkně plynulá od začátku až do konce :?
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Jan Gottwald
Začátečník
Začátečník

Michael24 píše:Na sestavě v podpisu jsem chvíli jel na W7 Ultimate x64 a rozhodně jsem si ničeho nevšiml. Animace pěkně plynulá od začátku až do konce :?
Ano je to také možné. Dle uživatelů co si na to stěžují, je většina ale s gr. kartou nVidia... může to tedy být dost individuální a nebo jak uvádím výše, je to třeba jen jejich a můj nezvyk oproti Vistě.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

stane se něco když se vypne animace minimalizace/maximalizace oken a další efekty?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jan Gottwald
Začátečník
Začátečník

zombux píše:stane se něco když se vypne animace minimalizace/maximalizace oken a další efekty?
Ano stačí vypnout animaci minimalizace a maximalizace okna a přestane to dělat
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Ale to pak se nebude animovat ne?
Jinak teď jsem nahodil W7 a nevím jestli mi to dělá ale zavírá se to a pak jakoby šup a je to zavřené celé. Prostě nejde to od 100% až po 10%. Ale tak od 100% do 50% a pak hned na 0%.
Možná se mi to zdá nevím
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Jo, dělá to tak, já už to ani neregistruji, zvykl jsem si na to. Ale na začátku používání sedmiček se mi to nelíbilo.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“