nova zvukovka do 2000kc
Moderátor: CageJ
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nova zvukovka do 2000kc
Zdarte jakou byste my doporucili zvukovku do 2000kc?
Nejvice me zaujala http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51786
Nejvice me zaujala http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51786
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nova zvukovka do 2000kc
Řeším zrovna podobnou záležitost.
Avšak se rozhodujim mezi
Asusem
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55627
a
Creativem
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65111
promiň, že ti zasahuju do fora ale taky do toho chci dat cca 2k,-
Avšak se rozhodujim mezi
Asusem
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55627
a
Creativem
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65111
promiň, že ti zasahuju do fora ale taky do toho chci dat cca 2k,-
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- Fox_25
- Začátečník

-
Pokud vyloženě hry tak bohužel creative, pokud hudba tak xonar.
Vodny>Nejsem si jistý ale spíš by ti prospěla výměna reproduktorů.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To bez pochybyFox_25 píše:Pokud vyloženě hry tak bohužel creative, pokud hudba tak xonar.
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- Fox_25
- Začátečník

-
Pokud není nutné 5.1 mrkni se po stereu, za stejné prachy pořídíš o třídu lepší stereo. Zesilovač bych preferoval bez optiky a místo toho koupil dacmagic od cambridge audio.
Mrkni tady http://www.hifipassion.com/hifi/index.php a tady http://www.hifibazar.cz
Tady je info o dacmagic
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =11&t=1394
PS>Nějak jsem nepochopil poslední větu.
Mrkni tady http://www.hifipassion.com/hifi/index.php a tady http://www.hifibazar.cz
Tady je info o dacmagic
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =11&t=1394
PS>Nějak jsem nepochopil poslední větu.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem na mysli porovnání kvality mezi výstupem zvuku pomocí optiky ze zukovky na ZD a klasické zvukovky (PCI nebo Pci-e)Fox_25 píše:PS>Nějak jsem nepochopil poslední větu.
Jináč jsem uvažoval o A/V recieveru ONKYO TX-SR507 s nějakýma příslušnýma bednama.
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ja se tez rozhoduju mezi
Creative x-fi titanium
Asus xonar d1
Vodny:Doporucuju ti jestli bys chtel toho asusa tak radci d1.Nebudes met problemy a usetris a o nic neprijdes.
Chci se jeste zeptat budu met na ZD realtek 888hd bude lepsi nez sound blaster vx?A bude prinosne kdyz si tam dam x-fi mod?
Creative x-fi titanium
Asus xonar d1
Vodny:Doporucuju ti jestli bys chtel toho asusa tak radci d1.Nebudes met problemy a usetris a o nic neprijdes.
Chci se jeste zeptat budu met na ZD realtek 888hd bude lepsi nez sound blaster vx?A bude prinosne kdyz si tam dam x-fi mod?
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
SOry za ot.
Ale jak je to se spomalovani pc?Ktera nespomaluje asus nebo to creative?
A kdyz poslucham mp3 nebo avi filmy nebude lepsi pro me ten creative kvuli crystalizeru?
A asio maji oba dva?
Jinak rwepro mam creative inspire t6100 takze asi rozdil nepoznam.
Jo a na tych reprakach se chystam vymenit ten kabl n prednich reprakach za kvalitnejsi zlaceny budu met nejaky prinos?
Ale jak je to se spomalovani pc?Ktera nespomaluje asus nebo to creative?
A kdyz poslucham mp3 nebo avi filmy nebude lepsi pro me ten creative kvuli crystalizeru?
A asio maji oba dva?
Jinak rwepro mam creative inspire t6100 takze asi rozdil nepoznam.
Jo a na tych reprakach se chystam vymenit ten kabl n prednich reprakach za kvalitnejsi zlaceny budu met nejaky prinos?
- Fox_25
- Začátečník

-
drp>Většinou "zpomalí" PC integrované zvukovky. Spíš jde o to že při hraní her s eax efekty počítá zvuková karta a u integrované počítá procesor. To jestli hodit na SB VX XFi mod to nevím, zkus trochu experimentovat. Crystalizer jsem zavrhl hned jak jsem ho syšel, na nahrávky v audioCD je k ničemu a nekvalitní MP3 nezachrání nic, samozřejmě tenhle efekt se někomu může líbit ale na styl co poslouchám se absolutně nehodí.
Vodny>Ten receiver vypadá hezky, ale nějak nevěřím že za ty prachy bude nějak dobře hrát. Schválně se podívej na hifibazar, máš tam spoustu receiverů které jsou neuvěřitelně slevněné a nehledej v tom podraz, cena audiotechniky závratně klesne po zakoupení. Jak jsem psal výše zapojení zvukovky bych osobně řešil přes dacmagic, ale ten je "pouze" stereo. Většinou pokud propojíš zvukovku přes optiku na kvalitnější sestavu(nemyslím ten onkyo co jsi uvedl) tak zvuk bude lepší. Samozřejmě záleží na tom jaké koupíš eproduktory, celá sestava vždy bude hrát tak jako její nejslabší článek.
Vodny>Ten receiver vypadá hezky, ale nějak nevěřím že za ty prachy bude nějak dobře hrát. Schválně se podívej na hifibazar, máš tam spoustu receiverů které jsou neuvěřitelně slevněné a nehledej v tom podraz, cena audiotechniky závratně klesne po zakoupení. Jak jsem psal výše zapojení zvukovky bych osobně řešil přes dacmagic, ale ten je "pouze" stereo. Většinou pokud propojíš zvukovku přes optiku na kvalitnější sestavu(nemyslím ten onkyo co jsi uvedl) tak zvuk bude lepší. Samozřejmě záleží na tom jaké koupíš eproduktory, celá sestava vždy bude hrát tak jako její nejslabší článek.
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
kteru si mam teda kupit a ktera bude min zatezovat pc?Zatim pojedu na alc 888.a jeste kdyz vymenim ty kable na reprakach zlepsi se neco?
- Fox_25
- Začátečník

-
Jaké kabely chceš měnit? Jestli signálové tak by se to možná projevit mohlo, repro kabely bych nechal na pokoji. Jestli jedeš na int. zvukovce tak se zvuk zlepší i když si koupíš C media 8738 od geniusu. V podstatě pro repro co máš je jedno jestli koupíš xonara nebo XFi, ale počítej s tím že XFi je leštěný prd a to říkám jako její majitel. Jenže xonara jsem reálně neslyšel, recenzi na DDworld neberu vůbec v potaz když testoval na redstarech rs502, to je větší krám než genius. Vem si příklad z Vodnyho, ten má snahu něco skutečně zlepšit i když se podle mě nevydal nejštastnější cestou.
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ja si kupimaz budou prachy to x-fi sice ma horsi kvalitu zvuku (na mich reprach to nepoznam) ale je rychlejsi takze nespomaluje pc a jsou sni mensi problemy a crystalizer ale ten nevim jestli to bude prinos.Chci se zeptat jak je to s hw dekodovanim dts atd?
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jsem se mrknul na hifibazar a našel jsem tam A/V reciever ze 110 000,- na 17990,-Fox_25 píše:Schválně se podívej na hifibazar, máš tam spoustu receiverů které jsou neuvěřitelně slevněné a nehledej v tom podraz, cena audiotechniky závratně klesne po zakoupení.
V tom bych fakt někde viděl háček!! Neřeknu kdyby byl na 80-70 tak si řeknu sakra to je slevička ale 18? snad ne. http://hifibazar.cz/detail.asp?id=1409
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
to bude blbost
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky si řikám ale jestli nebyla tak už tam na beton ten reciever nenidrp píše:to bude blbost
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- Fox_25
- Začátečník

-
Proč blbost? Stačí tam zavolat a pokud ho mají zajet si ho poslechnout. Já nad ním přemýšlel taky ale bylo mi řečeno že nepřehraje stereo zesilovač za 20 000 tudíž už mě to nezajímá. Jinak dávají záruku i na bazarové zboží a pokud to objednáš po netu do 14 dní to můžeš vrátit. Ale u hifi komponentů se to tak občas dělá protože vybrat zesilovač není jednoduché tak aby ti zvukově sednul.
Ten receiver nemusí chtít každý, nejspíš ho ještě mají. BFU si stejně koupí něco hustýho za 10000 v planeu i s repro.
Já zas pokukuju po tomhle, jenže se moc nehodí na vážnou hudbu, mají plochý zvuk.
drp>Už jsi tam něco koupil a podvedly tě?
Ten receiver nemusí chtít každý, nejspíš ho ještě mají. BFU si stejně koupí něco hustýho za 10000 v planeu i s repro.
Já zas pokukuju po tomhle, jenže se moc nehodí na vážnou hudbu, mají plochý zvuk.
drp>Už jsi tam něco koupil a podvedly tě?
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ale urcite to nestalo 100000
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
>Fox_25
Tak asi nejsem takovej znalec muziky jako ty a tak budu shánět něco univerzálního. Tak si myslím že mě low end od oknaya + jamo bedny uspokojí.
Tady je moje vize a když tak koukám na konec toho fóra tak jsi po tom recieveru za sto knedlíků taky už koukal
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 99d8d21a29
Tak asi nejsem takovej znalec muziky jako ty a tak budu shánět něco univerzálního. Tak si myslím že mě low end od oknaya + jamo bedny uspokojí.
Tady je moje vize a když tak koukám na konec toho fóra tak jsi po tom recieveru za sto knedlíků taky už koukal
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 99d8d21a29
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- Yradak
- Začátečník

-
Kluci hlavne si rozmyslite na čo tú zvukovku potrebujete. K Vašim zostavám je pri kvalite dnešných integrovaných kodekov absolútne nepotrebná, a do budúcnosti k spomínaným A/V receiverom tiež nie, optika alebo koaxiálny digitál z MB ich plne nahradí.
Gigabyte P965 DS4 rev1.0 • Core2Duo E6300 1.86GHz + ScytheMine • 2GB Transcend 800MHz 4-4-4-12 • WD 250GB 00MJB0 + WD 640GB AAKS • HD2600Pro 512MB • LCD Philips 109B • LG GSA-H10N • Fortron 350THN-P • Foxconn TH-01 • Chicony 0420 USB • Creative Monitor M80 • Echoaudio Audiofire 2 S/PDIF out - Sony TA-F650ESD S/PDIF in - Mission 771E
- Fox_25
- Začátečník

-
To je sice pravda ale potřebuju ASIO kvůli kvalitnímu virtuálnímu klavíru, hrát na keyboard s latencí 2ms je nádhera. Jak už jsem psal výš po novém stereo zesilovači a repro budu řešit dacmagic od cambridge audio. Zvukovka se mnou půjde dál byť se jedná zvukově za ty prachy o zmetek.