HP Pavilion DV7-3050ec

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
WulfgarCZ
Nováček
Nováček

HP Pavilion DV7-3050ec

Příspěvek od WulfgarCZ »

Zdravim vsechny, vybiram si novy NB do 30k a tohle je muj favorit. Co si o nem myslite, pripadne mohli by jste mi neco vhodneho doporucit? Nb chci vyuzivat jak stolni pc, tak i cestovni, chci si na nem zahrat nejakou tu novejsi hru, stejne tak se podivat na nejaky dobry film. Sestava se mi zda perfektni, ale cena mi prijde nizka vzhledem k tomu, v jake je konfiguraci, takze nekde je zrejme zakopany pes. Jsou to pouzite materialy nebo se mi to vse jen zda. Konkurence nabizi ve stejne cenove relace mnohem horsi sestavy. Diky za rady ...
Unnamed
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HP Pavilion DV7-3050ec

Příspěvek od Unnamed »

Neprilis kvalitni pouzite materialy a nedodelane chlazeni (huci a notas je stejne teply).
Slzic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HP Pavilion DV7-3050ec

Příspěvek od Slzic »

Unnamed píše:Neprilis kvalitni pouzite materialy a nedodelane chlazeni (huci a notas je stejne teply).
Můžeš to konkretizovat? Mám předchozí typ DV7 2190ec a jediná vada materiálů by mohlá být, že jde o lesklé plasty. Co se týče chlazení, tak je hlučné až při větší zátěži, což si myslím, že je normální.
Thermaltake Soprano DX, Gigabyte X58A-UD3R, Intel i7 930, Noctua D14, Saphire 5850 Toxic/1GB, A-Data/6GB/DDR3/1600MHz extreme edition, Asus Xonar DX 7.1, WD 500GB green, Corsair 520HX, Roccat Kave gaming set, Roccat Kone, Roccat Taito, Logitech G15.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“