NTLRD nenalezen

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NTLRD nenalezen

Příspěvek od 3Dmonk »

Ahoj
Mám menší problém "NTLRD nenalazen" Tedy Původně jsem měl 1 disk na 2 části. Na něm jsem měl XP. Jelikož jsem měl na tom disku Seven.iso (samozdřejmě že mám original serial-key + z toho obrazu už nainstalováno spousty systémů) tak jsem nainstaloval z prostředí XP. Dal jsem na úplně jiný HDD s ponětím že my předchozí verze bude fungovat ono je to vlastně jedno pač jsem měl problém s ovladači takže přeinstaluji bez problémů (používám systém na více počítačích) ale instalované 7 chci používat jenom na jednom PC. Takže zpět když zapínám pc musím si navolit starý HDD aby mi to nenapsalo "chybý NTLRD" tedy když vytáhnu disk s XP tak nejsem schopnej nabootovat 7.

Je to poněkud složitější ale doufám že se najde odvážná duše se tím prokousat a poradit jak opravit případně dohrát NTLRD.

Díky
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: NTLRD (ctrl+al+del(

Příspěvek od Baneshee »

Zavadec systemu ti zustal na tom druhym disku, to je blby no :) Neco podobnyho se mi stalo taky, podarilo se mi ho presunout na jinej disk pomoci softu EasyBCD. Postup tady: http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/C ... Boot+Drive
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Díky za radu ale nějak se mi nechtělo překládat text v popisu programu něco jsem tam namačkal a nenaběhlo to vůbec :-) tak jsem vytáhl disk vypálil 7 reinstaloval a jede to jak hodinky :-) teď mě čeká instalace haldy softwaru ale nechci se tím více zabývat :-D

Díky moc
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, v takovémhle případě by teoreticky mělo stačit nabootovat z instalačního média Win7/Vista, tam vybrat opravu spuštění, a je vyřešeno - zapíše si to nový zavaděč.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“