Ahoj
Mám menší problém "NTLRD nenalazen" Tedy Původně jsem měl 1 disk na 2 části. Na něm jsem měl XP. Jelikož jsem měl na tom disku Seven.iso (samozdřejmě že mám original serial-key + z toho obrazu už nainstalováno spousty systémů) tak jsem nainstaloval z prostředí XP. Dal jsem na úplně jiný HDD s ponětím že my předchozí verze bude fungovat ono je to vlastně jedno pač jsem měl problém s ovladači takže přeinstaluji bez problémů (používám systém na více počítačích) ale instalované 7 chci používat jenom na jednom PC. Takže zpět když zapínám pc musím si navolit starý HDD aby mi to nenapsalo "chybý NTLRD" tedy když vytáhnu disk s XP tak nejsem schopnej nabootovat 7.
Je to poněkud složitější ale doufám že se najde odvážná duše se tím prokousat a poradit jak opravit případně dohrát NTLRD.
Díky
NTLRD nenalezen
Moderátor: Loki5567
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
NTLRD nenalezen
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: NTLRD (ctrl+al+del(
Zavadec systemu ti zustal na tom druhym disku, to je blby no
Neco podobnyho se mi stalo taky, podarilo se mi ho presunout na jinej disk pomoci softu EasyBCD. Postup tady: http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/C ... Boot+Drive
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu ale nějak se mi nechtělo překládat text v popisu programu něco jsem tam namačkal a nenaběhlo to vůbec
tak jsem vytáhl disk vypálil 7 reinstaloval a jede to jak hodinky
teď mě čeká instalace haldy softwaru ale nechci se tím více zabývat
Díky moc
Díky moc
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 
- zombux
- Odborník PCT

no, v takovémhle případě by teoreticky mělo stačit nabootovat z instalačního média Win7/Vista, tam vybrat opravu spuštění, a je vyřešeno - zapíše si to nový zavaděč.
ignorelist: kremrole a dezoláti