neustálé vysouvání - DVD-RW Samsung SH-223F
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Dallas
- Začátečník

neustálé vysouvání - DVD-RW Samsung SH-223F
Nazdárek,
stala se mi taková zajímavá věc. Od jisté doby se mi samovolně vysouvá mechanika, prost ěs esama vysune, já zmáčknu tlačítko na zasunutí, mechnaika zkusí jeslti tam není médium a zase se vysune. A tak pořád dokola. Dělá to i po zapnutí počítače i po probuzení. Jedině když zasunu ručně a podržím chvíli,tak to dá do dalšího resetu/probuzení pokoj. Nevíte co s tím?
Někd ejsme četl o nedoinstalovaných programech,ale to nevím jak zjistit.
Antivirem i Hijack this i spyware termintorem jsem to projel a nic to nenašlo.
stala se mi taková zajímavá věc. Od jisté doby se mi samovolně vysouvá mechanika, prost ěs esama vysune, já zmáčknu tlačítko na zasunutí, mechnaika zkusí jeslti tam není médium a zase se vysune. A tak pořád dokola. Dělá to i po zapnutí počítače i po probuzení. Jedině když zasunu ručně a podržím chvíli,tak to dá do dalšího resetu/probuzení pokoj. Nevíte co s tím?
Někd ejsme četl o nedoinstalovaných programech,ale to nevím jak zjistit.
Antivirem i Hijack this i spyware termintorem jsem to projel a nic to nenašlo.
NTB: Lenovo thinkpad T540p
- UncleCz
- Začátečník

Re: neustálé vysouvání - DVD-RW Samsung SH-223F
To vypadá spíše na mechanický problém, zkus ji pročistit v okolí otvíracího mechanismu...

- Mastodont
- Černá karta

-
- Dallas
- Začátečník

no bohužel je to více jak dva roky.... 
- Mastodont
- Černá karta

-
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus ji na jiném pc, pokud bude dělat to samé a jsi zdatný tak půjde opravit, v opačném případě...
Vždy prodávám i jinde.
- Dallas
- Začátečník

problém vyřeše...ono jak jsem to sem tam zasouval natvrdo rukou (když jsem vypl počítač a nechal vysunutou mechaniku) tak se tam pohnula ta páčka co značí kd yje to zavřený a kdy ne,takže jak jsem to rozmontoval tak jsme to jen pošteloval a už to zdá se chodí bez problémů.
Původně jsem myslel že to je softwarová věc, takže proto jsem psal sem,ale bylo to mechanický,takže děkuji všem za rady...vyřešeno...LOCK