Zlatý slova...zombux píše:boha jeho, mě připadá že tady občas někdo zapomíná přemýšlet
Možná by ještě přesnější bylo říct "...zapomíná počítat".
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO

Zlatý slova...zombux píše:boha jeho, mě připadá že tady občas někdo zapomíná přemýšlet

Super, tak mu řekneš že by si to musel koupit nové, bo to a to, on si zanadává a zůstane u XP. Furt nevidím problém. Souhlasím že kupovat furt nové je blbost, tak ale jednoduché řešení, nepřecházet na nové. Nebo přejít na nové kompletně, ten starý někomu střelit za pár love.Aigor píše:ale zkuste si někomu, kdo používá XY starých aplikací přehodit XP na 64bit Win7...
Už jen nákup HW + upgrade systému bude dost velká pálka. Když mu pak řeknete, že si má koupit ještě všechny nový programy co používá tak vás pošle do někam.

Já mám pocit, že tohle téma bylo důvodem k zamyšlení i pro Microsoft.Aigor píše:...tvrdit, že na 64bitech funguje všechno jako na 32 je nesmysl.

no tak mu to sakra nech tak jak je ne? co je tohle za nesmyslnou argumentaci? chce nový systém - ok, tak musí počítat s tím že s tím budou další výdaje. nechce platit? tak ať zůstane při starém systému a může dál spokojeně fungovat ne?Aigor píše:zkuste si někomu, kdo používá XY starých aplikací přehodit XP na 64bit Win7...

WTF? Absolutně mi nezapadá do kontextu, nevím kam zařadit?Lokomotiva píše:Jenže on s tím po sdělení, že mu všechno bude fungovat, počítat nebude.
Proto nechce platit. Protože s tím nepočítá.

Nefunguje zadny dosovsky program. Napriklad volkov commander, arj, pkzip....atd. Samozrejme to dnes nema zadny vyznam.zombux píše:ad 16bit programy - konkrétně, co nefunguje? která tak nepostradatelná 16bit aplikace je tak dokonalá že se bez ní dneska nedá obejít?

Omlouvám se ti, že jsem neuvedla, že se to vztahuje k předchozímu příspěvku uživatele zombux.arxeiss píše:Absolutně mi nezapadá do kontextu, nevím kam zařadit?

Myslím, že to není vhodně zvolený příklad.zombux píše: "nechce platit protože s tím nepočítá" je jako koupit si auto a hrozně se divit že do toho pořád musím cpát další a další peníze navíc

Víš kolik věcí mám na mojem x64 s architekturou x86? Např nedávno se tu řešil PS jestli x64 na x64 OS nebo x86 na x86 OS nebo x86 na x64 OS.Lokomotiva píše:Po ujištění, že všechno, koupí 64-bit.

Na tohle si stěžuj u výrobce skeneru a programátorů těch programů. S tímhle Microsoft nic udělat nemůže ... ono stačí, že se sebou pořád táhne 30 let stará x86 kompatibilita místo toho, aby se šlo do skutečných čistě 64-bit procesorů.Aigor píše:OT: Ja kuprikladu nerozjedu na >XP kinofilmovy skener Canon, pred par lety za 60k. Programovani jednocipu je pod 64bit taky problem, otec ma SW na znalecke posudky za tezky penize, lekari pouzivaji take specificky programy, etc.