Win 7 a catalysty

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Wostred
Začátečník
Začátečník

Win 7 a catalysty

Příspěvek od Wostred »

Zdravim. Mam takovy problem, drbu se s tim cely vecer. Snazil jsem se nainstalovat nove catalysty na mou hd 4870 ale instalace pokazde selze ( tabulka : ukoncit program, vyhledat reseni online), zkusil jsem vice verzi tech catalystu a porad stejny problem. Tak pak jsem si rikal ze odinstaluju stare a pak nainstaluju nove. Odstranil jsem je v ovladacich panelech pridat a odebrat, ve spustit-regedit, dale pres 2 programky na cisteni registru a zkousel jsem i odinstalaci ovladacu v ovladaci panely > system > spravce zarizeni. O nejake dalsi moznosti jsem se nikde nedocet. I kdyz provedu vsechny tyto odinstalace a pak spustim instalacku novych catalystu, tak asi v polovicni fazi se objevi tabulka kde je: vybrat instalacni operaci a tam jsou kolonky instalovat a odinstalovat. A prave v tom je podle me problem, pokud ty ovladace vymazu uplne z pc, tak by tam tato moznost odinstalovat nemela prece vubec byt ne? Stravil jsem cely vecer googlovanim a vsemoznym hledanim cim by to mohlo byt, nic jsem nenasel. Proto prosim pokud nekoho napada v cem je zakopany pes, kde se mohou nachazet nake zbytky tech starych ovladacu, ktere pravdepodobne delaji neplechu, tak mi prosim napiste. Predem dekuji
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Win 7 a catalysty

Příspěvek od Krteq »

Zkus Driver Sweeper v nouzovém režimu a po restartu zkus nainstalovat Catalyst 9.12 Hotfix
Wostred
Začátečník
Začátečník

Re: Win 7 a catalysty

Příspěvek od Wostred »

Diky, ze jsi napsal, ale nepomohlo to. Povedlo se mi najit jeste jiny podobny programek a taky nic. Nakonec jsem preinstaloval win, ted uz jede vsechno v pohode. Hold se ty ovladace asi nejak splasily a nadelaly paseku.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“